כניסת מים בבגאז'
-
יש לי טויוטה קורולה 2011. נכנסים מים לבגאז’. הגומיות נראות לא מאה אחוז, איפה אפשר להשיג גומיות חדשות?
יכול להיות שיש עוד תקלות שגורמות לזה?
איך מייבשים את הבגאז’? -
יש לי טויוטה קורולה 2011. נכנסים מים לבגאז’. הגומיות נראות לא מאה אחוז, איפה אפשר להשיג גומיות חדשות?
יכול להיות שיש עוד תקלות שגורמות לזה?
איך מייבשים את הבגאז’? -
המלצה שלי, תבדוק בדיוק מאיפה הנזילה.
בשני רכבים עם נזילות, היה להם נזילה מאחורי הפנס, אחרי תאונה קטנה, ואחד מהם היה לו נזילה גם מהפתח אוורור מאחורי הטמבון, ומהתושבות של הברגים שם שהתרופפו.
גיליתי את זה אחרי שחיפשתי גומייה לרכב הראשון בכל מקום אפשרי בגלל שהוא היה נראה לא טוב,
עד שהגעתי לחלפים שרצו למכור לי גומייה יותר גרועה… הבנתי שכנראה זה לא הגומייה… -
המלצה שלי, תבדוק בדיוק מאיפה הנזילה.
בשני רכבים עם נזילות, היה להם נזילה מאחורי הפנס, אחרי תאונה קטנה, ואחד מהם היה לו נזילה גם מהפתח אוורור מאחורי הטמבון, ומהתושבות של הברגים שם שהתרופפו.
גיליתי את זה אחרי שחיפשתי גומייה לרכב הראשון בכל מקום אפשרי בגלל שהוא היה נראה לא טוב,
עד שהגעתי לחלפים שרצו למכור לי גומייה יותר גרועה… הבנתי שכנראה זה לא הגומייה…@אריאל-0 לא תמיד אלו גומיות שחוקות, לפעמים הבורג שמחזיק את הפנס רופף ומה שקורה שהגומייה אמנם תקינה אך לא צמודה בעקבות כך שהבורג אינו סגור כמו שצריך, לכן כדאי לבדוק את כל זה רגע לפני שאתה קונה גומיות חדשות, בנוסף כמו שאמר קודמי הרבה פעמים זה קורה בעקבות תאונה, שיש איטום שבא מהחברה וכעת לאחר תאונה האיטום הלך, לכן הפתרון הוא לפרק את חלקי הפלסטיק הפנימי שמעל האמבטיה של הגלגל ספר, לשפוך מים מלמעלה ולנסות לזהות מהיכן המים דולפים לאמבטיה, בהצלחה.
-