ריח של דלק בפתח מילוי השמן
-
טויוטה יאריס היבריד, 2020. עברה שנה מהטיפול האחרון, צריך לעשות טיפול. בדקתי שמן ונראה בסדר. כשפתחתי את המכסה לראות מה קורה, הרחתי ריח של דלק, ריח ניכר.
הבנתי שהיברידי שנוסע יחסית רק בעיר, זה לגיטימי. האם זה מחשיד?
האם זה בגלל שצריך לעשות טיפול עכשיו? נסעתי רק 9,000 מהטיפול הקודם, אבל עברה שנה.תודה לכל המביינים!!
-
טויוטה יאריס היבריד, 2020. עברה שנה מהטיפול האחרון, צריך לעשות טיפול. בדקתי שמן ונראה בסדר. כשפתחתי את המכסה לראות מה קורה, הרחתי ריח של דלק, ריח ניכר.
האם זה בגלל שצריך לעשות טיפול עכשיו? נסעתי רק 9,000 מהטיפול הקודם, אבל עברה שנה.תודה לכל המביינים!!
@החפץ-בעילום-שמו תוציא את המדיד שמן תריח אותו אם יש לשמן ריח של דלק.
-
@החפץ-בעילום-שמו תוציא את המדיד שמן תריח אותו אם יש לשמן ריח של דלק.
@DanielC להריח את השמן שנמצא בטווח בין העליון לתחתון?
ואז מה?
תודה רבה -
@DanielC להריח את השמן שנמצא בטווח בין העליון לתחתון?
ואז מה?
תודה רבה@החפץ-בעילום-שמו כן, תריח אם יש לו ריח של דלק
-
@החפץ-בעילום-שמו כתב בריח של דלק בפתח מילוי השמן:
האם זה בגלל שצריך לעשות טיפול עכשיו? נסעתי רק 9,000 מהטיפול הקודם, אבל עברה שנה.
צריך לעשות טיפול או ב-10,000 או אחרי שנה המוקדם מביניהם
כך שבכל מקרה מומלץ לך לעשות טיפול -
@החפץ-בעילום-שמו כתב בריח של דלק בפתח מילוי השמן:
האם זה בגלל שצריך לעשות טיפול עכשיו? נסעתי רק 9,000 מהטיפול הקודם, אבל עברה שנה.
צריך לעשות טיפול או ב-10,000 או אחרי שנה המוקדם מביניהם
כך שבכל מקרה מומלץ לך לעשות טיפול@יוני זה כן. בספר רכב כתוב אחרי 15000 או שנה המוקדם מביניהם.
השאלה שלי הייתה אם זה קשור לריח, זה שצריך לעשות טיפול, או לא.
-
@החפץ-בעילום-שמו כן, תריח אם יש לו ריח של דלק
@DanielC יש ריח, אבל גם בשני רכבים של חברים שלי בדקתי (קורולה ומאזדה 3) ויש ריח דומה.
אולי זה הריח של השמן לאחר שנה שלימה בתוך המנוע?חבר שלי הביא לי להריח שמן מנוע מתוך גלון, ויש לו ריח של חומר ניקוי…
-
@DanielC יש ריח, אבל גם בשני רכבים של חברים שלי בדקתי (קורולה ומאזדה 3) ויש ריח דומה.
אולי זה הריח של השמן לאחר שנה שלימה בתוך המנוע?חבר שלי הביא לי להריח שמן מנוע מתוך גלון, ויש לו ריח של חומר ניקוי…
-
@החפץ-בעילום-שמו הריח שאתה מריח דלק פקק המילוי זה אותו ריח בשמן שבמדיד ?
-
@החפץ-בעילום-שמו הריח שאתה מריח דלק פקק המילוי זה אותו ריח בשמן שבמדיד ?
@DanielC כן. אותו ריח.
אולי אפילו בפתח המילוי יש ריח חזק יותר. אבל שוב, גם לחברים שלי היה ריח במדיד דומה לשלי. -
@DanielC כן. אותו ריח.
אולי אפילו בפתח המילוי יש ריח חזק יותר. אבל שוב, גם לחברים שלי היה ריח במדיד דומה לשלי.@החפץ-בעילום-שמו תן למכונאי שיריח ויבדוק אם אין תערובת של בנזין במנוע.