מאיפה יש חשמל למערכת ניטור אויר בגלגלים שקונים בעלי
-
אני רוצה לקנות את המערכת ניטור לחץ אויר מעלי שנמצאת בתוך הצמיג אבל לפני שאני קונה מעניין אותי מאיפה מגיע החשמל לחלק שבגלגל כי אם זה ע"י בטרייה כל כמה זמן צריך להוציא את הצמיג ולהחליף בטריה
תודה מראש!@הרשלה כתב במאיפה יש חשמל למערכת ניטור אויר בגלגלים שקונים בעלי:
אני רוצה לקנות את המערכת ניטור לחץ אויר מעלי שנמצאת בתוך הצמיג אבל לפני שאני קונה מעניין אותי מאיפה מגיע החשמל לחלק שבגלגל כי אם זה ע"י בטרייה כל כמה זמן צריך להוציא את הצמיג ולהחליף בטריה
תודה מראש!זה ע"י בטריה אבל אל דאגה זה מחזיק איזה כמה שנים
-
@הרשלה כתב במאיפה יש חשמל למערכת ניטור אויר בגלגלים שקונים בעלי:
תודה מראש!זה ע"י בטריה אבל אל דאגה זה מחזיק איזה כמה שנים
-
תודה מראש! -
@הרשלה
בכל הרכבים שמגיעים עם זה מהמפעל ישנו דינמו קטן שמטעין את הסוללה ע’'י סיבוב של הגלגל@אלוף-העולם-1
תודה אבל אני התכוונתי למוצר שאני קונה מעלי -
@אלוף-העולם-1
תודה אבל אני התכוונתי למוצר שאני קונה מעלי -
@הרשלה
תקיש ביניהם@אלוף-העולם-1
לא הבנתי -
@אלוף-העולם-1
לא הבנתי -
@הרשלה
זה עובד על אותו העיקרון…@אלוף-העולם-1
כלומר זה ניטען לבד? -
@אלוף-העולם-1
כלומר זה ניטען לבד?@הרשלה כתב במאיפה יש חשמל למערכת ניטור אויר בגלגלים שקונים בעלי:
@אלוף-העולם-1
כלומר זה ניטען לבד?לא יודע אם זה נטען לבד אבל זה מחזיק מלא זמן וגם חוץ מזה אתה יכול לראות באפליקצייה מה מצב הבטרייה כמה היא מלאה בינתיים מותקן לי כבר כמה חודשים ולא ירד כלום
-
@אלוף-העולם-1
כלומר זה ניטען לבד?@הרשלה כתב במאיפה יש חשמל למערכת ניטור אויר בגלגלים שקונים בעלי:
@אלוף-העולם-1
כלומר זה ניטען לבד?ממש לא זה סוללות שלא נטענות אבל כמו שאמרו קודמי זה מחזיק שנים
-
@הרשלה כתב במאיפה יש חשמל למערכת ניטור אויר בגלגלים שקונים בעלי:
@אלוף-העולם-1
כלומר זה ניטען לבד?ממש לא זה סוללות שלא נטענות אבל כמו שאמרו קודמי זה מחזיק שנים
@טכנולוג כתב במאיפה יש חשמל למערכת ניטור אויר בגלגלים שקונים בעלי:
ממש לא
זה מה שאני גם חשבתי רק ש…
@אלוף-העולם-1 כתב במאיפה יש חשמל למערכת ניטור אויר בגלגלים שקונים בעלי:
@הרשלה
בכל הרכבים שמגיעים עם זה מהמפעל ישנו דינמו קטן שמטעין את הסוללה ע’'י סיבוב של הגלגל@אלוף-העולם-1 כתב במאיפה יש חשמל למערכת ניטור אויר בגלגלים שקונים בעלי:
@הרשלה
זה עובד על אותו העיקרון…