חייבים להחליף צירייה, כשיש נקישות, או שמספיק גומיה?
-
באוטו בסיבובים חדים לשתי הצדדים יש נקישות, לפי הכללים, מה שראיתי צריך להחליף צירייה.
השאלה היא האם יש טעם לנסות להחליף רק את הגומייה, או שאין טעם וזה רק בעייתי, (גיפיטי מנסה לשכנע אותי שזה רק יותר גרוע להחליף גומייה)
כמו"כ, כמה אפשר “לסחוב” את הזמן עד התיקון. -
באוטו בסיבובים חדים לשתי הצדדים יש נקישות, לפי הכללים, מה שראיתי צריך להחליף צירייה.
השאלה היא האם יש טעם לנסות להחליף רק את הגומייה, או שאין טעם וזה רק בעייתי, (גיפיטי מנסה לשכנע אותי שזה רק יותר גרוע להחליף גומייה)
@מישהו1 הנקישות הן מצירייה תקולה, הגומיה זה מה ששומר על הגריז שלא יברח ולא תתקלקל הצירייה, להחליף אותה זה כמו לסגור את הונטיל בצמיג קרוע…
-
כמו"כ, כמה אפשר “לסחוב” את הזמן עד התיקון.@מישהו1 כתב בחייבים להחליף צירייה, כשיש נקישות, או שמספיק גומיה?:
כמו"כ, כמה אפשר “לסחוב” את הזמן עד התיקון
אם אתה רוצה שיהיה לך “בכיכר המשך יישר”… או גרוע מזה אז תסחוב
-
@מישהו1 כתב בחייבים להחליף צירייה, כשיש נקישות, או שמספיק גומיה?:
כמו"כ, כמה אפשר “לסחוב” את הזמן עד התיקון
@זיק-המבריק כתב בחייבים להחליף צירייה, כשיש נקישות, או שמספיק גומיה?:
המקרה הכי גרוע גם אם הציריה נקרעת ונופלת האוטו לא ייסע לו, הציריה מעבירה את הכוח לגלגלים הקדמיים מהגיר ולא מכוונת את האוטו
מה שכן אם היא נופלת היא תסובב שם חצי ציריה ותקרע את כל מה שיקרא בדרך ובאיזור -
@זיק-המבריק כתב בחייבים להחליף צירייה, כשיש נקישות, או שמספיק גומיה?:
המקרה הכי גרוע גם אם הציריה נקרעת ונופלת האוטו לא ייסע לו, הציריה מעבירה את הכוח לגלגלים הקדמיים מהגיר ולא מכוונת את האוטו
מה שכן אם היא נופלת היא תסובב שם חצי ציריה ותקרע את כל מה שיקרא בדרך ובאיזור@צילפינגים רק שלא יקרה לו באמצע סיבוב…