דרוש מדריך לקניית רכב ממכרז.
-
נראה שכשמגישים הצעה צריך לתת עליה ערבות.
אני רואה שיש אפשרות להגיש הצעה באתר, לא רואה שמבקשים ממני ערבות, איך זה עובד?
כשאני עושה חיפוש אני רואה את ההצעה שלי, אבל לא ביקשו ממני מספר אשראי אז איך אני נותן את הערבות להצעה?@yosi כתב בדרוש מדריך לקניית רכב ממכרז.:
נראה שכשמגישים הצעה צריך לתת עליה ערבות.
אני רואה שיש אפשרות להגיש הצעה באתר, לא רואה שמבקשים ממני ערבות, איך זה עובד?
כשאני עושה חיפוש אני רואה את ההצעה שלי, אבל לא ביקשו ממני מספר אשראי אז איך אני נותן את הערבות להצעה? -
לא ניתן להגיש באתר,
כלומר ניתן להגיש הצעה באתר, אבל את ההצעה צריך להדפיס ולשלשל לתיבת המכרז בתוך מעטפת מכרז ביחד עם ההתחייבות,
חלם זה כאן.
מטרת האפשרות להגיש באתר היא בכדי להוריד עומס מחדר המחשבים במשרד המכרז,
אבל עדיין צריך להגיע פיזית ולשלשל מעטפה עם ניירת מודפסת. -
לא ניתן להגיש באתר,
כלומר ניתן להגיש הצעה באתר, אבל את ההצעה צריך להדפיס ולשלשל לתיבת המכרז בתוך מעטפת מכרז ביחד עם ההתחייבות,
חלם זה כאן.
מטרת האפשרות להגיש באתר היא בכדי להוריד עומס מחדר המחשבים במשרד המכרז,
אבל עדיין צריך להגיע פיזית ולשלשל מעטפה עם ניירת מודפסת. -
@א.ד.מ.
ממש לא נכון ניתן להגיש הצעה באתר!
שימו לב שההשתתפות עולה 25 ש"ח על כל פריט ככה שזה לא שווה לכם לזרוק מחירים לא ריאליים…
בהצלחה!@טייס-קרבי אבל במכרזים קודמים ראיתי שהיה רכבים שלא נמכרו, זה לא אומר שאם הייתי מגיש הצעה על חמישיים ש"ח הייתי זוכה בהם?
כמובן אני מדבר על הרכבים הדפוקים.
אגב, יש עוד כמה שעות לסגירת המכרז.
עריכה: בדקתי הרגע ואני רואה שכבר נסגר המכרז. -
@טייס-קרבי אבל במכרזים קודמים ראיתי שהיה רכבים שלא נמכרו, זה לא אומר שאם הייתי מגיש הצעה על חמישיים ש"ח הייתי זוכה בהם?
כמובן אני מדבר על הרכבים הדפוקים.
אגב, יש עוד כמה שעות לסגירת המכרז.
עריכה: בדקתי הרגע ואני רואה שכבר נסגר המכרז. -
@א.ד.מ.
שימו לב שההשתתפות עולה 25 ש"ח על כל פריט ככה שזה לא שווה לכם לזרוק מחירים לא ריאליים…
בהצלחה!@טייס-קרבי כתב בדרוש מדריך לקניית רכב ממכרז.:
ישמו לב שההשתתפות עולה 25 ש"ח על כל פריט ככה שזה לא שווה לכם לזרוק מחירים לא ריאליים…לא נכון. ולא נכון.
כנראה אתה מדבר על מכרז אחר.@מישהו1 כתב בדרוש מדריך לקניית רכב ממכרז.:
זה לא אומר שאם הייתי מגיש הצעה על חמישיים ש"ח הייתי זוכה בהם?
לא, אם זה מחיר לא ריאלי הם לא מוכרים אלא מעבירים למכרז הבא. זה הרכבים שראית שלא נמכרו.
-
@טייס-קרבי כתב בדרוש מדריך לקניית רכב ממכרז.:
ישמו לב שההשתתפות עולה 25 ש"ח על כל פריט ככה שזה לא שווה לכם לזרוק מחירים לא ריאליים…לא נכון. ולא נכון.
כנראה אתה מדבר על מכרז אחר.@מישהו1 כתב בדרוש מדריך לקניית רכב ממכרז.:
זה לא אומר שאם הייתי מגיש הצעה על חמישיים ש"ח הייתי זוכה בהם?
לא, אם זה מחיר לא ריאלי הם לא מוכרים אלא מעבירים למכרז הבא. זה הרכבים שראית שלא נמכרו.
-
@א.ד.מ.
בהצלחה!@טייס-קרבי היום הייתי שם והגשתי דרך האתר, ובקשו ממני לשלוח להם במייל והם הדפיסו והכניסו לקופסא,
לא עלה לי שקל,
שאלתי את חיים המנהל שם, האם אפשר להגיש מהבית? והוא ענה לי שלא, אלא ניתן למלא את ההצעה מהבית אבל חייב להביא לשם מודפס ולשלשל לתיבה ביחד עם ההרשאה מהבנק לערבות וטופס התחייבות
שאלתי אותו אז למה יש אופציה של הגשת הצעה באתר, והוא ענה בכדי להוריד לחץ מחדר ההגשות שיש שם רק 4 עמדות, ובאים סוחרים ומגישים על עשרות רכבים, וזה תופס את המחשבים, לכן הם ממלאים בבית את ההצעה באתר ואז מדפיסים ומכניסים לתיבה.
וכאמור זה לא עולה כסף.
בהצלחה