טסטר ששיקר, וגם הפקח דחה את הערעור, יש מה לעשות?
-
@טייס-קרבי ברמת העיקרון ברור שאתה צודק ואף אחד לא חולק שזה אחריות.
אולם באופן שטסטר מחרטט שקרים שלא היו ולא נבראו, זה כבר טסטר רמאי שקרן ונוכל שיתכן ורוצה להרויח עוד כסף מהטסט הבא שתעשה.@מרן-שליט-א אתה יכול לנסות להגיש תלונה, אבל כמו שכתבו פה זה כמו להגיש תלונה לבג"ץ על היועמשי"ת, הסיכוי שזה יתקבל הוא אפסי, אבל אם אתה רוצה בשביל הכבוד להלחם - תמיד אפשר לנסות אבל אל תבנה על זה הרבה
-
@מרן-שליט-א אתה יכול לנסות להגיש תלונה, אבל כמו שכתבו פה זה כמו להגיש תלונה לבג"ץ על היועמשי"ת, הסיכוי שזה יתקבל הוא אפסי, אבל אם אתה רוצה בשביל הכבוד להלחם - תמיד אפשר לנסות אבל אל תבנה על זה הרבה
@חיים-ברזל כתב בטסטר ששיקר, וגם הפקח דחה את הערעור, יש מה לעשות?:
הסיכוי שזה יתקבל הוא אפסי
המורה שלי טען לי שמתוך 1000 ערעורים מתקבל ערעור אחד
עוד טמטום של המדינה -
@מרן-שליט-א כתב בטסטר ששיקר, וגם הפקח דחה את הערעור, יש מה לעשות?:
שיתכן ורוצה להרויח עוד כסף מהטסט הבא שתעשה.
למיטב ידיעתי התלמידים הם אלו שמחכים כמה שבועות בתור לטסט, ולא ההיפך.
וחוץ מזה שהם שכירים אצל הזכיין וזה בכלל לא עניינם.
ובכול אופן בתור אחד שעשה יותר טסטים ממך והכעס היה בהתאם, ממליץ לך להוציא את הכעס פה, ולא במבחן, שבמקרה שלי לפחות שללו ממני את האפשרות לגשת לטסט, ואחרי שמונה חודשים שכללו בסופם שיחה טלפונית רווית תחנונים למפקח הארצי של משרד הרישוי[כן, כן] בטלה הגזירה.
ושיהיה לך בהצלחה ותעדכן בקרוב שאתה אחרי. -
@מרן-שליט-א כתב בטסטר ששיקר, וגם הפקח דחה את הערעור, יש מה לעשות?:
שיתכן ורוצה להרויח עוד כסף מהטסט הבא שתעשה.
למיטב ידיעתי התלמידים הם אלו שמחכים כמה שבועות בתור לטסט, ולא ההיפך.
וחוץ מזה שהם שכירים אצל הזכיין וזה בכלל לא עניינם.
ובכול אופן בתור אחד שעשה יותר טסטים ממך והכעס היה בהתאם, ממליץ לך להוציא את הכעס פה, ולא במבחן, שבמקרה שלי לפחות שללו ממני את האפשרות לגשת לטסט, ואחרי שמונה חודשים שכללו בסופם שיחה טלפונית רווית תחנונים למפקח הארצי של משרד הרישוי[כן, כן] בטלה הגזירה.
ושיהיה לך בהצלחה ותעדכן בקרוב שאתה אחרי. -
רק אומר שהפרספקטיבה שלך כמי שעדיין לא נוהג היא די מצומצמת, אני נפלתי בערך 10 טסטים, ועל יותר מחצי היה ברור לי שזה סתם.
וכיום אני חושב שזה דווקא היה לא בסדר להעביר אותי… -
@מישהו1 בכל אופן אסור לטסטר אף פעם לומר לתלמיד תסע מהר/לאט
אתה רוצה תכתוב את זה בסיבת הפסילה@חיים-ברזל רציני? היכן זה כתוב
אתה יודע כמה פעמים הוא אמר לי אתה נוסע לאט תסע מהר [במקומות שהיה רכב איטי מלפני…]
היה לו עןד כמה פאשלות שלדעתי הוא לא כשיר להיות טסטר. -
@חיים-ברזל רציני? היכן זה כתוב
אתה יודע כמה פעמים הוא אמר לי אתה נוסע לאט תסע מהר [במקומות שהיה רכב איטי מלפני…]
היה לו עןד כמה פאשלות שלדעתי הוא לא כשיר להיות טסטר.@מרן-שליט-א סתם מעניין באיזה עיר זה?
-
@מרן-שליט-א סתם מעניין באיזה עיר זה?
@מרן-שליט-א @יחצ-המקצוען
במקום לפרוק את הכעס והתסכול על הישרות והאנושיות של הטסטר כאן בפורום, פרקתי אותו על המקור, כמובן עם הקצף והשנאה בעיניים, שיוצאת רק מתלמיד ששוב לא עבר טסט, בפעם…,
וברגע שהוא הרגיש שעוד רגע אני שולף את המבוטה ומכבד אותו במכה הגונה, חניתי בצד יצאתי והתיישבתי מאחור, ומה שלא ידעתי שהאיש הוא רב בוחן ותיק ומוברג במערכת, ואיך לא, העילה להרחקה ממבחן נוסף הייתה מסוכנות לבוחן. -
@מרן-שליט-א @יחצ-המקצוען
במקום לפרוק את הכעס והתסכול על הישרות והאנושיות של הטסטר כאן בפורום, פרקתי אותו על המקור, כמובן עם הקצף והשנאה בעיניים, שיוצאת רק מתלמיד ששוב לא עבר טסט, בפעם…,
וברגע שהוא הרגיש שעוד רגע אני שולף את המבוטה ומכבד אותו במכה הגונה, חניתי בצד יצאתי והתיישבתי מאחור, ומה שלא ידעתי שהאיש הוא רב בוחן ותיק ומוברג במערכת, ואיך לא, העילה להרחקה ממבחן נוסף הייתה מסוכנות לבוחן. -
@חיים-ברזל כתב בטסטר ששיקר, וגם הפקח דחה את הערעור, יש מה לעשות?:
@איציק-1 לא תוכל לעשות טסט גם בעיר אחרת?
מסתבר שהוא יכול
בפרט אם הוא יעבור למקום אחר של זכיין
יש 2 זכיינים, מלגם ותלדור