דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עסקאות רכב
  3. סיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2

סיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עסקאות רכב
21 פוסטים 11 כותבים 547 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • יצחק רשטוני מנותק
    יצחק רשטוני מנותק
    יצחק רשטונ
    מאסטר
    כתב נערך לאחרונה על ידי יצחק רשטונ

@חיליק כתב בסיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2:

איך יוסבר ואיך מקבלים הכרעה?

אכן בשניהם גיר רציף יחסית בעייתי
    כלומר בתחזוקה נאותה ונהיגה רגועה הוא יכול לשרוד הרבה אבל בהחלט גם בקשקאי וגם בוורסו גיר שנוטה יותר לתקלות מהממוצע ביפניות אחרות

תגובה 1 תגובה אחרונה
    3
    • ח חיליק
      1. תודה רבה מאד לכל המתייחסים, במידע ובעצה - אתם מועילים בכך מאד!

2. @טוסון כתב:

אין קשקאי פלוס 2 אחרי 2013
      יש אותה רק ביפני, ולא בצרפתי

לוודא שהבנתי:
      כל קשקאי+2 (=7 מקומות) שאני פוגש, נקי בוודאות מהמגרעות המיוחסות לשנתוני 2014 ומעלה?

1. האם ובאיזו מידה נכון, שהקשקאי עדין יחסית לורסו ופגיע יותר למהמורות וכדו’? (שמעתי משהו על התעוותות ‘משולשים’ ורכיבים כלשהם כי"ב שאינני זוכר)

2. בפסקה 2 התכוונתי לשאול, מה הן התקלות הנפוצות ונקודות התורפה הייחודיות לקשקאי, שעליהן יש לשים דגש בתהליך הבירור והבדיקה. אשמח אם מישהו יודע וייאות לפרט.

תודה!

ג מנותק
      ג מנותק
      כתב נערך לאחרונה על ידי

האם ובאיזו מידה נכון, שהקשקאי עדין יחסית לורסו ופגיע יותר למהמורות וכדו’? (שמעתי משהו על התעוותות ‘משולשים’ ורכיבים כלשהם כי"ב שאינני זוכר)

קשקוש. זו נטייה של כל ג’יפון שעושים איתו כל מה שרוצים. אני לא החלפתי משולשים בקשקאי הנוכחית, מהקנייה ועד היום זה 37 חודשים (במדוייק, למעשה).
      כל שאר שאלותיך בפוסט זה, נענו במדוייק ע"י ידידי @טוסון .

אני בדילמה, ורוצה לשתף בכנות:
      יש כאן המלצה מחברי פורום הנחשבים מוסמכים, ללכת על הקשקאי, במצטרף לחו"ד הסוכן שהוזכרה, ומנגד המוסכניק שלי טוען שעדיף הורסו (בתחילה הוא ממש הופתע מהס"ד; כשהבהרתי שמדובר ב+2 ולא בשנתונים שאחריו, אמר שבכ"ז לעצמו ודאי היה לוקח ורסו, אם כי הגיר אצלו יקר יותר), בנוסף לחבר בעל צי רכבי השכרה שהציע לי “לבוא לקחת חינם” את הקשקאי (2009) הארור שהחליף לו כבר 4 גירים. הקושי הוא, שהעמדות המנוגדות כאן קוטביות מאד - בשפו"א לא ורסו / בשפו"א לא קשקאי.

לא טיפל בגיר להחליף לו נוזל כל 5 שנים או 100K כהוראות היצרן, איך לא יהיה ארור? ובמתקשר לדברי ידידי @יצחק-רשטונ .
      לעומת זאת אני מכיר מקרוב אנשים שמטפלים בורסו במסירות ואעפ"כ היא לא מחזירה ❤ …
      ואני מכיר גם כמה שמרוצים מהורסו, ולא מבינים למה מגנים את המותק שלהם…
      אני מבין את הכיוון שלהם, והראיה שאני מבין - תראה איך המוסכניק שלך מדבר על הקשקאי…
      אתה יכול לסדר לי שאבוא לקחת בחינם את הארור ההוא מאצל החבר? מתאים לי לעשות 10K-15K קלים…
      בכל אופן, הקשקאי נותנת תמורה טובה יותר לכסף, בלי ספק, ויותר מתאימה ל-7 מקומות, כפי שכתב ידידי @shine

דבר שצריך להרגיל, להאיר פנים לאדם "רגיל", וזה בעצם כל התרגיל.
      למדריכים שכתבתי בס"ד 🙏 לחץ כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
      4
      • ח חיליק

אני בדילמה, ורוצה לשתף בכנות:
        יש כאן המלצה מחברי פורום הנחשבים מוסמכים, ללכת על הקשקאי, במצטרף לחו"ד הסוכן שהוזכרה, ומנגד המוסכניק שלי טוען שעדיף הורסו (בתחילה הוא ממש הופתע מהס"ד; כשהבהרתי שמדובר ב+2 ולא בשנתונים שאחריו, אמר שבכ"ז לעצמו ודאי היה לוקח ורסו, אם כי הגיר אצלו יקר יותר), בנוסף לחבר בעל צי רכבי השכרה שהציע לי “לבוא לקחת חינם” את הקשקאי (2009) הארור שהחליף לו כבר 4 גירים. הקושי הוא, שהעמדות המנוגדות כאן קוטביות מאד - בשפו"א לא ורסו / בשפו"א לא קשקאי.

נייטרון חפשינ מנותק
        נייטרון חפשינ מנותק
        נייטרון חפשי
        מאסטר
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@חיליק יש כאן 2 נושאים שהפרדה ביניהם תפשט את העניין.
        הנושא הראשון נקרא ‘נוחות’ אבל באופן יותר משמעותי, בגלל שהורסו לא באמת נותן את המצופה מרכב 7 מקומות, הוא חלש וצפוף, עוצמת המיזוג לא מספקת, ונוחות נהיגה ויציבות “לא משהו”. אצלנו קוראים לזה רכב 5 עם ספסל נוסף (וכמו המאזדה 5) ולכן כמובן הוא גם יותר חסכוני אבל אני רציתי רכב 7 (אופנוע עם תוספת מושבים יהיה יותר חסכוני).
        הסיבה היחידה שהוא בכל זאת פופולארי זה רק כי זה טויוטה, ואנשים מוכנים לוותר על נוחות בשביל השקט. וכאן מגיע העניין השני: אמינות של טויוטה זה לא! אני אישית חושב שהוא לא כזה לא אמין ביחס לשוק אבל במושגים של טויוטה זה לכו"ע זבל! ובהתחשב בכך שכל הסיבה שמישהו בכלל הסתכל לכיוונו (במחירים כאלו) זה בגלל שהוא טויוטה… זה כמעט ‘מקח טעות’.
        אני אישית לא מכיר את הקשקאי, אבל המחלות של הורסו ידועות לרבים וייתכן בהחלט שמי שלא שמע אליהם ופגש בהם פעם-פעמיים יתייחס אליהם כאל משהו ספציפי שלא מתאים לטויוטה ולא כאל מחלה של הדגם, גם הגיר שלו שהוא ‘לא אמין’ (ולראייה תנסה לחפש גיר מפירוק ותראה כמה זה קשה) ייתכן שהאמינות שלו שווה לזה של הקשקאי אלא ששם זה מגולם במחיר וכאן זה במחיר ה’אמינות של טויוטה’.
        בהצלחה! מקווה שעשיתי סדר. ומנסיוני כל מי שהמליץ על הוורסו באופן סדרתי עבר להשמיץ אותו אחרי תקופה קצרה כשגילה שזה בעצם לא כ"כ ‘טויוטה האמינה’.

pikolinou@gmail.com

אלוף העולם 1א תגובה 1 תגובה אחרונה
        7
        • נייטרון חפשינ נייטרון חפשי

@חיליק יש כאן 2 נושאים שהפרדה ביניהם תפשט את העניין.
          הנושא הראשון נקרא ‘נוחות’ אבל באופן יותר משמעותי, בגלל שהורסו לא באמת נותן את המצופה מרכב 7 מקומות, הוא חלש וצפוף, עוצמת המיזוג לא מספקת, ונוחות נהיגה ויציבות “לא משהו”. אצלנו קוראים לזה רכב 5 עם ספסל נוסף (וכמו המאזדה 5) ולכן כמובן הוא גם יותר חסכוני אבל אני רציתי רכב 7 (אופנוע עם תוספת מושבים יהיה יותר חסכוני).
          הסיבה היחידה שהוא בכל זאת פופולארי זה רק כי זה טויוטה, ואנשים מוכנים לוותר על נוחות בשביל השקט. וכאן מגיע העניין השני: אמינות של טויוטה זה לא! אני אישית חושב שהוא לא כזה לא אמין ביחס לשוק אבל במושגים של טויוטה זה לכו"ע זבל! ובהתחשב בכך שכל הסיבה שמישהו בכלל הסתכל לכיוונו (במחירים כאלו) זה בגלל שהוא טויוטה… זה כמעט ‘מקח טעות’.
          אני אישית לא מכיר את הקשקאי, אבל המחלות של הורסו ידועות לרבים וייתכן בהחלט שמי שלא שמע אליהם ופגש בהם פעם-פעמיים יתייחס אליהם כאל משהו ספציפי שלא מתאים לטויוטה ולא כאל מחלה של הדגם, גם הגיר שלו שהוא ‘לא אמין’ (ולראייה תנסה לחפש גיר מפירוק ותראה כמה זה קשה) ייתכן שהאמינות שלו שווה לזה של הקשקאי אלא ששם זה מגולם במחיר וכאן זה במחיר ה’אמינות של טויוטה’.
          בהצלחה! מקווה שעשיתי סדר. ומנסיוני כל מי שהמליץ על הוורסו באופן סדרתי עבר להשמיץ אותו אחרי תקופה קצרה כשגילה שזה בעצם לא כ"כ ‘טויוטה האמינה’.

אלוף העולם 1א מנותק
          אלוף העולם 1א מנותק
          אלוף העולם 1
          מאסטר
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@נייטרון-חפשי
          זה מאוד מצחיק אותי כשאני נזכר שהייתי בהונגריה ושם נסענו עם נהג בטויוטה וורסו עם מנוע דיזל של היילקס 2.2 וגיר פלנטרי… אה וגם גג פנורמי.
          הרכב פשוט היה מטוס ושקט!
          אגדה
          1000355069.jpg

התקנת מערכות מתקדמות לרכב
          מסכים, חיישנים, מצלמות דרך
          ברמה הגבוהה ביותר

אפשר ליצור קשר:
          ehh3266@gmail.com

זמין באלעד ירושלים והסביבה

צילפינגיםצ תגובה 1 תגובה אחרונה
          3
          • איש חותםא מנותק
            איש חותםא מנותק
            איש חותם
            כתב נערך לאחרונה על ידי איש חותם

אני ינסה לתת סקירה על הקשקאי שלי קניתי אותה באב לפני שלוש שנים עם 207000 קילומטר שנת 2013 בחודש ה11 חששתי קצת אבל המוכר שכן שגר ברחוב לידי עבד בחברה שמימנה לו את האוטו והתחזוקה היה ספר טיפולים מלא בניסאן מהיום הראשון לכן לקחתי את ההימור אפילו שזה קצת מפחיד מבחינת הקילומטר

תקלות שהיו משמעותיות ממיר קטליטי שהלך ושמתי תחליפי אלטרנטור שמת והחלפתי טיפול שמן גיר ב240000 חוץ מזה תחזוקה רגילה טיפול כל 10 וכו המחלה היחידה של הרכב מיום קנייתו היה שהוא

אוכל שמן מה הכוונה בערך רבע ליטר או קצת פחות ל1200 1500 קילומטר תלוי באופי הנסיעה עירונו או בין עירוני

צריכת דלק ממש בסדר בין 1 ל12 ל1 ל7 בערך על תתפסו אותי על המילה היום אני אוחז ב250000 בינתיים גיר ומנוע מקורי לעומת המתחרות מאזדה 5 וורסו שלא שמעתי שהצליחו להגיע למספרים האלה עם מנוע וגיר מקורי בינתיים ממש מרוצה אולי הירידת ערך שקניתי בזמנו ב47000 שח והיום אני יקבל אולי 20000 זהו בגדול עושה את העבודה נח טפו טפו חמסה חמסה

זה הסקירה בגדול אם יש למישהו עוד שאלות אשמח לענות לילה טוב

ג תגובה 1 תגובה אחרונה
            5
            • אלוף העולם 1א אלוף העולם 1

@נייטרון-חפשי
              זה מאוד מצחיק אותי כשאני נזכר שהייתי בהונגריה ושם נסענו עם נהג בטויוטה וורסו עם מנוע דיזל של היילקס 2.2 וגיר פלנטרי… אה וגם גג פנורמי.
              הרכב פשוט היה מטוס ושקט!
              אגדה
              1000355069.jpg

צילפינגיםצ מנותק
              צילפינגיםצ מנותק
              צילפינגים
              מאסטר
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלוף-העולם-1 כתב בסיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2:

למען ה’ למה את הישראלים דופקים עם הגירסאות הכי מטומטמות?
              כמו עכשיו עם הקורולה סאדן האמריקאית שהגיעה לארץ נראית כמו אבולוציה של קרנף ודינוזאור ומחיר בעננים

התקנת מערכות מולטימדיה ומצלמות דרך לרכבים.
              איזור ירושלים
              ליצירת קשר : a02532532@gmail.com

נייטרון חפשינ תגובה 1 תגובה אחרונה
              2
              • צילפינגיםצ צילפינגים

@אלוף-העולם-1 כתב בסיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2:

כמו עכשיו עם הקורולה סאדן האמריקאית שהגיעה לארץ נראית כמו אבולוציה של קרנף ודינוזאור ומחיר בעננים

נייטרון חפשינ מנותק
                נייטרון חפשינ מנותק
                נייטרון חפשי
                מאסטר
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@צילפינגים כתב בסיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2:

כי רוב הישראלים לא יאהבו דיזל? כי הוא מגיב טיפה יותר לאט?
                ובכלל, ברגע שהשוק יחסית קטן לא יהיה מבחר אלא רק את הדגם היותר מבוקש.
                ואגב הפופולאריות של הורסו בישראל זה רק כי יש לה מנוע של קורקינט חסכוני.

pikolinou@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
                2
                • איש חותםא איש חותם

אני ינסה לתת סקירה על הקשקאי שלי קניתי אותה באב לפני שלוש שנים עם 207000 קילומטר שנת 2013 בחודש ה11 חששתי קצת אבל המוכר שכן שגר ברחוב לידי עבד בחברה שמימנה לו את האוטו והתחזוקה היה ספר טיפולים מלא בניסאן מהיום הראשון לכן לקחתי את ההימור אפילו שזה קצת מפחיד מבחינת הקילומטר

תקלות שהיו משמעותיות ממיר קטליטי שהלך ושמתי תחליפי אלטרנטור שמת והחלפתי טיפול שמן גיר ב240000 חוץ מזה תחזוקה רגילה טיפול כל 10 וכו המחלה היחידה של הרכב מיום קנייתו היה שהוא

אוכל שמן מה הכוונה בערך רבע ליטר או קצת פחות ל1200 1500 קילומטר תלוי באופי הנסיעה עירונו או בין עירוני

צריכת דלק ממש בסדר בין 1 ל12 ל1 ל7 בערך על תתפסו אותי על המילה היום אני אוחז ב250000 בינתיים גיר ומנוע מקורי לעומת המתחרות מאזדה 5 וורסו שלא שמעתי שהצליחו להגיע למספרים האלה עם מנוע וגיר מקורי בינתיים ממש מרוצה אולי הירידת ערך שקניתי בזמנו ב47000 שח והיום אני יקבל אולי 20000 זהו בגדול עושה את העבודה נח טפו טפו חמסה חמסה

זה הסקירה בגדול אם יש למישהו עוד שאלות אשמח לענות לילה טוב

ג מנותק
                  ג מנותק
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@איש-חותם שנתון?

דבר שצריך להרגיל, להאיר פנים לאדם "רגיל", וזה בעצם כל התרגיל.
                  למדריכים שכתבתי בס"ד 🙏 לחץ כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • איש חותםא מנותק
                    איש חותםא מנותק
                    איש חותם
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

עריכה שכחתי שנה 11 /2013

יחצ המקצועןי תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • איש חותםא איש חותם

עריכה שכחתי שנה 11 /2013

יחצ המקצועןי מנותק
                      יחצ המקצועןי מנותק
                      יחצ המקצוען
                      מייבין
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@איש-חותם

@איש-חותם כתב בסיוע בתהליך רכישה מסוכן + רכישת ניסאן קשקאי+2:

עריכה שכחתי שנה 11 /2013

2011 או 2013 ?
                      כדאי שתערוך בפוסט המדובר.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

• 1
                      • 2

52

2.3k

משתמשים

7.6k

נושאים