עזרה דחופה, רכב תקוע.
-
רק אני שמתי לב שהרכב כבוי?
בטח שכל הנורות נדלקו כי הרכב כבוי וסוויץ דולק
אז כל המנורות דולקות
השאלה למה נכבה
או אלטרנטור או חוסר דלק או משהו כזה
אבל שימו לב שמד הטורים על 0
והמפתח לא יצא כי הרכב ככל הנראה לא היה על P@שמואל-קליין כתב בעזרה דחופה, רכב תקוע.:
רק אני שמתי לב שהרכב כבוי?
אני שמתי לב, ולכן הצעתי מצבר ולא אלטרנטור.
-
@חיים-ברזל כתב בעזרה דחופה, רכב תקוע.:
@תצמנ כמה המחירון שלו?
אמור להיות מחירון לזה? הוא פשוט התקשר אלי בסיום הבדיקה ואמר שעלות הטיפול והחלפת מוח הגיר הוא 3,800 ושלושה ימי עבודה בערך.
תודה! -
@תצמנ כמה המחירון שלו?
אמור להיות מחירון לזה? הוא פשוט התקשר אלי בסיום הבדיקה ואמר שעלות הטיפול והחלפת מוח הגיר הוא 3,800 ושלושה ימי עבודה בערך.
תודה! -
@תצמנ התכוונתי המחירון של הרכב
מסקירה ביד שתיים, זה באזור ה20, יותר לצד הפחות קצת, אם יש מקום יותר טוב לבדוק אשמח אם תפנה אותי.
(האמת שאני מתלבט אם למכור את הרכב, אני כבר צריך רכב יותר גדול). -
@תצמנ התכוונתי המחירון של הרכב
מסקירה ביד שתיים, זה באזור ה20, יותר לצד הפחות קצת, אם יש מקום יותר טוב לבדוק אשמח אם תפנה אותי.
(האמת שאני מתלבט אם למכור את הרכב, אני כבר צריך רכב יותר גדול). -
@חיים-ברזל אבל @תצמנ אתה בטוח שאתה סומך על המוסכניק שהוא לא מכניס לך טיפולים סתם?
איזה גיר זה?
אישרת לו כבר את העבודה? -
@טוסון עוד לא אישרתי.
זה גיר DSG 7
בעיקרון אני סומך עליו, זה נחשב למוסך אמין (המדביק בית שמש).
וכן התיאור שקיבלתי מGPT לאיך שאמור להיות מורגש הבעיה, מאמתת את האבחנה שלו. -
@תצמנ ראיתי שכתבו פה בעבר שלא מומלץ להחליף רק מח גיר אבל זה היה לCVT (לכן שאלתי, אני לא מייבין בגירים וק"ו לא בכפולי מצמדים)
אולי @הכל-בעזרת-השם יודע להוסיף משהו בתחום
קוד תקלה הוא נתן לך? (לא מכיר את המוסך וההתנהלות מולו) -
@טוסון עוד לא אישרתי.
זה גיר DSG 7
בעיקרון אני סומך עליו, זה נחשב למוסך אמין (המדביק בית שמש).
וכן התיאור שקיבלתי מGPT לאיך שאמור להיות מורגש הבעיה, מאמתת את האבחנה שלו.@תצמנ אם זה באמת התקלה אמור להופיע במחשב תקלה בגיר ומספר התקלה, אם אכן אתה רואה בייחד איתו את האיבחון במחשב ואם אכן זו תקלה בגיר ומספר התקלה, אתה יכול להיות בטוח שאכן זו התקלה במקרים כאלה לא הייתי סומך על מכונאי אחד אלא לפחות על עוד שניים נוספים, יש לך את ברוך במושב ישעי שהוא מאוד אמין ומקצועי, בהצלחה.
-
@תצמנ אם זה באמת התקלה אמור להופיע במחשב תקלה בגיר ומספר התקלה, אם אכן אתה רואה בייחד איתו את האיבחון במחשב ואם אכן זו תקלה בגיר ומספר התקלה, אתה יכול להיות בטוח שאכן זו התקלה במקרים כאלה לא הייתי סומך על מכונאי אחד אלא לפחות על עוד שניים נוספים, יש לך את ברוך במושב ישעי שהוא מאוד אמין ומקצועי, בהצלחה.
-
@תצמנ תשאל אותו אם יש קוד תקלה (אני מסייג שוב, יש מוסכניקים שהם אמינים ונבדקה אמינותם פעמים רבות, אבל הם לא אוהבים שמשגעים אותם בשאלות, אני לא מכיר את הנ"ל והתנהלותו)
-
@טוסון לא מכיר אותו כל כך, אבל לא כולם כך?:)
עוד משהו שהתחלתי לחשוב, כאמור, אני ממילא כבר מגשש על קניית רכב גדול יותר.
אולי יש אנשים שירצו לקחת את הרכב במחיר ריצפתי והם יתעסקו עם זה ויהנו מהרכב או ימכרו עם רווח? אני פשוט לא בנוי לזה בכלל.
מה אומרים? -
@תצמנ אם זה התיקון הזה בלבד, אז מן הסתם שווה לך לתקן (אתה כנראה תפסיד יותר על התיקון במכירה, במיוחד שקשה קצת למכור גרמניות), אבל אם יש עוד דברים…
-
@טוסון כתב בעזרה דחופה, רכב תקוע.:
@תצמנ אם זה התיקון הזה בלבד, אז מן הסתם שווה לך לתקן, אבל אם יש עוד דברים…
כאשר קניתי נעשה בדיקת מכון, וכן שמרתי עליו מאוד כאשר היה אצלי, מה שאומר שעל פניו אני לא רואה עוד שפנים בעתיד הקרוב.