נורת שמן נדלקת לסירוגין ביונדאיi30
-
שלום לכולם, אשמח לעצה דחופה.
יש לי רכב יונדאי i30 לפני כמה ימים נדלקה לי הנורת שמן, מילאתי קצת שמן ברכב והמשכתי לנסוע לאחר זמן לא ארוך הנורה חזרה וכבתה לסירוגין חשבתי שזה יכול להיות בגלל שלא עשיתי טיפול 10000 הרבה זמן, בכל אופן עשיתי טיפול והנורה נשארה, ואפילו החמירה בזמן שהיא דולקת מה שכן החום מנוע כלל לא עולה, עכשיו היא בגדול דולקת כל הזמן כשהרכב בסלד נמוך וכשאני לוחץ על הדוושה ומעלה את הטורים אז היא נכבית אבל כשההילוכים מתייצבים אז הטורים יורדים חזרה והנורה נדלקת שוב,
אם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות והאם זה ממש בעייתי לנסוע ככה אשמח לתשובה
תודה רבה. -
יש לי רכב יונדאי i30 לפני כמה ימים נדלקה לי הנורת שמן, מילאתי קצת שמן ברכב והמשכתי לנסוע לאחר זמן לא ארוך הנורה חזרה וכבתה לסירוגין חשבתי שזה יכול להיות בגלל שלא עשיתי טיפול 10000 הרבה זמן, בכל אופן עשיתי טיפול והנורה נשארה, ואפילו החמירה בזמן שהיא דולקת מה שכן החום מנוע כלל לא עולה, עכשיו היא בגדול דולקת כל הזמן כשהרכב בסלד נמוך וכשאני לוחץ על הדוושה ומעלה את הטורים אז היא נכבית אבל כשההילוכים מתייצבים אז הטורים יורדים חזרה והנורה נדלקת שוב,
תודה רבה.@משה-אלעזר לחץ שמן נמוך, אם יש שמן במנוע ובכל זאת דולקת.
תבדוק את זה בדחיפות לפני שיגרם נזק בלתי הפיך למנוע -
תודה רבה.@משה-אלעזר חשוב מאוד לשים לב!
בכל נורה שנדלקת- אסור להתעלם! אסור לדחות את זה ולהמשיך לנסוע עוד כמה ימים!
חובה לנסוע מיד למוסך כדי לבדוק מה זה ולסדר את זה!נ.ב. כמובן אא"כ אתה יודע מה זה הנורה שנדלקה, ומה הסיבה שלה, וברור לך שזה בסדר