דוח על נהיגה ברכב ללא טסט
-
אשמח לעזרתכם
נהגתי ברכב ללא טסט 8 חודשים…יש מה לערער?
כמו"כ אני יש ברשותי שתי דוחות עם ריבית ובשביל להפחיתם אני צריך עו"ד לטענתם זה חובה
ובפרט שמדובר בדוחות נת"צ שלא קיבלתי לידיי מעולם עקב רישום אוכלסין שונה ממקום מגורי האמיתי… -
אשמח לעזרתכם
כמו"כ אני יש ברשותי שתי דוחות עם ריבית ובשביל להפחיתם אני צריך עו"ד לטענתם זה חובה
ובפרט שמדובר בדוחות נת"צ שלא קיבלתי לידיי מעולם עקב רישום אוכלסין שונה ממקום מגורי האמיתי…@יאיר-אלדרק כתב בדוח על נהיגה ברכב ללא טסט:
לא. ותשלם את זה זריז לפני שגם זה יצבור ריבית.
-
@יאיר-אלדרק כתב בדוח על נהיגה ברכב ללא טסט:
@EBA איזה נס שאתה לא עו"ד
-
אשמח לעזרתכם
ובפרט שמדובר בדוחות נת"צ שלא קיבלתי לידיי מעולם עקב רישום אוכלסין שונה ממקום מגורי האמיתי… -
@יאיר-אלדרק מה לעשות, ענה לך את האמת.
2 הדברים הם חובתך הבלעדית לדאוג להם, ולכן אם לא עדכנת כתובת או נסעת ברכב ללא טסט (או לא תקין מכל סיבה אחרת) - החוק רואה בך האשם הבלעדי.
יה"ר שהמקום ימלא לך את חסרונך, ולהבא היזהר.@גיל כתב בדוח על נהיגה ברכב ללא טסט:
2 הדברים הם חובתך הבלעדית לדאוג להם, ולכן אם לא עדכנת כתובת או נסעת ברכב ללא טסט (או לא תקין מכל סיבה אחרת) - החוק רואה בך האשם הבלעדי.
יה"ר שהמקום ימלא לך את חסרונך, ולהבא היזהר.להזהר אגב, לאו דווקא מדוחות, רכב ללא טסט הוא כידוע גם רכב ללא ביטוח עם כל המשתמע בכך.
-
@EBA כתב בדוח על נהיגה ברכב ללא טסט:
@גיל כתב בדוח על נהיגה ברכב ללא טסט:
יה"ר שהמקום ימלא לך את חסרונך, ולהבא היזהר.למעשה הגיוני שאתם צודקים, אבל אם הנהג עומד בתנאים לבקשת המרה באזהרה (7 שנים רישיון ו-5 שנים עבר נקי) הוא יכול לעשות זאת גם במקרה הזה.
כנראה שיותר זול עבורו ששתי הקנסות שהזכיר בני הרבה פחות מחמש, אבל מי יודע…@שמואל10 כתב בדוח על נהיגה ברכב ללא טסט:
להזהר אגב, לאו דווקא מדוחות, רכב ללא טסט הוא כידוע גם רכב ללא ביטוח עם כל המשתמע בכך.
לפעמים זה המצב, אבל לא תמיד. הביטוח לא פוקע אוטומטית כשפג תוקף הרישיון רכב. יש פסיקות בנושא.
-
אשמח לעזרתכם
ובפרט שמדובר בדוחות נת"צ שלא קיבלתי לידיי מעולם עקב רישום אוכלסין שונה ממקום מגורי האמיתי…@יאיר-אלדרק כתב בדוח על נהיגה ברכב ללא טסט:
אם אתה חושש לשלם את הריבית מבחינה הלכתית תעיין בספויילר
אני לא רב או פוסק אבל ראיתי בעבר פסיקות על ריביות דומות שזה לא מוגדר כריבית אלא כקנס, בכל אופן תשאל רב אבל אני לא חושב שיש צד לאסור במקרה כזה