ייעוץ לגבי קניית רכב
-
קיה ספורטאז 2014 פרטית עם 66 אלף ק’‘מ מקורי. הרכב נראה יחסית שמור נסיעות קצרות לעבודה וחזור. המוכר דורש מחיר 45 אלף שח. מחירון לוי יצחק 33000 ש’'ח האם לדרוש 12 אלף שח מעל המחירון זה הגיוני רק בגלל קילומטר נמוך ?
-
@יהודה7 בעיניי לא, אבל דעתי לא מדי מכרעת
קח בחשבון שאיך שיהיה ביטוח (מקיף, וצ”ג על כל צרה שלא תבוא) הוא רק על מחיר המחירון בלבד
זה פרטי או סוכנות? אותי הק”מ מחשיד -
@יהודה7 לפעמים נסיעות קצרות זה גריעותא (אם היה טוען שנסע עם זה פעם בשבוע מחוץ לעיר חצי שעה כל צד, עוד היה נשמע בסדר, אבל נסיעות קצרות במנוע קר לא עושות לי טוב לרכב)
-
@טוסון היו מקרים שאנשים שילמו מעל המחירון בהרבה? שמעתי על מקרים כמו טויוטה או רכבים אמינים עם שם בסגנון שאנשים הסכימו לשלם. אבל לגבי ספורטאז אני מסופק.
-
קיה ספורטאז 2014 פרטית עם 66 אלף ק’‘מ מקורי. הרכב נראה יחסית שמור נסיעות קצרות לעבודה וחזור. המוכר דורש מחיר 45 אלף שח. מחירון לוי יצחק 33000 ש’'ח האם לדרוש 12 אלף שח מעל המחירון זה הגיוני רק בגלל קילומטר נמוך ?
@יהודה7 כתב בייעוץ לגבי קניית רכב:
הק"מ מדי נמוך בין אם עבר איפוס ובין אם עמד הרבה ללא שימוש
המוכר טוען שזה רכב שני בבית?
אני לא הייתי קונה וודאי שלא 12,000 מעל המחירון -