מה עדיף טויוטה פריוס 2008 או הונדה אינסייט
-
אני מעונין לקנות רכב 5 מקומות שיהיה מרווח וכן שיהיה תא מטען גדול ומצד שני יהיה לו מנוע טוב וחסכוני בדלק והציעו לי לקנות טויוטה פריוס 2008 או להונדה אינסייט ורציתי לדעת מה עדיף???.
א’ מבחינת נוחות …
ב מבחינת כוח מנוע וכדו’
ג’ בענין האמינות מה יותר אמין ואיזה חלקים יותר זולים למשל הבטריה של הונדה עולה יותר או פחות
ד ואיזה רכב מחזיק יותר זמן מעמד …
בתודה מראש -
אני מעונין לקנות רכב 5 מקומות שיהיה מרווח וכן שיהיה תא מטען גדול ומצד שני יהיה לו מנוע טוב וחסכוני בדלק והציעו לי לקנות טויוטה פריוס 2008 או להונדה אינסייט ורציתי לדעת מה עדיף???.
א’ מבחינת נוחות …
ב מבחינת כוח מנוע וכדו’
ג’ בענין האמינות מה יותר אמין ואיזה חלקים יותר זולים למשל הבטריה של הונדה עולה יותר או פחות
בתודה מראש -
@אברום בעניי התשובה להכל חוץ מהאמינות ששניהם שוות זה טויוטה! ולגבי הבטרייה בהונדה זה לא הולך מהר כמו בטויוטה לכן אם תמצא רכב שנתון 2008 עד 11 בערך שהוחלף בטריה זה יהיה מעולה.
@דוד-100 טויוטה לוקחת אינסייט ביחסיות בין אופנים חשמליות לרכב!
-
@דוד-100 טויוטה לוקחת אינסייט ביחסיות בין אופנים חשמליות לרכב!
@דוד-המומחה טויוטה יותר יציבה על הכביש, המושב האמצעי האחורי באינסייט לא נוח למבוגרים, הכניסה למקום הנהג באינסייט נמוכה מאוד, המזגן נחלש וכבה בעמידה ברמזור.
-
א’ מבחינת נוחות …
ב מבחינת כוח מנוע וכדו’
בתודה מראש@אברום כתב במה עדיף טויוטה פריוס 2008 או הונדה אינסייט:
א’ מבחינת נוחות …
ב מבחינת כוח מנוע וכדו’
הסוללה של הונדה בנויה בצורה שונה , אני אישית לא מכיר אף אחד שהלך לו הסוללה. (לא אומר שלא יכול לקרות)
-
@אברום כתב במה עדיף טויוטה פריוס 2008 או הונדה אינסייט:
א’ מבחינת נוחות …
ב מבחינת כוח מנוע וכדו’
הסוללה של הונדה בנויה בצורה שונה , אני אישית לא מכיר אף אחד שהלך לו הסוללה. (לא אומר שלא יכול לקרות)
@שמואל10 בזה אתה צודק אבל האמת אני קצת מתעסק בסוללות ןלא הצלחתי להבין איך האינסייט נותנת אחת ל18 ויותר משהוא מבין באינסייט הרי הכל רק משולב לעולם אין מצב שאתה נוסע רק על חשמל כמו בפריוס ???
-
@דוד-המומחה טויוטה יותר יציבה על הכביש, המושב האמצעי האחורי באינסייט לא נוח למבוגרים, הכניסה למקום הנהג באינסייט נמוכה מאוד, המזגן נחלש וכבה בעמידה ברמזור.
@מאסטר-1 כתב במה עדיף טויוטה פריוס 2008 או הונדה אינסייט:
@דוד-המומחה באינסייט המזגן נחלש וכבה בעמידה ברמזור.
אפשר לכבות את זה בכפתור הירוק של האקו
וגם על ידי העברה להילוך L לשניה אחת מתי שהמזגן נכבה זה ידליק אותו בחזרה -
@שמואל10 בזה אתה צודק אבל האמת אני קצת מתעסק בסוללות ןלא הצלחתי להבין איך האינסייט נותנת אחת ל18 ויותר משהוא מבין באינסייט הרי הכל רק משולב לעולם אין מצב שאתה נוסע רק על חשמל כמו בפריוס ???
@דוד-המומחה אני לא יודע נתוני צריכת דלק אבל האינסייט להערכתי פחות שוקלת מהפריוס, והמנוע של האנסייט הוא 1400 אם אני לא טועה ושל הפריוס הוא 1600.