לתועלת הציבור | סט כלים (שכולל 3 סטים של בוקסות ראצ'ט (גדלים שונים + ביטים) + מפתחות וכו')
-
ב TEMU סט של 216 חלקים (שכולל 3 סטים של בוקסות ראצ’ט (גדלים שונים + ביטים) + מפתחות + בוקסות ארוכות + בוקסות פלאגים) כל הכלים הבסיסיים במחיר הזוי של 196 ש"ח.
להיכנס לצ’אט לבקש קופון - אוטומטית מקבלים קופון 20% הנחה, זאת אומרת שסך הכל 156 ש"ח. מחיר הזוי תמורה הוגנת בהחלט ממליץ מאוד.גם בוקסות ארוכות 10 יחידות גדלים 8-24 ב 28 ש"ח (אם יש קופון יוזיל יותר) כאן (קניתי אותם והם מאוד איכותיות)
-
ב TEMU סט של 216 חלקים (שכולל 3 סטים של בוקסות ראצ’ט (גדלים שונים + ביטים) + מפתחות + בוקסות ארוכות + בוקסות פלאגים) כל הכלים הבסיסיים במחיר הזוי של 196 ש"ח.
להיכנס לצ’אט לבקש קופון - אוטומטית מקבלים קופון 20% הנחה, זאת אומרת שסך הכל 156 ש"ח. מחיר הזוי תמורה הוגנת בהחלט ממליץ מאוד.גם בוקסות ארוכות 10 יחידות גדלים 8-24 ב 28 ש"ח (אם יש קופון יוזיל יותר) כאן (קניתי אותם והם מאוד איכותיות)
-
@חיים-ברזל היה לי כזה הניסיון שלי איתו היה שהוא לא שווה חצי שקל.
חוץ מזה שאי אפשר לעבוד עם הכלי הזה זה ממש לא מקצועי. -
@DanielC כתב בלתועלת הציבור | סט כלים (שכולל 3 סטים של בוקסות ראצ'ט (גדלים שונים + ביטים) + מפתחות וכו'):
ה216 חלקים ב525 ש"ח ה172 חלקים ב172 ש"ח
-
@DanielC כתב בלתועלת הציבור | סט כלים (שכולל 3 סטים של בוקסות ראצ'ט (גדלים שונים + ביטים) + מפתחות וכו'):
ה216 חלקים ב525 ש"ח ה172 חלקים ב172 ש"ח
@פתוח-לשמוע העלו את המחיר, צריך לחפש אותו מוצר בטימו
-
@פתוח-לשמוע העלו את המחיר, צריך לחפש אותו מוצר בטימו
@DanielC מעדיף שתמצא לי אותו בעלי…
-
@פתוח-לשמוע כתב בלתועלת הציבור | סט כלים (שכולל 3 סטים של בוקסות ראצ'ט (גדלים שונים + ביטים) + מפתחות וכו'):
הבעיה בעלי, שסטים כאלו כבדים תמצא בדמי משלוח שיבלעו את ההפרש, ואף יעברו אותו…
-
@פתוח-לשמוע כתב בלתועלת הציבור | סט כלים (שכולל 3 סטים של בוקסות ראצ'ט (גדלים שונים + ביטים) + מפתחות וכו'):
הבעיה בעלי, שסטים כאלו כבדים תמצא בדמי משלוח שיבלעו את ההפרש, ואף יעברו אותו…
@גיל בגלל זה ביקשתי שיביא במחיר הזה…
ושזה לא יהיה תמונה -
@גיל בגלל זה ביקשתי שיביא במחיר הזה…
ושזה לא יהיה תמונה@פתוח-לשמוע אין במחיר כזה באלי רק בטימו. תאמין לי שטימו עדיף הם שולחים עד הבית לעומת אליאקספרס שדואר ישראל שלח לי חבילות במרחק של כ- 10 ק"מ מהבית (בלי הגזמה)
-
@פתוח-לשמוע אין במחיר כזה באלי רק בטימו. תאמין לי שטימו עדיף הם שולחים עד הבית לעומת אליאקספרס שדואר ישראל שלח לי חבילות במרחק של כ- 10 ק"מ מהבית (בלי הגזמה)
@DanielC אתה לא צריך לספר לי על הק"מ פעם שלחו לי לאשקלון…
אני קצת חושש להזמין משם טענו פה שהם מבקשים הרשאות הרבה יותר מהנצרך -
מניסיון כבר 3 פעמים, הם לא שולחים את הסט אלא מבטלים את ההזמנה ומחזירים את הכסף,
ולראיה תראה שאין שום ביקורות בסטים האלה,