שרשור "חיות על הכביש"
-
תיעוד של כמעט תאונה עם משוגע מכביש 1 במוצאי שבת האחרונה…
L_20251206181435_7_A.mp4 -
L_20251206181435_7_A.mp4@אלוף-העולם-1 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
L_20251206181435_7_A.mp4וואו!
מעניין אותי מה הוא ניסה לעשות? -
@אלוף-העולם-1 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
מעניין אותי מה הוא ניסה לעשות? -
L_20251206181435_7_A.mp4@אלוף-העולם-1 ולא הביישן למד…
לא אחזתי מי המשוגע, מה עשה? -
@אלוף-העולם-1 ולא הביישן למד…
לא אחזתי מי המשוגע, מה עשה?@תודה-לבורא-עולם-0 הרכב מאחורה ניסה להכנס לנתיב שלו
-
@תודה-לבורא-עולם-0 הרכב מאחורה ניסה להכנס לנתיב שלו
@חיים-ברזל כתב בשרשור "חיות על הכביש":
את זה ראינו…
-
@חיים-ברזל כתב בשרשור "חיות על הכביש":
את זה ראינו…
-
ביתר עילית | תיעוד מתאונה היום ברחוב שלום רב בכניסה לגבעה C
על פי דיווחים ועדי ראייה, נהג רכב פרטי ביצע פרסה וחסם את הרכב שמאחוריו בניסיון למנוע עקיפה. לאחר מכן סטה לנתיב הנגדי - והתנגש חזיתית בטנדר שהגיע מולו. למרבה המזל, האירוע הסתיים בשני פצועים באורח קל בלבד. (קרדיט: הפרלמנט של ביתר) (הגזרה).@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
על פי דיווחים ועדי ראייה, נהג רכב פרטי ביצע פרסה וחסם את הרכב שמאחוריו בניסיון למנוע עקיפה. לאחר מכן סטה לנתיב הנגדי - והתנגש חזיתית בטנדר שהגיע מולו. למרבה המזל, האירוע הסתיים בשני פצועים באורח קל בלבד. (קרדיט: הפרלמנט של ביתר) (הגזרה).גילוי נאות : קרובת משפחה שלי הייתה על הטנדר.
זה נראה תאונה “בקטנה” אבל מדובר במשהו שלא עובר כל החיים!
בזמן אמת הנהג והמלווה היו נראים בסדר אבל בבדיקות התברר שהם צריכים לעבור כל מיני טיפולים בתקופה הקרובה, וזה עוד לפני שאני מדבר על החרדות וכו.
הילדים היו חגורים ולא קרה להם כלום ב"ה.נ.ב. הנהג הפוגע [שהיה באמצע לריב עם הנהג שמאחוריו…] כמובן קיבל שלילה + משפט, מקווה שילמד
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
על פי דיווחים ועדי ראייה, נהג רכב פרטי ביצע פרסה וחסם את הרכב שמאחוריו בניסיון למנוע עקיפה. לאחר מכן סטה לנתיב הנגדי - והתנגש חזיתית בטנדר שהגיע מולו. למרבה המזל, האירוע הסתיים בשני פצועים באורח קל בלבד. (קרדיט: הפרלמנט של ביתר) (הגזרה).גילוי נאות : קרובת משפחה שלי הייתה על הטנדר.
זה נראה תאונה “בקטנה” אבל מדובר במשהו שלא עובר כל החיים!
בזמן אמת הנהג והמלווה היו נראים בסדר אבל בבדיקות התברר שהם צריכים לעבור כל מיני טיפולים בתקופה הקרובה, וזה עוד לפני שאני מדבר על החרדות וכו.
הילדים היו חגורים ולא קרה להם כלום ב"ה.נ.ב. הנהג הפוגע [שהיה באמצע לריב עם הנהג שמאחוריו…] כמובן קיבל שלילה + משפט, מקווה שילמד
@SMGO כתב בשרשור "חיות על הכביש":
על פי דיווחים ועדי ראייה, נהג טנדר ביצע פרסה וחסם את הרכב שמאחוריו בניסיון למנוע עקיפה. לאחר מכן סטה לנתיב הנגדי - והתנגש חזיתית במיניבוס שהגיע מולו. למרבה המזל, האירוע הסתיים בשני פצועים באורח קל בלבד.
@SMGO סליחה שאני צריך לתקן אותך, התהפכו היוצרות?
מתי נבין שטנדר זה לא הרכב הגדול של שליימלה בעלעגולה? אלא זה
אגב, לי עכ"פ זה ממש לא נראה בקטנה, המיניבוס הזדעזע מעוצמת המכה, זה מעבר לאירוע לא נעים ובהחלט יכול לגרום ל(א)נשים מסויימים לטראומה. -
@אלוף-העולם-1 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
מעניין אותי מה הוא ניסה לעשות?