שרשור "חיות על הכביש"
-
@יוני
גם נכון אם זה דו אז אתה פושע מה אתה עוקף אותה??. תן לה לבצע פניה לשמאל כמו דו לחד…פוסט זה נמחק! -
@יוני
גם נכון אם זה דו אז אתה פושע מה אתה עוקף אותה??. תן לה לבצע פניה לשמאל כמו דו לחד…@טייס-קרבי
מעיון נוסף בסרטון נראה שטעיתי …
היא טעתה ולא אתה מתנצל… -
אזור ממש בעייתי
היתה לי שם תאונה לא מזמן
1cad326a-6ec8-41f3-997b-c110b9562f6e-וידאו ללא כותרת - נוצר באמצעות Clipchamp (2).mp4 -
אזור ממש בעייתי
היתה לי שם תאונה לא מזמן
1cad326a-6ec8-41f3-997b-c110b9562f6e-וידאו ללא כותרת - נוצר באמצעות Clipchamp (2).mp4@מיישה כתב בשרשור "חיות על הכביש":
אזור ממש בעייתי
היתה לי שם תאונה לא מזמן
b342fe74-a254-48ad-a8cb-525b8405dbfa-וידאו ללא כותרת - נוצר באמצעות Clipchamp (2).mp4חסום
-
@מיישה כתב בשרשור "חיות על הכביש":
אזור ממש בעייתי
היתה לי שם תאונה לא מזמן
b342fe74-a254-48ad-a8cb-525b8405dbfa-וידאו ללא כותרת - נוצר באמצעות Clipchamp (2).mp4חסום
@טייס-קרבי כתב בשרשור "חיות על הכביש":
@מיישה כתב בשרשור "חיות על הכביש":
אזור ממש בעייתי
היתה לי שם תאונה לא מזמןחסום
נשלח לבדיקה
-
@יוני
גם נכון אם זה דו אז אתה פושע מה אתה עוקף אותה??. תן לה לבצע פניה לשמאל כמו דו לחד… -
-
@איש-פשוט-מאוד
אתה בטוח שזה דו לחד זה נראה כמו דו לדו ואז היא היתה מאה אחוז אתה נכנסת לנתיב לא שלך…
אבל אניע מניח שזה באמת חד לאור מה שכתבת ועדין זה לא כזה זוועה ודוודה גם דעתי שאפשר לדון לכף זכות שהיא לא ראתה שם תמרור חד ולא הכירה את המקום ותכלעס זה לא היה במהירויות גבוהות ולא היה נראה ש-“נמנע כאן אסון…”@טייס-קרבי כתב בשרשור "חיות על הכביש":
אתה בטוח שזה דו לחד זה נראה כמו דו לדו ואז היא היתה מאה אחוז אתה נכנסת לנתיב לא שלך…
היא טעתה ולא אתה מתנצל…(מודים דרבנן היינו שבחייהו)
ברשותך, רק אעשה שירות לשאר החברים לפי מה ידעת:
הם פנו לכביש חד סטרי שהוא דו נתיבי.
יש לשים לב לסימונים על פס ההאטה, החץ מורה על כיוון הנסיעה של הנתיב. -
היא טעתה ולא אתה מתנצל…(מודים דרבנן היינו שבחייהו)
ברשותך, רק אעשה שירות לשאר החברים לפי מה ידעת:
הם פנו לכביש חד סטרי שהוא דו נתיבי.
יש לשים לב לסימונים על פס ההאטה, החץ מורה על כיוון הנסיעה של הנתיב.@גיל כתב בשרשור "חיות על הכביש":
יש לשים לב לסימונים על פס ההאטה, החץ מורה על כיוון הנסיעה של הנתיב.
וגם לזוג התמרורים מהכיוון הנגדי, ככה"נ “אין כניסה”

וגם לגוגל מאפס