שרשור "חיות על הכביש"
-
@נייטרון-חפשי כתב בשרשור "חיות על הכביש":
2 סטירות של החיים מאבא שלו
אני לא יודע אם זה חד סטרי או דו סטרי, אבל נראה שהילד נסע בתמימות אחרי האוטלנדר וחשב שזה חד סטרי, הוא לא קלט שיבא רכב ממול.
@חיים-Y0737 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
2 סטירות של החיים מאבא שלו
אני לא יודע אם זה חד סטרי או דו סטרי, אבל נראה שהילד נסע בתמימות אחרי האוטלנדר וחשב שזה חד סטרי, הוא לא קלט שיבא רכב ממול.
אני לא חושב שילד בבני ברק יודע מה זה חד סטרי ומה זה דו"ס.
הוא רק יודע שהכביש הוא שלו וזהו. -
__20220523180733_106951A - עותק (2).mp4
נהג אוטובוס שחתך 3 נתיבים, ועוד נעצר כדי לצעוק עלי.
(התאריך במצלמה לא מכוון, הצילום הוא מהשבוע) -
__20220523180733_106951A - עותק (2).mp4
נהג אוטובוס שחתך 3 נתיבים, ועוד נעצר כדי לצעוק עלי.
(התאריך במצלמה לא מכוון, הצילום הוא מהשבוע)פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@א.-אש אהבתי שכתוב לו על האוטובוס “ועשית הישר והטוב” זה נקרא ישר לחצות נתיב ככה???
אבל אולי זה הישר של השמאל…
-
@אריאלוש כתב בשרשור "חיות על הכביש":
נ.ב. הייתי ממליץ לך לחתוך את הסרטון שניה לפני כי בשנייה האחרונה רואים אותך נכנס לצומת בכתום… ולא הייתי ממליץ לך לפרסם את זה ככה, לך תדע לאיפה זה יגיע
נכנס לצומת בירוק
-
-
@א.-אש ועכשיו שכל השב"כניקים כאן שעשו עבודת קטגוריה טוב יותר מכל שוטר שימחקו גם הם את ההארות וההוכחות…
לא שנראה לי שיש ממה לחשוש אבל אם למחוק אז צריך למחוק הכל.ואני לא מזלזל ברצון הטוב לעזור.
לא שנראה לי שיש ממה לחשוש אבל אם למחוק אז צריך למחוק הכל.
למה לא? אני מכיר מישהו ששלח סרטון לחבר שלו שהוא נוסע על 140 ואחרי שבועיים עיכבו אותו לחקירה… וכן בזמר מפורסם שצילם קליפ והוא לא היה עם חגורה וקנסו אותו… אני לא אומר שזה אותו דבר אבל תמיד טוב להיזהר, “ת"ח ממונם חביב להם כגופם”…
-
לא שנראה לי שיש ממה לחשוש אבל אם למחוק אז צריך למחוק הכל.
למה לא? אני מכיר מישהו ששלח סרטון לחבר שלו שהוא נוסע על 140 ואחרי שבועיים עיכבו אותו לחקירה… וכן בזמר מפורסם שצילם קליפ והוא לא היה עם חגורה וקנסו אותו… אני לא אומר שזה אותו דבר אבל תמיד טוב להיזהר, “ת"ח ממונם חביב להם כגופם”…