דו"ח על טלפון.
-
שלום קיבלתי דו"ח 1000 שקל ו8 נקודות על זה שהחזקתי טלפון ביד. הבעייה היא שיש לי כבר הרבה מאד נקודות, ככה שאני לא יכול להרשות לעצמי לקבל עוד נקודות.
השאלה שלי היא:
א. אם אני ילך להשפט לבד ואתרץ מה שאתרץ לשופט בתוספת בקשת רחמים האם יש סיכוי שהוא יוותר לי על הנקודות (על הכסף אני בכלל לא יבקש)
ב. האם עדיף במקום זה ללכת לעורך דין שמבטל נקודות וא"כ כמה כסף זה עולה והאם מישהו יכול להמליץ לי על עורך דין כזה.
תודה מראש. -
שלום קיבלתי דו"ח 1000 שקל ו8 נקודות על זה שהחזקתי טלפון ביד. הבעייה היא שיש לי כבר הרבה מאד נקודות, ככה שאני לא יכול להרשות לעצמי לקבל עוד נקודות.
השאלה שלי היא:
א. אם אני ילך להשפט לבד ואתרץ מה שאתרץ לשופט בתוספת בקשת רחמים האם יש סיכוי שהוא יוותר לי על הנקודות (על הכסף אני בכלל לא יבקש)
ב. האם עדיף במקום זה ללכת לעורך דין שמבטל נקודות וא"כ כמה כסף זה עולה והאם מישהו יכול להמליץ לי על עורך דין כזה.
תודה מראש. -
השאלה שלי היא:
תודה מראש.@יצחק-1 כתב בדו"ח על טלפון.:
מצד העבירה, היא במקומה.
השאלה שלי היא:
א. אם אני ילך להשפט לבד ואתרץ מה שאתרץ לשופט בתוספת בקשת רחמים האם יש סיכוי שהוא יוותר לי על הנקודות (על הכסף אני בכלל לא יבקש)אולי, ואולי לא. אין בזה וודאות, אם אתה במצב בעייתי מבחינת נקודות - אין לך מה להפסיד ככל הנראה.
תודה מראש.אין המצאה כזו עו"ד שמבטל נקודות. הוא אולי מבין יותר ממך, לא עושה קסמים או חובר חבּרים מחוכם…
הוא פועל לפי התיק, ויש תיקים שלא עוזר גם עו"ד. ועוד עו"ד.
אם בעו"ד משחד עסקינן, טוב, אני מעדיף לא להתייחס… -
@יצחק-1 כתב בדו"ח על טלפון.:
מצד העבירה, היא במקומה.
השאלה שלי היא:
א. אם אני ילך להשפט לבד ואתרץ מה שאתרץ לשופט בתוספת בקשת רחמים האם יש סיכוי שהוא יוותר לי על הנקודות (על הכסף אני בכלל לא יבקש)אולי, ואולי לא. אין בזה וודאות, אם אתה במצב בעייתי מבחינת נקודות - אין לך מה להפסיד ככל הנראה.
תודה מראש.אין המצאה כזו עו"ד שמבטל נקודות. הוא אולי מבין יותר ממך, לא עושה קסמים או חובר חבּרים מחוכם…
הוא פועל לפי התיק, ויש תיקים שלא עוזר גם עו"ד. ועוד עו"ד.
אם בעו"ד משחד עסקינן, טוב, אני מעדיף לא להתייחס… -
@גיל
האם יעזור שהוא יבקש להשפט וידחה עד שיעבור שנתיים מהעבירה הקודמת? [ויזהר בנתיים לא לצבור עוד…]? -
@אלכסנדר כתב בדו"ח על טלפון.:
@גיל
האם יעזור שהוא יבקש להשפט וידחה עד שיעבור שנתיים מהעבירה הקודמת? [ויזהר בנתיים לא לצבור עוד…]?אם הוא צבר נקודות בכמות שאני משער, יש לו תקופת המתנה של 4 שנים, לא שנתיים.