ביטול זימון לבית משפט
-
אשמח לעזרה מהמבינים @גיל ?
קיבלתי דו"ח על שלא עצרתי להולך רגל במעבר חציה, וכמובן שלפני תום ה3 חודשים הגשתי בקשה לבית המשפט, אך כאן הם התגלו בזריזותם ושלחו לי זימון למשפט לפני שנהיה התיישנות, אבל מכיון שזה דו"ח בסכום נמוך (250ש"ח) ובלי נקודות ב"ה אני מעדיף לשלם את זה מלשרוף זמן בבית משפט, ניסיתי לבדוק איך אני יכול לבטל את הבית משפט ולשלם את החוב ולא מצאתי, מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
ודרך אגב אני נהג חדש, זה אמור לסבך אותי לענין הנהג חדש שלי שאני יצטרך שנתיים נוספות (אין נקודות)? -
קיבלתי דו"ח על שלא עצרתי להולך רגל במעבר חציה, וכמובן שלפני תום ה3 חודשים הגשתי בקשה לבית המשפט, אך כאן הם התגלו בזריזותם ושלחו לי זימון למשפט לפני שנהיה התיישנות, אבל מכיון שזה דו"ח בסכום נמוך (250ש"ח) ובלי נקודות ב"ה אני מעדיף לשלם את זה מלשרוף זמן בבית משפט, ניסיתי לבדוק איך אני יכול לבטל את הבית משפט ולשלם את החוב ולא מצאתי, מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
ודרך אגב אני נהג חדש, זה אמור לסבך אותי לענין הנהג חדש שלי שאני יצטרך שנתיים נוספות (אין נקודות)?@אבי-אבו כתב בביטול זימון לבית משפט:
קיבלתי דו"ח על שלא עצרתי להולך רגל במעבר חציה, וכמובן שלפני תום ה3 חודשים הגשתי בקשה לבית המשפט, אך כאן הם התגלו בזריזותם ושלחו לי זימון למשפט לפני שנהיה התיישנות, אבל מכיון שזה דו"ח בסכום נמוך (250ש"ח) ובלי נקודות ב"ה אני מעדיף לשלם את זה מלשרוף זמן בבית משפט, ניסיתי לבדוק איך אני יכול לבטל את הבית משפט ולשלם את החוב ולא מצאתי, מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?פחות מנוסה בעניין הטכני. אתה אמור לקבל פרטים של התובע ולדבר איתו. תנסה להשיג, קצת הרמת טלפונים לא תזיק.
ודרך אגב אני נהג חדש, זה אמור לסבך אותי לענין הנהג חדש שלי שאני יצטרך שנתיים נוספות (אין נקודות)?
לא.