דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. משפטי, תביעות ותאונות
  3. ביטול זימון לבית משפט

ביטול זימון לבית משפט

מתוזמן נעוץ נעול הועבר משפטי, תביעות ותאונות
2 פוסטים 2 כותבים 53 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • אבי אבוא מנותק
    אבי אבוא מנותק
    אבי אבו
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אשמח לעזרה מהמבינים @גיל ?
    קיבלתי דו"ח על שלא עצרתי להולך רגל במעבר חציה, וכמובן שלפני תום ה3 חודשים הגשתי בקשה לבית המשפט, אך כאן הם התגלו בזריזותם ושלחו לי זימון למשפט לפני שנהיה התיישנות, אבל מכיון שזה דו"ח בסכום נמוך (250ש"ח) ובלי נקודות ב"ה אני מעדיף לשלם את זה מלשרוף זמן בבית משפט, ניסיתי לבדוק איך אני יכול לבטל את הבית משפט ולשלם את החוב ולא מצאתי, מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
    ודרך אגב אני נהג חדש, זה אמור לסבך אותי לענין הנהג חדש שלי שאני יצטרך שנתיים נוספות (אין נקודות)?

ג תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • אבי אבוא אבי אבו

קיבלתי דו"ח על שלא עצרתי להולך רגל במעבר חציה, וכמובן שלפני תום ה3 חודשים הגשתי בקשה לבית המשפט, אך כאן הם התגלו בזריזותם ושלחו לי זימון למשפט לפני שנהיה התיישנות, אבל מכיון שזה דו"ח בסכום נמוך (250ש"ח) ובלי נקודות ב"ה אני מעדיף לשלם את זה מלשרוף זמן בבית משפט, ניסיתי לבדוק איך אני יכול לבטל את הבית משפט ולשלם את החוב ולא מצאתי, מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
      ודרך אגב אני נהג חדש, זה אמור לסבך אותי לענין הנהג חדש שלי שאני יצטרך שנתיים נוספות (אין נקודות)?

ג מנותק
      ג מנותק
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אבי-אבו כתב בביטול זימון לבית משפט:

פחות מנוסה בעניין הטכני. אתה אמור לקבל פרטים של התובע ולדבר איתו. תנסה להשיג, קצת הרמת טלפונים לא תזיק.

לא.

דבר שצריך להרגיל, להאיר פנים לאדם "רגיל", וזה בעצם כל התרגיל.
      למדריכים שכתבתי בס"ד 🙏 לחץ כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0

48

2.1k

משתמשים

6.9k

נושאים

91.3k

פוסטים
      • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה