ייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.
-
@מיכאלb כתב בייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.:
ב.הפקעת שליטה, גם אם הייתה אחת כזאת,
היא עילה לפסילה שעליה אין לבוחן שיקול דעתמה זה אומר הפקעת שליטה?
נניח הטסטר נותן ברקס?
כי לי הטסטר נתן ברקס - לדעתי שגוי - ואכן עברתי את הטסט בסדר גמור.
איך הוא יכל לבצע את זה?@חובק-עולם
יש הפקעת שליטה פיזית= כל פעולה פיזית שהבוחן עושה במקום הנהג(ברקס,הגה,קלאץ,גז וכו’)
ויש הפקעת שליטה מילולית= כל הערה שגרמה לתלמיד לשנות מהנהיגה שלו (למשל- הערה: “שים לב אתה נצמד מידי לימין” והתלמיד מתקן בגלל ההערה)שניהם יופיעו בטופס כהפקעת שליטה
שום דבר לא מתעדכן אוטומטית
-
ב.הפקעת שליטה, גם אם הייתה אחת כזאת,
היא עילה לפסילה שעליה אין לבוחן שיקול דעתמה זה אומר הפקעת שליטה?
נניח הטסטר נותן ברקס?
כי לי הטסטר נתן ברקס - לדעתי שגוי - ואכן עברתי את הטסט בסדר גמור.
איך הוא יכל לבצע את זה?@חובק-עולם כתב בייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.:
לי הטסטר נתן ברקס - לדעתי שגוי - ואכן עברתי את הטסט בסדר גמור.
איך הוא יכל לבצע את זה?כנראה שהוא הבין שזה היה שגוי ולכן הוא פשוט לא ציין את זה בטופס והעביר
(כשמעבירים תלמיד לרוב בכלל לא ממלאים טופס) -
@חובק-עולם כתב בייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.:
לי הטסטר נתן ברקס - לדעתי שגוי - ואכן עברתי את הטסט בסדר גמור.
איך הוא יכל לבצע את זה?כנראה שהוא הבין שזה היה שגוי ולכן הוא פשוט לא ציין את זה בטופס והעביר
(כשמעבירים תלמיד לרוב בכלל לא ממלאים טופס)@מיכאלb כתב בייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.:
(כשמעבירים תלמיד בכלל לא ממלאים טופס)
ממלאים
לי הוא כתב “התמהמהות בכניסה לצומת” או משהו כזה (לא שיפרתי שדה ראיה, כי ראיתי רכבים, לא הייתי צריך)
ועברתי -
(כשמעבירים תלמיד בכלל לא ממלאים טופס)
ממלאים
לי הוא כתב “התמהמהות בכניסה לצומת” או משהו כזה (לא שיפרתי שדה ראיה, כי ראיתי רכבים, לא הייתי צריך)
ועברתי@אושר-מתקרב
נכון, יכול להיות שיתחשק לבוחן לכתוב הערות…
אבל בגדול הם מעדיפים ללחוץ על כפתור “עובר” ולרוץ להפסקה שלהם(חצי שעה בין טסט לטסט למי ששאל) -
תלוי בותק אבל באזור ה50/60 לשעה
(נכון ללפני שנה, אולי זה השתנה)הוא לא מקבל מה-130 ש"ח שמשלמים לטסט את הרוב?
היה זכור לי שהוא מקבל 100 לטסט ס"ה 200 לשעת עבודה (שני טסטים) -
@מאפ תלוי בותק אבל באזור ה50/60 לשעה
(נכון ללפני שנה, אולי זה השתנה)לומדים שנתיים ומקבלים כזה שכר?
-
@מאפ תלוי בותק אבל באזור ה50/60 לשעה
(נכון ללפני שנה, אולי זה השתנה)לומדים שנתיים ומקבלים כזה שכר?
-
@מאיר כתב בייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.:
לומדים שנתיים
אני כמעט בטוח שהם לומדים פחות משנתיים
ומקבלים כזה שכר?
זה הרבה או קצת לדעתך?
(אם ממש חשוב לכם הפרטים אני יכול לברר)
-
@מאיר כתב בייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.:
לומדים שנתיים
אני כמעט בטוח שהם לומדים פחות משנתיים
ומקבלים כזה שכר?
זה הרבה או קצת לדעתך?
(אם ממש חשוב לכם הפרטים אני יכול לברר)
-
זה הרבה או קצת לדעתך?
זה כלום. נהג משאית מרויח הרבה יותר… השאלה היא כמה הזמן של ההכשרה?
@מאיר לפי המכללה הזו שמכשירה בוחנים- 550 שעות של לימוד עיוני (כשנה וחצי) ולאחריהן 90 שעות מעשיות.
אם אתה כבר מורה נהיגה אז יש מסלול מקוצר של 112 שעות של לימוד עיוני (כחצי שנה) ולאחריהן 28 שעות מעשיות.
רק אם השכר כמו ש @מיכאלb כתב, למה שמורה נהיגה שמרוויח מאתיים שקלים לשעה יילך להיות טסטר ? הפער בסכומים לא מצדיק את השקט של שכיר, בפרט במקצוע כזה משעמם. -
@מאיר לפי המכללה הזו שמכשירה בוחנים- 550 שעות של לימוד עיוני (כשנה וחצי) ולאחריהן 90 שעות מעשיות.
אם אתה כבר מורה נהיגה אז יש מסלול מקוצר של 112 שעות של לימוד עיוני (כחצי שנה) ולאחריהן 28 שעות מעשיות.
רק אם השכר כמו ש @מיכאלb כתב, למה שמורה נהיגה שמרוויח מאתיים שקלים לשעה יילך להיות טסטר ? הפער בסכומים לא מצדיק את השקט של שכיר, בפרט במקצוע כזה משעמם. -
@מתלמד-0 בד"כ זה קורה הפוך
טסטרים חותכים להיות מורי נהיגה, אחר כך שואלים למה מחכים חודש לטסט… -
רק אם השכר כמו ש @מיכאלb כתב, למה שמורה נהיגה שמרוויח מאתיים שקלים לשעה יילך להיות טסטר ? הפער בסכומים לא מצדיק את השקט של שכיר, בפרט במקצוע כזה משעמם.@מתלמד-0 כתב בייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.:
למה שמורה נהיגה שמרוויח מאתיים שקלים לשעה
200 לשעה? איפה יש סכומים כאלה?
יילך להיות טסטר ? הפער בסכומים לא מצדיק את השקט של שכיר,
באמת יותר כדאי להיות מורה, רק שהלימודים הרבה יותר קשים ומייגעים (וכוללים מבחן כלשהו בתחילת התהליך שאפשר לגשת אליו פעם בשנה ושם הרבה נתקעים)
אגב, כדי לסבר קצת יותר את האוזן משמרת של בוחן בנויה מ: 40 דקות כל יציאה למבחן ואז 30 דקות המתנה בין מבחן למבחן (ועוד חצי שעה הפסקה כחוק באמצע היום)
וכן, יש אנשים שהקביעות והסדר וחוסר הדאגה נוחים להם
אבל אברר קצת יותר מה קורה היום, כמו שכתבתי הסכומים שציינתי נכונים ללפני יותר משנהבפרט במקצוע כזה משעמם
למה משעמם?
-
@מתלמד-0 כתב בייעוץ בדו''ח טסט לרישיון.:
למה שמורה נהיגה שמרוויח מאתיים שקלים לשעה
200 לשעה? איפה יש סכומים כאלה?
יילך להיות טסטר ? הפער בסכומים לא מצדיק את השקט של שכיר,
באמת יותר כדאי להיות מורה, רק שהלימודים הרבה יותר קשים ומייגעים (וכוללים מבחן כלשהו בתחילת התהליך שאפשר לגשת אליו פעם בשנה ושם הרבה נתקעים)
אגב, כדי לסבר קצת יותר את האוזן משמרת של בוחן בנויה מ: 40 דקות כל יציאה למבחן ואז 30 דקות המתנה בין מבחן למבחן (ועוד חצי שעה הפסקה כחוק באמצע היום)
וכן, יש אנשים שהקביעות והסדר וחוסר הדאגה נוחים להם
אבל אברר קצת יותר מה קורה היום, כמו שכתבתי הסכומים שציינתי נכונים ללפני יותר משנהבפרט במקצוע כזה משעמם
למה משעמם?