שירשור מבצעים ל11.11 (יום הרווקים הסיני) באלי אקספרס
-
לדוג’ קומפרסור של ביאסוס במבצע די גדול
והמטען הזה לרכבים מתחיל להיות טרנדי 52 שח במקום 130נאחל לכל הרווקים זיווג הגון
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@החזן-הדגול
לגבי הקליפסים מדובר על ההרכב הקטנה -
@נהוראי אני באופן אישי התנסיתי בכמה בוסטרים ומבין כולם ראיתי שהיעיל והאיכותי ביותר הם הבוסטרים של חברת יוטראי (וגם אחרי בדיקה עם מכשירים הנתונים שלהם על הקיבולת אמיתיים)
אבל @DanielC (שמי שמכיר אותו יודע שמדובר במקצוען אמיתי) המליץ כאן מניסיונו האישי על הבוסטר הזה עם קומפרסור שעולה עכשיו כ44$ (עם הקופון D11IL2) ואם כל הנתונים שם אמיתיים אז אין אף בוסטר במחיר דומה שמתחרה איתו (אם כי נראה לי קצת מוגזם הקיבולת שכתוב שם אבל זה סתם השערה שלי בלבד) -
@נהוראי אני באופן אישי התנסיתי בכמה בוסטרים ומבין כולם ראיתי שהיעיל והאיכותי ביותר הם הבוסטרים של חברת יוטראי (וגם אחרי בדיקה עם מכשירים הנתונים שלהם על הקיבולת אמיתיים)
אבל @DanielC (שמי שמכיר אותו יודע שמדובר במקצוען אמיתי) המליץ כאן מניסיונו האישי על הבוסטר הזה עם קומפרסור שעולה עכשיו כ44$ (עם הקופון D11IL2) ואם כל הנתונים שם אמיתיים אז אין אף בוסטר במחיר דומה שמתחרה איתו (אם כי נראה לי קצת מוגזם הקיבולת שכתוב שם אבל זה סתם השערה שלי בלבד) -
פוסט זה נמחק!
-
עשיתי הזמנה של 70$ ואחרי 10 דקות עשיתי עוד הזמנה של 70$. יאחדו אותם וידרשו ממני מע"מ?
אני עוד יכול לבטל…@אלי-0 בדר"כ לא
-
עשיתי הזמנה של 70$ ואחרי 10 דקות עשיתי עוד הזמנה של 70$. יאחדו אותם וידרשו ממני מע"מ?
אני עוד יכול לבטל…@אלי-0 כתב בשירשור מבצעים ל11.11 (יום הרווקים הסיני) באלי אקספרס:
אני עוד יכול לבטל…מאותו מוכר יכול להיות בעיה ממוכרים שונים אין בעיה
-
@שמו כתב בשירשור מבצעים ל11.11 (יום הרווקים הסיני) באלי אקספרס:
יש למישהו קופונים?
תכתוב בגוגל ZUZU DEALS