שלום לכולם! קיבלתי דוח יש עניין לנסות לערער ?
-
@ידידים לערער לא עולה כסף, אז להפסיד לא תפסיד.
אבל מה תרוויח? יש לך הוכחה שנסעת פחות?
בדר"כ לא מוותרים ככה על דו"חות מצלמה.@גיל כתב בשלום לכולם! קיבלתי דוח יש עניין לנסות לערער ?:
@ידידים לערער לא עולה כסף, אז להפסיד לא תפסיד.
אבל מה תרוויח? יש לך הוכחה שנסעת פחות?
בדר"כ לא מוותרים ככה על דו"חות מצלמה.זה בדיוק השאלה האם לנסות לטעון שבדרך כלל אני שומר חוק ובלה בלה בלה ולבקש סליחה ולהביע חרטה בתקווב שזה יעזור משו
-
נסעתי על 104 קמש בעת שהמהירות המירבית הינה 90 קמש
איפשהוא בכביש 4 בצומת 5613 מצלמה צילמה אותי
האם יש עניין לערער או שהעסק גמור?
תודה לכולם!!! -
@אלכסנדר כתב בשלום לכולם! קיבלתי דוח יש עניין לנסות לערער ?:
@ידידים
יש גם אופציה של לבקש להמיר לאזהרה, אולי זה רלוונטי אצלךלבחור באפשרויות- המרה לאזהרה נכון?
-
@אלכסנדר אתה צודק ברישא, אבל לא בסיפא. אין לך מה לקחת צעד אחורה.
כמוני כמוך. תודה על הקופלימט. -
@גיל
אם כבר עלה הנושא, הבנתי שאפשר לבקש להישפט אחרי בקשה להמרה לאזהרה. לא הפסדנו כלום, או שאז אני מנוע מלכפור באשמה [כי הודיתי בבקשה להמרה]?@אלכסנדר כתב בשלום לכולם! קיבלתי דוח יש עניין לנסות לערער ?:
@גיל
אם כבר עלה הנושא, הבנתי שאפשר לבקש להישפט אחרי בקשה להמרה לאזהרה. לא הפסדנו כלום, או שאז אני מנוע מלכפור באשמה [כי הודיתי בבקשה להמרה]?תסתכל בנוסח הפנייה שהבאתי שם, כתוב “ללא הודאה בעובדות”.
-
@גיל כתב בשלום לכולם! קיבלתי דוח יש עניין לנסות לערער ?:
@ידידים לא!
אתה לא משלם עד שתקבל תשובה.בטוח?
כי קרה לי פעם משו בסגנון הזה ואחר כך אכלתי אותה עם ריביות גבוהות@ידידים כתב בשלום לכולם! קיבלתי דוח יש עניין לנסות לערער ?:
@גיל כתב בשלום לכולם! קיבלתי דוח יש עניין לנסות לערער ?:
@ידידים לא!
אתה לא משלם עד שתקבל תשובה.בטוח?
כי קרה לי פעם משו בסגנון הזה ואחר כך אכלתי אותה עם ריביות גבוהותעבר הרבה זמן? אם זה דו"ח טרי אתה תקבל תשובה די זריז, אז אין מה לדאוג, רק לעקוב.
-
קופץ פה על האשכול
@גיל (או מישהו אחר שיודע כמובן) אשמח שתענה לי בבקשה. דוח על נת"ץ (בירושלים), שלחתי ערעור, מאז עברו כשנה ו4 חודשים, עדיין בבדיקה או ממתין להחלטת תובע. יש איזשהו חוק התיישנות בנוגע למקרה כזה? (במדריך המושקע שכתבת מופיעה התייחסות רק לדוח שנשלח לנמען על תאריך של שנה אחורה. כאן הדוח הגיע מיד רק אין החלטה כבר תקופה ארוכה).
תודה! -
לדעתי תגיש בקשה להישפט יומיים לפני שעובר 3 חודשים, לי אישית התבטלו כמה דוחות ככה מהתיישנות.
-
@אלכסנדר אתה צודק ברישא, אבל לא בסיפא. אין לך מה לקחת צעד אחורה.
כמוני כמוך. תודה על הקופלימט. -
@Shebsale כתב בשלום לכולם! קיבלתי דוח יש עניין לנסות לערער ?:
לדעתי תגיש בקשה להישפט יומיים לפני שעובר 3 חודשים, לי אישית התבטלו כמה דוחות ככה מהתיישנות.
מה זה אומר חוק התיישנות?
-
נסעתי על 104 קמש בעת שהמהירות המירבית הינה 90 קמש
איפשהוא בכביש 4 בצומת 5613 מצלמה צילמה אותי
האם יש עניין לערער או שהעסק גמור?
תודה לכולם!!!