עזרה ברכישת רכב
- 
תגובה: בקשת עזרה ברכישת רכב
בהמשך להודעה שפירסמתי בעבר, כעת זה מעשי יותר, פניתי לסוכנים שהוזכרו כאן בפורום אך הם לא מצאו לי משהו רלוונטי.
אשמח לקבל הצעות איפה כדאי לרכוש רכב באיזור 15,000 - 20,000ולמי שמתעניין בהמשך למה שנכתב שם, עברתי בטסט ראשון
 - 
בהמשך להודעה שפירסמתי בעבר, כעת זה מעשי יותר, פניתי לסוכנים שהוזכרו כאן בפורום אך הם לא מצאו לי משהו רלוונטי.
אשמח לקבל הצעות איפה כדאי לרכוש רכב באיזור 15,000 - 20,000ולמי שמתעניין בהמשך למה שנכתב שם, עברתי בטסט ראשון
@אליהו-הת-ח
הסוכנים לא אוהבים להתעסק עם הסכומים האלו,
תבדוק לבד ביד 2 - 
@אליהו-הת-ח כתב בעזרה ברכישת רכב:
שמעתח היום על מישהו בשם מינץ, לא יודע עליו הרבה
יש לו מוסך באזור ביתר
יש לי חבר שלקח אצלו אטראז’ 2014 ב14.5אם למישהו יש עליו עוד פרטים אולי ג"כ יוכל לעזו רלך
 - 
@אלעדי התקציב בין 15,000 ל 20,000 בעיקר לנסיעות עירוניות.
גר בבני ברק.
(אם יש רכב עם עסקת מימון אפשר עד 50,000) - 
@אלעדי התקציב בין 15,000 ל 20,000 בעיקר לנסיעות עירוניות.
גר בבני ברק.
(אם יש רכב עם עסקת מימון אפשר עד 50,000)@אליהו-הת-ח תפרט יותר: הרבה נסיעות בתוך ב’'ב? חשוב לך הנוחות? מה הסטנדרטים שלך?
 - 
@אליהו-הת-ח תפרט יותר: הרבה נסיעות בתוך ב’'ב? חשוב לך הנוחות? מה הסטנדרטים שלך?
@תלת-גוונא וכן שיפרט
האם רכב מיני בא בחשבון.
האם יש רישיון על ידני.
וכמה ק"מ צפויים.