כבל בשביל מצלמת רוורס למולטימדיה אוניברסלית
-
@פתוח-לשמוע
לא הבנתי???
אלו שהזכרת יש להם את הכבל הזה?@יעקב-a כל אלו מתקינים שגרים בירושלים תבחר למי לפנות
אמור להיות לך בפרופיל טלפון או מייל -
@יעקב-a כל אלו מתקינים שגרים בירושלים תבחר למי לפנות
אמור להיות לך בפרופיל טלפון או מייל@פתוח-לשמוע
ישך’ טלפונים שלהם? -
@פתוח-לשמוע
ישך’ טלפונים שלהם? -
@יעקב-a כתב בכבל בשביל מצלמת רוורס למולטימדיה אוניברסלית:
לא מצאתי את הקישור לאלי אקספרס שם תוכל לשלוח לי אותו?
כאן
ד"א יש אפשרות לקנות את זה בכל חנות של חשמל לרכב/התקנת מולטימדיות רק שזה יעלה לך באזור ה-30 ש"ח -
איפה אני יכול להשיג כבל מאריך למצלמת רוורס בבני ברק? יש מישהו שמתעסק בזה ומחזיק מוצרים כאלה זמינים לעכשיו?
תודה מראש@אלמוני מה הכוונה כבל מאריך?
-
@אלמוני מה הכוונה כבל מאריך?
@פתוח-לשמוע יש לי את שני החלקים שבתמונה, אני צריך את הכבל שעובר ברכב ומחבר ביניהם (אם יש כבל שמתחבר ישר מהמערכת לחיבור של המצלמה גם טוב). אני לא כ"כ בראש של חיבורי חשמל ודברים כאלה, השאלה אם יש חוטים מוכנים או שזה המוצר ותו לא?
תודה רבה

-
@פתוח-לשמוע יש לי את שני החלקים שבתמונה, אני צריך את הכבל שעובר ברכב ומחבר ביניהם (אם יש כבל שמתחבר ישר מהמערכת לחיבור של המצלמה גם טוב). אני לא כ"כ בראש של חיבורי חשמל ודברים כאלה, השאלה אם יש חוטים מוכנים או שזה המוצר ותו לא?
תודה רבה

@אלמוני אתה צריך 2 חוטים יש מדריך של מיישה לגבי ההתקנה
-
@אלמוני אתה צריך 2 חוטים יש מדריך של מיישה לגבי ההתקנה
@פתוח-לשמוע אתה מכיר אולי מישהו מהפורום שמתעסק בזה בבני ברק (אני מתכוין שמוכר חלקים כאלה)?
-
@פתוח-לשמוע אתה מכיר אולי מישהו מהפורום שמתעסק בזה בבני ברק (אני מתכוין שמוכר חלקים כאלה)?
@אלמוני יש מישהו אבל הוא לא מתקין רישמי אני ישלח לו מייל
אם תרצה אני יוכל להביא לך ביום ראשון -
@אלמוני יש מישהו אבל הוא לא מתקין רישמי אני ישלח לו מייל
אם תרצה אני יוכל להביא לך ביום ראשון@פתוח-לשמוע אני אשמח, איך אפשר ליצור איתך קשר?
-
@פתוח-לשמוע אני אשמח, איך אפשר ליצור איתך קשר?
@אלמוני במייל בפרופיל
-
תודה רבה