איך מחברים את המצלמה הזאת?
-
ביקשו ממני להתקין מצלמה כזאת ואני מנסה להבין האם אין לה שם חיבור חוץ מלמצת, א"כ איך היא יודעת לעבור לרוורס?
-
ביקשו ממני להתקין מצלמה כזאת ואני מנסה להבין האם אין לה שם חיבור חוץ מלמצת, א"כ איך היא יודעת לעבור לרוורס?
-
@Israel-Meir זה לא מצלמת רוורס זה מצמה אחורית קבועה לרכבים מסחריים\טנדרים\משאיות זה עובד קבוע!
@צילפינגים זה ציטוט מהפירוט של המוצר, חרטוט?
“עדיפות לחניה לאחור: הצג יופעל אוטומטית ויציג באופן סינכרוני את הווידאו ממצלמת הראייה האחורית כשאתה נוסע לאחור; והוא ייסגר מעצמו לאחר נסיעה לאחור. המסך יעבור אוטומטית למצלמת הראייה האחורית בזמן שאתה נוסע לאחור ויחזור למצב המקורי לאחר הנסיעה לאחור” -
יש למישהו קישור למצלמת רוורס מומלצת עם מסך?
-
“עדיפות לחניה לאחור: הצג יופעל אוטומטית ויציג באופן סינכרוני את הווידאו ממצלמת הראייה האחורית כשאתה נוסע לאחור; והוא ייסגר מעצמו לאחר נסיעה לאחור. המסך יעבור אוטומטית למצלמת הראייה האחורית בזמן שאתה נוסע לאחור ויחזור למצב המקורי לאחר הנסיעה לאחור”@Israel-Meir כתב באיך מחברים את המצלמה הזאת?:
“עדיפות לחניה לאחור: הצג יופעל אוטומטית ויציג באופן סינכרוני את הווידאו ממצלמת הראייה האחורית כשאתה נוסע לאחור; והוא ייסגר מעצמו לאחר נסיעה לאחור. המסך יעבור אוטומטית למצלמת הראייה האחורית בזמן שאתה נוסע לאחור ויחזור למצב המקורי לאחר הנסיעה לאחור”כנראה חרטוט
-
@Israel-Meir זה לא מצלמת רוורס זה מצמה אחורית קבועה לרכבים מסחריים\טנדרים\משאיות זה עובד קבוע!
@צילפינגים כתב באיך מחברים את המצלמה הזאת?:
לא חובה
אתה פשוט נותן לו חשמל מהרוורס ואז הוא עובד רק ברוורס
אני התקנתי לאחרונה למישהו כזה ופשוט הבאתי לו חשמל מהרוורס -
@Israel-Meir כתב באיך מחברים את המצלמה הזאת?:
בקשו ממני להתקין מצלמה כזאת ואני מנסה להבין האם אין לה שם חיבור חוץ מלמצת, א"כ איך היא יודעת לעבור לרוורס?
כמו שכתב מוטי ברנד אלא שיש לי רעיון שאתה יכול לחתוך את החוט המקורי ולהחליף אותה לבננה של מצלמת רוורס כך יש לך את החוט האדום שקיים כבר בחוט בננה והלשתמש איתו להביא חשמל מהרוורס
או שכמו שראיתי יש כפתור על המצת אז פשוט ללחוץ כל פעם שאתה צריך מצלמה -
לא חובה
אני התקנתי לאחרונה למישהו כזה ופשוט הבאתי לו חשמל מהרוורס@מוטי-ברנד אתה מתכוון לחבר לבננה האדומה את הכבל של החיובי והשלילי שמגיע עם מצלמה רגילה במקום את הכבל אם החיבור למצת ולשם לתת חשמל מהרוורס??
-
@מוטי-ברנד אתה מתכוון לחבר לבננה האדומה את הכבל של החיובי והשלילי שמגיע עם מצלמה רגילה במקום את הכבל אם החיבור למצת ולשם לתת חשמל מהרוורס??
@Israel-Meir כתב באיך מחברים את המצלמה הזאת?:
@מוטי-ברנד אתה מתכוון לחבר לבננה האדומה את הכבל של החיובי והשלילי שמגיע עם מצלמה רגילה במקום את הכבל אם החיבור למצת ולשם לתת חשמל מהרוורס??
לקחתי חשמל מהפנס רוורס ואת החוט של החשמל של המסך חיברתי לחוט האדום שיוצא מהצהוב
-
לא חובה
אני התקנתי לאחרונה למישהו כזה ופשוט הבאתי לו חשמל מהרוורס@מוטי-ברנד כתב באיך מחברים את המצלמה הזאת?:
לא חובה
אני התקנתי לאחרונה למישהו כזה ופשוט הבאתי לו חשמל מהרוורסבוודאי שזה אפשרי התכוונתי לייעוד של המצלמה הזאת זה לא למצלמת רוורס אלא למצלמה קבועה של משאיות בנוסף לגודל העצום של המצלמה הזאת שלא יודע עד כמה זה יהיה אסטטי לעשות אותה כרוורס