מה אתם אומרים על הקומפרסור הזה
-
כבר עברתי היטב על כל נושאי הקומפרסור פה בפורום ולמעשה יצא שהכי מהיר וטוב זה של שני בוכנות ממתכת וההמלצה לקנייה היא באייס ששם המחירים בין 100 - ל150 בערך
השאלה היא מה הבעיה בקומפרסור הזה
למשל או זה
שניהם נראים טוב ונראה לי עונים לכך שהם שני בוכנות וממתכת
הפער במחיר משמעותי
נו מה אומרים המומחים?
מתייג את @טכנולוג שהביא את המדריך הנפלא והמיוחד פה
(המלצה כדאי לכם לעבור על זה זה בוודאי יוסיף לכם) -
כבר עברתי היטב על כל נושאי הקומפרסור פה בפורום ולמעשה יצא שהכי מהיר וטוב זה של שני בוכנות ממתכת וההמלצה לקנייה היא באייס ששם המחירים בין 100 - ל150 בערך
למשל או זה
הפער במחיר משמעותי
נו מה אומרים המומחים?
(המלצה כדאי לכם לעבור על זה זה בוודאי יוסיף לכם)@המאעסטר כתב במה אתם אומרים על הקומפרסור הזה:
השאלה היא מה הבעיה בקומפרסור הזהתסתכל על ביקורות איטי, פלסטיק ולא איכותי
שניהם נראים טוב ונראה לי עונים לכך שהם שני בוכנות ווממתכת
הפער במחיר משמעותי
נו מה אומרים המומחים?
(המלצה כדאי לכם לעבור על זה זה בוודאי יוסיף לכם) -
למשל או זה
הפער במחיר משמעותי
נו מה אומרים המומחים?
(המלצה כדאי לכם לעבור על זה זה בוודאי יוסיף לכם)@המאעסטר תודה על הפרגון מעריך מאוד
וכפי שענה לך @דני-מערכות על הראשון כתוב בוכנה כפולה אבל מעיון בתגובות זה לא נראה בוכנה כפולה ובנוסף זה פלסטיק בטוח אז זה יחזיק פעמים ספורות (או שיהרסו על הפעם הראשונה כמו שסיפר לנו כאן @לך-תדע )
והשני אפי’ לא כתוב עליו בוכנה כפולה (ולפי המשקל שלו הוא גם לא נראה מתכת) ואחרי כל זה הוא יוצא כ85 ₪ שזה די קרוב לקומפרסור איכותי ומומלץ כאן בארץ