מפת חסימות ביום חמישי בירושלים
- 
האם מישהו הסתבך, או נתקע בפקקים? 
 מעניין אותי אם הגזמתי עם היצאה מוקדם
 יצאתי ב-10:45 בבוקר מבני ברק
 וחזרתי לפני סוף העצרת (התחלתי לנסוע ב-16:50)
 לי כמובן לא היו פקקים בכלל
 השאלה אם למי שיצא יותר מאוחר היו פקקים או קשים בהגעה?
- 
@אבי-ים סתם הלחיצו את כל העולם מהכיוון שאני הגעתי בגין היה פתוח אפילו בשעה 14:00 ואפילו יותר מיום רגיל וגם ביציאה לכביש 16 היה זורם וקל 
- 
@דוד-100 
 בכללי לא היה יותר מ300,000 אנשים ובכלל לא היה כזה צפוף
 נראה שבגלל שבסוף גם הרכבת הקלה וגם הרכבת ישראל לא עבדו אז הרבה אנשים לא הגיעו ולכן לא היה פקקים כל כך
- 
@הרשלה 300,000? נראה לי שאתה טועה בגדול היה הרבה יותר לא יודע מדויק אבל חצי מליון ודאי והרכבת עבדה עד השעה 14:00 הרבה כן הספיקו להגיע 
- 
@הרשלה 300,000? נראה לי שאתה טועה בגדול היה הרבה יותר לא יודע מדויק אבל חצי מליון ודאי והרכבת עבדה עד השעה 14:00 הרבה כן הספיקו להגיע 
- 
האם מישהו הסתבך, או נתקע בפקקים? 
 מעניין אותי אם הגזמתי עם היצאה מוקדם
 יצאתי ב-10:45 בבוקר מבני ברק
 וחזרתי לפני סוף העצרת (התחלתי לנסוע ב-16:50)
 לי כמובן לא היו פקקים בכלל
 השאלה אם למי שיצא יותר מאוחר היו פקקים או קשים בהגעה?
- 
לדעתי הלחיצו בכוונה בכדי שלא יבואו ברכבים פרטיים ויחשבו שניתן לבוא בתח"צ בלבד שגם את זה לא העמידו מספיק כך שאנשים יעדיפו להישאר בבית וממילא העומס יתמתן 
 למעשה אני חניתי בחניון הטכנולוגי (הר חוצבים) בחמש ורבע יצאתי דרך כביש 9 - 1 והגעתי לאשדוד תוך שלושת רבעי שעה ללא שום פקק! כולל לא בתוך העיר
- 
@דוד-100 
 נראה שבגלל שבסוף גם הרכבת הקלה וגם הרכבת ישראל לא עבדו אז הרבה אנשים לא הגיעו ולכן לא היה פקקים כל כך@הרשלה כתב במפת חסימות ביום חמישי בירושלים: @דוד-100 
 נראה שבגלל שבסוף גם הרכבת הקלה וגם הרכבת ישראל לא עבדו אז הרבה אנשים לא הגיעו ולכן לא היה פקקים כל כךלפי נתוני משרד התחבורה הגיעו ברכבות בסה"כ 30,000 ככה שזה לא היה משנה משמעותית גם אם הרכבת היה עובדת כרגיל 
- 
@הרשלה כתב במפת חסימות ביום חמישי בירושלים: @דוד-100 
 נראה שבגלל שבסוף גם הרכבת הקלה וגם הרכבת ישראל לא עבדו אז הרבה אנשים לא הגיעו ולכן לא היה פקקים כל כךלפי נתוני משרד התחבורה הגיעו ברכבות בסה"כ 30,000 ככה שזה לא היה משנה משמעותית גם אם הרכבת היה עובדת כרגיל @חיים-ברזל אולי רק 30,000 שילמו כל השאר עשו רכבת החסד חחח