בירור לגבי מצלמת דרך
-
@טכנולוג הוא נותן לי בקישור הזה https://s.click.aliexpress.com/e/_olBhxni כמה אפשרויות במחירים בין 330 ל670 מה מהם זה מה שאני צריך לקנות כדי שיהיה את הרכיבים שהזכרתי לעיל
-
@טכנולוג הוא נותן לי בקישור הזה https://s.click.aliexpress.com/e/_olBhxni כמה אפשרויות במחירים בין 330 ל670 מה מהם זה מה שאני צריך לקנות כדי שיהיה את הרכיבים שהזכרתי לעיל
@הנהג את האופציה האחרונה שעולה כרגע 196$ (זה כולל מצלמה קדמית ואחורית, קיט חניה, ורכיב 4g) אם נכנסים לקישור ואח"כ נכנסים לאזור המטבעות ניתן למצוא אותה שם ובצירוף הקופון QJJHLL המחיר שלה יורד ל185$ שהם כ600 ₪
-
גם אני מצטרף לשאלה, האם יש קישור עדכני במחיר שפוי?
או שזה המחירים?
או לחכות עוד שבועיים שיהיה מבצעים?
אשמח להתעדכן כאן -
גם אני מצטרף לשאלה, האם יש קישור עדכני במחיר שפוי?
או שזה המחירים?
או לחכות עוד שבועיים שיהיה מבצעים?
אשמח להתעדכן כאן -
@יאריס רק מעדכן שבמוצ"ש הקרוב מחיר המצלמה הנ"ל (כולל מצלמה אחורית, קיט חניה, ורכיב 4g) יורד מ600 ל530 לאחר הקופונים ILCD05 ו QJJHLL (במוצ"ש מתחיל סייל מקדים ל11.11)
-
תודה על כל העזרה שאתה נותן כאן!
האם בסופו של יום לחשבן עוד איזה 150 ש"ח על המע"מ והמס הנוסף שהם גובים על אלקטרוניקה?
-
@טכנולוג המצלמה הנ"ל שהבאת לי, גם ב11 עלתה באזור הכמעט 500
אני כרגע החלטתי שאני צריך רק מצלמה קדמית ואחורית עם או בלי קיט חניה (תלוי מה ההפרש) ללא צפייה מרחוק
באזור ה200 פחות או יותר אשמח אם תוכל להמליץ על משהו
תודה רבה@הנהג כתב בבירור לגבי מצלמת דרך:
אני כרגע החלטתי שאני צריך רק מצלמה קדמית ואחורית עם או בלי קיט חניה (תלוי מה ההפרש) ללא צפייה מרחוק
תודה רבהלכאורה Z40 DDPAI
תבדוק עם קופונים וכו’
לפני חודשיים יצא לי כולל קיט 240 ש"ח
לא בדקתי נתונים עכשיו
בהצלחה -
תודה רבה -
@טכנולוג איזה מהשתים ממולץ?
-
@טכנולוג איזה מהשתים ממולץ?
-
@פתוח-לשמוע הבאזוס כולל קיט והיא גם חדשה יותר
מאידך לddpai יש חיישן סוני והיא עושה את העבודה כבר כמה שנים טובות
אני יותר נוטה להעדיף את הבאזוס אבל אין לי מספיק ניסיון איתה אז אני לא סגור על זה@טכנולוג ברמה הזו עם מצלמה פנימית יש משהו?
-
@טכנולוג ברמה הזו עם מצלמה פנימית יש משהו?
-
@פתוח-לשמוע קצת יותר יקר כאן זה אותו חיישן של הz40
@טכנולוג ממש תודה רבה
יש בזה כפל קופונים?