מושב נוסע על מסילה הפסיק לזוז
- 
שלום לכולם אני לא גומר להנות מהפורום הזה 
 להעשיר ידיעות ולנהוג נכון וגם תיקון פה ותיקון שם
 בקיצער מכור על הפורום הזה,
 יש לי תקלה בטויוטה סיינה 2022 המושב מאחורי הנהג יושב על מסילה וע"י משיכת ידית מתחת למושב הוא אמור להתקפל ולנוע אחורה קדימה בכדי לאפשר מעבר מרווח/תא מטען מרווח,
 לאחרונה השתחררו שמה כמה חוטים (כבלים) שמפעילים את המערכת ומאז העסק תקוע
 אשמח למי שיודע איך או אצל מי ניתן לתקן את התקלה (איזור ביתר עילית)
 אני לא הצלחתי למצוא על זה בגוגל כמעט שום דבר…אולי אני לא יודע איך לחפש… תודה רבה 
- 
שלום לכולם אני לא גומר להנות מהפורום הזה 
 להעשיר ידיעות ולנהוג נכון וגם תיקון פה ותיקון שם
 בקיצער מכור על הפורום הזה,
 יש לי תקלה בטויוטה סיינה 2022 המושב מאחורי הנהג יושב על מסילה וע"י משיכת ידית מתחת למושב הוא אמור להתקפל ולנוע אחורה קדימה בכדי לאפשר מעבר מרווח/תא מטען מרווח,
 לאחרונה השתחררו שמה כמה חוטים (כבלים) שמפעילים את המערכת ומאז העסק תקוע
 אשמח למי שיודע איך או אצל מי ניתן לתקן את התקלה (איזור ביתר עילית)
 אני לא הצלחתי למצוא על זה בגוגל כמעט שום דבר…אולי אני לא יודע איך לחפש… תודה רבה 
- 
@חובק-עולם השתחררו שמה כבלים 
 הוצאתי את השטיחים לשטיפה ומאז הם תקועים בתא מטען…
- 
@חובק-עולם השתחררו שמה כבלים 
 הוצאתי את השטיחים לשטיפה ומאז הם תקועים בתא מטען…
- 
@חובק-עולם 
 אפס, יש שם את הכבל משוחרר משתי צדדיו
 וכל הפלסטיקה שמה התפרקה
- 
@חובק-עולם 
 אפס, יש שם את הכבל משוחרר משתי צדדיו
 וכל הפלסטיקה שמה התפרקה
- 
@Oshi24 ידוע שהפלסטיקה של הסיינה גרועה ממש בלשון המעטה… כנראה משיכה מעט אגרסיבית הוציאה את הידית מהמקום. אני מניח שתוכל לבדוק בצד השני איך זה מחובר ולנסות להחזיר את המצב לקדמותו @חובק-עולם 
 גם אם אמצא את זה לכאורה אצטרך שמה פלסטיקה ולזה אני מחפש מי שמתעסק בתחום אולי יהיה לו חלפים
- 
@חובק-עולם 
 גם אם אמצא את זה לכאורה אצטרך שמה פלסטיקה ולזה אני מחפש מי שמתעסק בתחום אולי יהיה לו חלפים
- 
@Oshi24 תוכל לפנות לטרגט מוטורס שהם היבואנים המקבילים הכי גדולים של הסיינה בארץ ולבקש מהם הכוונה למוסך שמטפל באוטו @חובק-עולם לפני שישלם הייתי שולח אותו ל @דוד-המומחה 
- 
@Oshi24 תוכל לפנות לטרגט מוטורס שהם היבואנים המקבילים הכי גדולים של הסיינה בארץ ולבקש מהם הכוונה למוסך שמטפל באוטו @חובק-עולם 
 את זה אני יודע שאני יכול לעשות
 אני מעונין להוזיל עלויות
 שמה כל דבר עולה פי כמה וכמה
 עיין פה https://rechavimzelaze.ovh/post/52173 מה שחיפשתי לאותו רכב, רק לא כתבתי שהתקנתי את מה שקניתי מעלי אקספרס וזה עובד עד היום מצוין
 הבדל של 90 אחוז! במחיר
- 
O Oshi24 סימן נושא זה כשאלה