מצבר לא מניע לאחר נסיעה ארוכה
-
ביום שישי נסעתי נסיעה ארוכה עם הסריון כשעתיים וחצי ובמוצ"ש הרכב לא הניע כלומר הסטרטר קצת הסתובב אבל לא היה לו כח להניע ב"ה מישהו עזר לי עם בוסטר והרכב הניע לאחר שחזרתי לבית כיביתי את האוטו והדלקתי שוב ונדלק נפלא
האם המצבר גמור או זה דבר טבעי?
המצבר הוחלף לא מזמן בתוך האחריות למצבר חלופי
תודה רבה לעונים
(כל מי שראה את המצבר צחק שזה מצבר קטן) -
ביום שישי נסעתי נסיעה ארוכה עם הסריון כשעתיים וחצי ובמוצ"ש הרכב לא הניע כלומר הסטרטר קצת הסתובב אבל לא היה לו כח להניע ב"ה מישהו עזר לי עם בוסטר והרכב הניע לאחר שחזרתי לבית כיביתי את האוטו והדלקתי שוב ונדלק נפלא
תודה רבה לעונים
(כל מי שראה את המצבר צחק שזה מצבר קטן)@AVIVI לי קרה את אותו הדבר לאחר נסיעה ארוכה של כמה שעות רגע אחרי שכיביתי את הרכב ורציתי להניע הוא לא הניע אז הלכתי להחליף מצבר ובבדיקה מי שהחליף ראה שהמצבר לא עובד טוב תחת לחץ לכן כנראה המצבר שלך סיים את דרכו ולגבי המצבר אני מכיר מישהו עם שנאפ שגם היה באחריות והמצבר הלך לו זריז יחסית מה שעוד הייתי מציע לך לבדוק זה את האלטרנטור
-
תודה רבה לעונים
@מתלמד-0 כתב במצבר לא מניע לאחר נסיעה ארוכה:
@AVIVI ייתכן ושכחת פנסים דולקים?
לא
@דוד-100 כתב במצבר לא מניע לאחר נסיעה ארוכה:
@AVIVI לי קרה את אותו הדבר לאחר נסיעה ארוכה של כמה שעות רגע אחרי שכיביתי את הרכב ורציתי להניע הוא לא הניע אז הלכתי להחליף מצבר ובבדיקה מי שהחליף ראה שהמצבר לא עובד טוב תחת לחץ לכן כנראה המצבר שלך סיים את דרכו ולגבי המצבר אני מכיר מישהו עם שנאפ שגם היה באחריות והמצבר הלך לו זריז יחסית מה שעוד הייתי מציע לך לבדוק זה את האלטרנטור
האלטרנטור נבדק וב"ה בסדר כנראה שהמצבר בסוף ימיו
-
תודה רבה לעונים
@יראת-שמים כתב במצבר לא מניע לאחר נסיעה ארוכה:
@AVIVI השאלה הפשוטה ביותר לא כתבת
בן כמה המצבר?@AVIVI כתב במצבר לא מניע לאחר נסיעה ארוכה:
הלכתי לממש שוב את האחריות שלי וב"ה עדיין אני בתוך תקופת האחריות
על פי הבדיקה שלהם המצבר היה גמור ולכן החליפו לי למצבר אחר ה’ יעזור שיחזיק לאורך זמן -
תודה רבה לעונים
@AVIVI כתב במצבר לא מניע לאחר נסיעה ארוכה:
מעניין אם אני צודק שמתי שמחליפים במסגרת האחריות מקבלים מצבר דפוק אפי’ שהוא נראה כחדש (ככה היה אצל חבר שהחילופי נהרס מהר מאוד).
-
@AVIVI כתב במצבר לא מניע לאחר נסיעה ארוכה:
מעניין אם אני צודק שמתי שמחליפים במסגרת האחריות מקבלים מצבר דפוק אפי’ שהוא נראה כחדש (ככה היה אצל חבר שהחילופי נהרס מהר מאוד).
@ITAMAR25 על כל מאה מצברים היצרן נותן 2-3 חליפי [כרגע ברח לי השם]
-
גם לי זה היה בטויוטה קורולה 2005 מצבר יחסית ישן וקטן (בן 3),
אחרי נסיעה ארוכה ומאמצת עשה קצת בעיות בהתנעה, אבל חזר לעצמו תוך כמה פעמים.
עד לפעם הבאה…[הערה: כדאי כשמתניעים ונתקלים בבעיית מצבר, לא למשוך את ההתנעה הראשונה כי זה גומר את המצבר, אלא לנסות קצרות פעם אחת שמכניס את המנוע ל’שוונג’, ואז להוציא ולהכניס שוב עם גז פול ובעז"ה יצליח]