מה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?
-
הם שולחים לנקודות בערים!! ובשכונות אחרות עקב עומס,
אין להם שרות לקוחות במייל, [זה מענה אוטומטי], אלא רק בווצאפ שאין לי גישה אליו,
@EBA -
@EBA -
@EBA@אנונימוס מצטרף!
גם צ’יטה עם אותה הבעיה
המצב נהיה מזעזע
קיבלתי אתמול (אחרי חודש וחצי) הודעה שמחכה לי חבילה במודיעין, במקום מודיעין עילית, נסעתי במיוחד, ו… “החבילה עדיין לא הגיעה, אתה צריך לחכות למס’ מדף”, אז למה שלחתם הודעה?
אז החלטתי לעשות מעשה, ותיניתי את מר גורלי בפני מאז משירות הלקוחות של עלי, הוא הבטיח לי בהן צדקו שהוא מעביר את זה לממונים עליו ו"הסר דאגה מליבך, אם תרצה, אני יכול לפתוח לך בקשת החזר על הפריטים בחבילה, רק תיתן לי 3 כוכבים בסיום השיחה
",
בקשת ההחזר, אם שאלתם, נדחתה “אנא צור קשר עם חברת השליחויות בכדי לתאם מועד מסירה מחדש” -
נראה לי שאלי אקספרס לא יבינו למה לקוחות עוזבים אותם,
אני לבינתיים הפסקתי לקנות מהם ואני קונה די הרבה,@אנונימוס כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
נראה לי שאלי אקספרס לא יבינו למה לקוחות עוזבים אותם,
אני לבינתיים הפסקתי לקנות מהם ואני קונה די הרבה,באמת צרה צרורה
ועוד לא דיברתם על בר הפצה -
@אנונימוס מצטרף!
גם צ’יטה עם אותה הבעיה
המצב נהיה מזעזע
קיבלתי אתמול (אחרי חודש וחצי) הודעה שמחכה לי חבילה במודיעין, במקום מודיעין עילית, נסעתי במיוחד, ו… “החבילה עדיין לא הגיעה, אתה צריך לחכות למס’ מדף”, אז למה שלחתם הודעה?
אז החלטתי לעשות מעשה, ותיניתי את מר גורלי בפני מאז משירות הלקוחות של עלי, הוא הבטיח לי בהן צדקו שהוא מעביר את זה לממונים עליו ו"הסר דאגה מליבך, אם תרצה, אני יכול לפתוח לך בקשת החזר על הפריטים בחבילה, רק תיתן לי 3 כוכבים בסיום השיחה
",
בקשת ההחזר, אם שאלתם, נדחתה “אנא צור קשר עם חברת השליחויות בכדי לתאם מועד מסירה מחדש”@אושר-מתקרב כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
@אנונימוס מצטרף!
גם צ’יטה עם אותה הבעיה
המצב נהיה מזעזע
",
בקשת ההחזר, אם שאלתם, נדחתה “אנא צור קשר עם חברת השליחויות בכדי לתאם מועד מסירה מחדש”התשובה שקיבלתי מצ’יטה
שלום רב - כלל משלוחי מודיעין עילית יועברו בשעות הקרובות ליישוב מודיעין לציטה שופס, נקודות המסירה ביישוב מודיעין (עילית) לא יכולות לעמוד בכמויות העצומות שהיישוב קיבל במהלך החודש והמשלוחים ינותבו לשם יש להמתין לקבלת מסרון -
@אושר-מתקרב כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
@אנונימוס מצטרף!
גם צ’יטה עם אותה הבעיה
המצב נהיה מזעזע
",
בקשת ההחזר, אם שאלתם, נדחתה “אנא צור קשר עם חברת השליחויות בכדי לתאם מועד מסירה מחדש”התשובה שקיבלתי מצ’יטה
שלום רב - כלל משלוחי מודיעין עילית יועברו בשעות הקרובות ליישוב מודיעין לציטה שופס, נקודות המסירה ביישוב מודיעין (עילית) לא יכולות לעמוד בכמויות העצומות שהיישוב קיבל במהלך החודש והמשלוחים ינותבו לשם יש להמתין לקבלת מסרון -
@EBA נראה מה יהיה
אני חושש שהם יהיו קשוחים ויבקשו תעודות לידה טביעת אצבע ועוד כמה מסמכים
התרגלתי לחפיפניקיות של ק"ס@Lexus כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
חח יש מצב
התרגלתי לחפיפניקיות של ק"ס
גם אני, אין כמו החבר’ה בנקודות אצלנו… אבל זה מאוד מקובל שם כבר, כי בימים האחרונים מאות [כן, מאות] חבילות של העיר הגיעו לשם, והמון אנשים לוקחים לכל השכונה חבילות, זה עובר.
-
@Lexus כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
חח יש מצב
התרגלתי לחפיפניקיות של ק"ס
גם אני, אין כמו החבר’ה בנקודות אצלנו… אבל זה מאוד מקובל שם כבר, כי בימים האחרונים מאות [כן, מאות] חבילות של העיר הגיעו לשם, והמון אנשים לוקחים לכל השכונה חבילות, זה עובר.
-
@Lexus לא, פשוט נקודת החלוקה הענקים והיחידה - זול סטוק - זרקו אותם גם הם.
שאר החנויות התייאשו מזמן. -
@אושר-מתקרב כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
@אנונימוס מצטרף!
גם צ’יטה עם אותה הבעיה
המצב נהיה מזעזע
",
שלום רב - כלל משלוחי מודיעין עילית יועברו בשעות הקרובות ליישוב מודיעין לציטה שופס, נקודות המסירה ביישוב מודיעין (עילית) לא יכולות לעמוד בכמויות העצומות שהיישוב קיבל במהלך החודש והמשלוחים ינותבו לשם יש להמתין לקבלת מסרון@Lexus כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
נקודות המסירה ביישוב מודיעין (עילית) לא יכולות לעמוד בכמויות העצומות שהיישוב קיבל במהלך החודש
מה זה השטויות האלה?
שיפתחו צ’יטה שופס
או לחילופין, שלא יקחו על עצמם משלוחים, שישלחו דרך דואר ישראל -
@Lexus לא, פשוט נקודת החלוקה הענקים והיחידה - זול סטוק - זרקו אותם גם הם.
שאר החנויות התייאשו מזמן.@EBA כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
לא, פשוט נקודת החלוקה הענקים והיחידה - זול סטוק - זרקו אותם גם הם
היה גם את לי לה לו, ואאל"ט היתה עוד נקודה בגרין פארק איפשהו
-
@EBA נראה מה יהיה
התרגלתי לחפיפניקיות של ק"ס@Lexus כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
@EBA נראה מה יהיה
התרגלתי לחפיפניקיות של ק"סאני אוסף הרבה בצ’יטה שופס (של ציטה עצמם) מספיק להם לראות את הSMS במחשב (לא צילום הם לא מקבלים! רק מקור) ואני אומר להם שאני לא יכול לאשר כי אין לי כאן רשת הם זורמים ומאשרים לבד.
לא לוקח אחריות אבל אל תחטפו פחד… -
יש לי וואצפ וכל זה ועדיין זה מחרפן למה לעזאזל אי אפשר לבחור שזה יגיע דרך חברה x לנקודה x ישירות בעלי אקספרס כל פעם אני צריך לכתת את רגליי למקום אחר תשלחו הכל ללוקר ליד הבית שלי שפתוח 6\24 וחלאס ככה זה בכל אתר נורמלי
@נהג-צעיר אין קשר לווצאפ, השירות לקוחות פשוט מזעזע, בזבוז זמן עם הבוט, שפשוט ישימו הודעה בכניסה לאתר “לא רוצים לענות לכם, ביי”
לגבי הלוקרים אתה צודק, פעם קיבלתי חבילה ללוקר, הגעתי ב2 בלילה ואספתי, ככה, 20 שניות והייתי אחרי, לא האמנתי שמשהו יכול להיות יעיל כ"כ בדבר הזה שנקרא “משלוח חבילות”, הבעיה שהלוקרים מוגבלים מאוד בקיבולת, ויתכן שיש הגבלות איפה אפשר לשים אותם -
@נהג-צעיר אין קשר לווצאפ, השירות לקוחות פשוט מזעזע, בזבוז זמן עם הבוט, שפשוט ישימו הודעה בכניסה לאתר “לא רוצים לענות לכם, ביי”
לגבי הלוקרים אתה צודק, פעם קיבלתי חבילה ללוקר, הגעתי ב2 בלילה ואספתי, ככה, 20 שניות והייתי אחרי, לא האמנתי שמשהו יכול להיות יעיל כ"כ בדבר הזה שנקרא “משלוח חבילות”, הבעיה שהלוקרים מוגבלים מאוד בקיבולת, ויתכן שיש הגבלות איפה אפשר לשים אותם@אושר-מתקרב כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
לגבי הלוקרים אתה צודק, פעם קיבלתי חבילה ללוקר, הגעתי ב2 בלילה ואספתי, ככה, 20 שניות והייתי אחרי, לא האמנתי שמשהו יכול להיות יעיל כ"כ בדבר הזה שנקרא “משלוח חבילות”, הבעיה שהלוקרים מוגבלים מאוד בקיבולת, ויתכן שיש הגבלות איפה אפשר לשים אותםבעבר תקשרתי איתם במייל
שי"ל ערבים מזעזע
לא יודעים מהחיים שלהם
חברה שלוואי ונסגרה והחיים שלנו היו קלים יותר… -
@EBA נראה מה יהיה
התרגלתי לחפיפניקיות של ק"סאני אוסף הרבה בצ’יטה שופס (של ציטה עצמם) מספיק להם לראות את הSMS במחשב (לא צילום הם לא מקבלים! רק מקור) ואני אומר להם שאני לא יכול לאשר כי אין לי כאן רשת הם זורמים ומאשרים לבד.
לא לוקח אחריות אבל אל תחטפו פחד…@MEM כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
@EBA נראה מה יהיה
לא לוקח אחריות אבל אל תחטפו פחד…בבני ברק מספיק רק מס’ מדף (אני מזמין ומישהו מהמשפחה שעובר ליד צ’יטה שופס אוסף)
-
@אנונימוס מצטרף!
גם צ’יטה עם אותה הבעיה
המצב נהיה מזעזע
",
בקשת ההחזר, אם שאלתם, נדחתה “אנא צור קשר עם חברת השליחויות בכדי לתאם מועד מסירה מחדש”@אושר-מתקרב כתב במה עושים עם שליחויות HFD מאלי אקספרס?:
@אנונימוס מצטרף!
גם צ’יטה עם אותה הבעיה
המצב נהיה מזעזע
",
בקשת ההחזר, אם שאלתם, נדחתה “אנא צור קשר עם חברת השליחויות בכדי לתאם מועד מסירה מחדש”היה לי אותו מקרה וביטלתי את החיוב דרך פייפאל וקיבלתי החזר מיידי לחשבון
הם ביקשו הוכחה ושלחתי להם צילום מהאתר ששם כתוב שהמסירה נכשלה