מישהו יכול לעזור לי עם דוח תקלה p0303
- 
מדובר בהונדה סיוויק 2008 יפנית. 
 הנורת מנוע מהבהב.
 עשיתי בדיקה עם xtool a30mקוד תקלה p0303 MISFIRE No.3 CYLINDER זה התיאור של הדוח  ️ ️
 תודה רבה
- 
 הנורת מנוע מהבהב.
 עשיתי בדיקה עם xtool a30mקוד תקלה p0303 MISFIRE No.3 CYLINDER זה התיאור של הדוח  ️ ️
 תודה רבה
- 
@zalmensmok תתחיל עם בדיקת פלאגים וקואלים. 
 בכל הצילינדרים, לא רק במס’ 3.פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! @zalmensmok כתב במישהו יכול לעזור לי עם דוח תקלה p0303: מה שכן מוזר, זה שהוא אמר לי שנראה לו שהמכונאי לא החליף לו את כל הפלאגים. 
 אבל מה שעוד יותר מוזר לי שהוא אמר לי שלקחו לו 800 שקל.מוזרות אחת מסבירה את השניה… זה הולך ביחד, מוסכניק שהוא גם חפפן וגם גנב. 
 אני לא מכיר רכב שפלאגים שלו מתקרבים למחיר הזה, גם לא האירידיום הכי יקרים, ובחיים לא מחליפים רק חלק מהפלאגים.
- 
@zalmensmok כתב במישהו יכול לעזור לי עם דוח תקלה p0303: מה שכן מוזר, זה שהוא אמר לי שנראה לו שהמכונאי לא החליף לו את כל הפלאגים. 
 אבל מה שעוד יותר מוזר לי שהוא אמר לי שלקחו לו 800 שקל.מוזרות אחת מסבירה את השניה… זה הולך ביחד, מוסכניק שהוא גם חפפן וגם גנב. 
 אני לא מכיר רכב שפלאגים שלו מתקרבים למחיר הזה, גם לא האירידיום הכי יקרים, ובחיים לא מחליפים רק חלק מהפלאגים.
- 
פוסט זה נמחק!
- 
 הנורת מנוע מהבהב.
 תודה רבה@zalmensmok כתב במישהו יכול לעזור לי עם דוח תקלה p0303: מדובר בהונדה סיוויק 2008 יפנית. 
 הנורת מנוע מהבהב.
 תודה רבהתחליף כהל של צילינדר 2 עם 3 ותראה אם עובר התקלה לצילינדר 2 
- 
פוסט זה נמחק! 
- 
למעשה זה היה רק קואל 3 תודה רבה לכולם נ.ב. כשהמנוע חם אפשר להוציא את הקואלים? 
- 
סליחה טעות שלי, הוא אמר לי שהיה לו עוד כמה תיקונים שם 
- 
למעשה זה היה רק קואל 3 תודה רבה לכולם נ.ב. כשהמנוע חם אפשר להוציא את הקואלים? @zalmensmok כן, רק תיזהר כי הם חמים מאוד תחזיק עם כפפה. 
- 
סליחה טעות שלי, הוא אמר לי שהיה לו עוד כמה תיקונים שם @zalmensmok כתב במישהו יכול לעזור לי עם דוח תקלה p0303: סליחה טעות שלי, הוא אמר לי שהיה לו עוד כמה תיקונים שם תציין את זה רגיל לא בספוילר זה משנה את כל התמונה