התקנתי קיידרואיד על המולטימדיה - איך אני מעדכן את קיידרואיד לגירסא האחרונה
-
התקנתי קיידרואיד עם המדריך שמובא [פה] (https://rechavimzelaze.ovh/topic/5538/מדריך-התקנת-קיידרואיד-במולטימדיה-בקלות-וללא-מחשב)
איך אני מעדכן את קידרואיד לגירסא האחרונה@ידידים
נכנס לקיידרואיד-3 נקודות בצד-כלים-בדוק עדכונים עד שיהיה 0.9.9 או לעדכן מהקובץ שנמצא שם -
@ידידים
נכנס לקיידרואיד-3 נקודות בצד-כלים-בדוק עדכונים עד שיהיה 0.9.9 או לעדכן מהקובץ שנמצא שם@פתוח-לשמוע כתב בהתקנתי קיידרואיד על המולטימדיה - איך אני מעדכן את קיידרואיד לגירסא האחרונה:
@ידידים
נכנס לקיידרואיד-3 נקודות בצד-כלים-בדוק עדכונים עד שיהיה 0.9.9 או לעדכן מהקובץ שנמצא שםכמה זמן זה אמור לקחת
כי ניסיתי כמה דקות ולא הצליח
יכול להיות שיש לי בעיה עם הקיידרואיד או משו כזה? גם הוויז הפסיק לעבוד [התקנתי מאתר פה ולא מגוגל פליי] -
@ידידים
נכנס לקיידרואיד-3 נקודות בצד-כלים-בדוק עדכונים עד שיהיה 0.9.9 או לעדכן מהקובץ שנמצא שם@פתוח-לשמוע כתב בהתקנתי קיידרואיד על המולטימדיה - איך אני מעדכן את קיידרואיד לגירסא האחרונה:
או לעדכן מהקובץ שנמצא שם
איזה קובץ?
-
@פתוח-לשמוע כתב בהתקנתי קיידרואיד על המולטימדיה - איך אני מעדכן את קיידרואיד לגירסא האחרונה:
או לעדכן מהקובץ שנמצא שם
איזה קובץ?
-
@פתוח-לשמוע כתב בהתקנתי קיידרואיד על המולטימדיה - איך אני מעדכן את קיידרואיד לגירסא האחרונה:
איזה סים יש?
אינטרנט פתוח טוקמן
יש שתי קבצים? או ששמת את הקובץ פעמיים?
-
איזה סים יש?
אינטרנט פתוח טוקמן
יש שתי קבצים? או ששמת את הקובץ פעמיים?
-
עשיתי את המדריך שלך כשהתקנתי את הקיידרואיד
אבל זה לא התקין לי את הגירסא המעודכנת
בקובץ שהבאת לי למעלה יש שתי קבצי APK אחד שוקל 39 MB ואחד שוקל 1 KB להתקין את שתיהם?
ועוד משו אחרון אם תוכל לעזור לי איזה אפליקציית וויז אני צריך להתקין כדי שיעבוד לי בקיידרואיד זה טוב? או שאני חייב מגוגל פליי ? -
עשיתי את המדריך שלך כשהתקנתי את הקיידרואיד
אבל זה לא התקין לי את הגירסא המעודכנת
בקובץ שהבאת לי למעלה יש שתי קבצי APK אחד שוקל 39 MB ואחד שוקל 1 KB להתקין את שתיהם?
ועוד משו אחרון אם תוכל לעזור לי איזה אפליקציית וויז אני צריך להתקין כדי שיעבוד לי בקיידרואיד זה טוב? או שאני חייב מגוגל פליי ? -
זה יעבוד לי בלי כל המדריך ההוא שהבאת לי ?
כי כבר עשיתי אותו על הגירסא הנוכחית שיש לי
או שאני צריך לעשות הכל מההתחלה -
זה יעבוד לי בלי כל המדריך ההוא שהבאת לי ?
כי כבר עשיתי אותו על הגירסא הנוכחית שיש לי
או שאני צריך לעשות הכל מההתחלה@ידידים יעבוד
זה רק עדכון -
@ידידים יעבוד
זה רק עדכון@פתוח-לשמוע כתב בהתקנתי קיידרואיד על המולטימדיה - איך אני מעדכן את קיידרואיד לגירסא האחרונה:
@ידידים יעבוד
זה רק עדכוןתודה רבה רבה
ד’ יברך אותך על כל העזרה שאתה עושה!!!