בקשה למכשיר שבודק מצברים
-
-
@פתוח-לשמוע בגדול זה בודק את המצבר תחת עומס, אפשר קצת לחקות את הבדיקה הזאת במדידת מתח בזמן התנעה כמה הוא נופל. כמובן שעדיף בהרבה את המכשיר…
-
-
@פתוח-לשמוע יש ל @מיוחד בגמ"ח משהו דומה תנסה לחפש אותו בעלי…
אה… ואל תשכח לעדכן כי גם אותי זה מעניין -
@פתוח-לשמוע דווקא בעבר יצא לי להיות בקשר עם הדודים מספר פעמים וכך היה עושה,
מאוד זול לוקחים 2 כבלים שאתם מעבירים מרכב לרכב ודופקים אחד בשני ובמהירות מפרידים אם יוצא גיצים כזית המצבר אחלה ואם לאוו הלך המצבר פשוט וזול -
@פתוח-לשמוע דווקא בעבר יצא לי להיות בקשר עם הדודים מספר פעמים וכך היה עושה,
מאוד זול לוקחים 2 כבלים שאתם מעבירים מרכב לרכב ודופקים אחד בשני ובמהירות מפרידים אם יוצא גיצים כזית המצבר אחלה ואם לאוו הלך המצבר פשוט וזול@דוד-המומחה כתב בבקשה למכשיר שבודק מצברים:
דווקא בעבר יצא לי להיות בקשר עם הדודים מספר פעמים וכך היה עושה,
מאוד זול לוקחים 2 כבלים שאתם מעבירים מרכב לרכב ודופקים אחד בשני ובמהירות מפרידים אם יוצא גיצים כזית המצבר אחלה ואם לאוו הלך המצבר פשוט וזוללאחרונה השתחררו 2000 מוסכניקים כאלה תמורת 20 חטופים
[אפשר לבדוק עם רב מודד בעלות של 10 שקלים בעלי]
-
@דוד-המומחה כתב בבקשה למכשיר שבודק מצברים:
דווקא בעבר יצא לי להיות בקשר עם הדודים מספר פעמים וכך היה עושה,
מאוד זול לוקחים 2 כבלים שאתם מעבירים מרכב לרכב ודופקים אחד בשני ובמהירות מפרידים אם יוצא גיצים כזית המצבר אחלה ואם לאוו הלך המצבר פשוט וזוללאחרונה השתחררו 2000 מוסכניקים כאלה תמורת 20 חטופים
[אפשר לבדוק עם רב מודד בעלות של 10 שקלים בעלי]
@יצחק-רשטונ המכשיר הזה נותן קצת מעבר
-
@יצחק-רשטונ המכשיר הזה נותן קצת מעבר
@פתוח-לשמוע
אולי כבר עדיף להזמין אחד שבודק גם 6 וולט, בשביל בדיקה סוללה היברידית אם יהיה מישהו שיצטרך, [למרות שאפשר גם ב12 וולט לבדוק, אבל זה לא כ’'כ טוב]. -
@פתוח-לשמוע
אולי כבר עדיף להזמין אחד שבודק גם 6 וולט, בשביל בדיקה סוללה היברידית אם יהיה מישהו שיצטרך, [למרות שאפשר גם ב12 וולט לבדוק, אבל זה לא כ’'כ טוב]. -
@פתוח-לשמוע לי באופן אישי אין ניסיון עם מוצר כזה (עכשיו עשית לי חשק
) אבל על סמך קריאת המפרטים ובצירוף העובדה שאתה מעוניין במשהו לא יקר במיוחד זה אמור להיות מכשיר יעיל עם הרבה אפשרויות מעבר לפשוטים הסטנדרטיים ועדיין לא ממש יקר
@לומד המכשירים שמתאימים לטווח רחב יותר של מתחים נותנים פחות אופציות או שהם הרבה יותר יקרים -
@פתוח-לשמוע לי באופן אישי אין ניסיון עם מוצר כזה (עכשיו עשית לי חשק
) אבל על סמך קריאת המפרטים ובצירוף העובדה שאתה מעוניין במשהו לא יקר במיוחד זה אמור להיות מכשיר יעיל עם הרבה אפשרויות מעבר לפשוטים הסטנדרטיים ועדיין לא ממש יקר
@לומד המכשירים שמתאימים לטווח רחב יותר של מתחים נותנים פחות אופציות או שהם הרבה יותר יקרים@טכנולוג תודה רבה סוף סוף מישהו עונה
יש לך פרטים על היכולות שלו?
אם זה אפשרי היינו מוכן לשלם עוד קצת על עברית -
@טכנולוג תודה רבה סוף סוף מישהו עונה
אם זה אפשרי היינו מוכן לשלם עוד קצת על עברית@פתוח-לשמוע כתב בבקשה למכשיר שבודק מצברים:
@טכנולוג תודה רבה סוף סוף מישהו עונה
קצת לחוץ בזמן עכשיו מקווה לכתוב בהמשך
אם זה אפשרי היינו מוכן לשלם עוד קצת על עברית
למיטב ידיעתי לא קיים משהו טוב בעברית אבל אני אבדוק עוד