מדריך מצולם לקיידרואיד במערכות עם ניפוי באגים
-
זה לא מדריך מחדש משהו רק עשיתי צילום מסך ע"פ המדריך של @יוסי-לוי פה שכתב ע"פ המדריך של @מיישה
תורידו את שלושת האפליקציות מהשרשור שם [או מפה] ובנוסף את הסייר קבצים + מפה
תתקינו את ארבעת האפליקציות אני הורדתי את הקיידרואיד המעודכן מפה
ומתחילים
להיכנס בסייר פלוס לקובץ של הפקודות ולהעתיק את הקוד הראשון שהוא john@tw-desktop
להיכנס להגדרות אנדרואיד ללחוץ על האופציה האחרונה מידע על הטלפון לגלול עד למטה
ואז על מספר Build שבע פעמים עד שיופיע אתה מפתח
לצאת שוב להגדרות ולהיכנס למערכת יהיה אופציה של אפשרויות מפתח
הקוד הוא 7890 ושתי ספרות של השעה דהיינו אם אחת בצהריים אז 789013 [במולטימדיות T100 הקוד רק 7890 כמובן מיישה המקור]
לגלול עד ניפוי באגים בUSB ולהפעיל יפתח חלון של סיסמא תדביקו את הקוד שעשיתם העתק למעלה [john@tw-desktop למי שלא העתיק]
חוזרים לקובץ של הפקודות ומעתיקים את הקוד השני נכנסים לאימולטור מדביקים ועושים אנטר כנ"ל גם לקוד השלישי
נכנסים לפקודות ורק מעתיקים את הפקודה הרביעית
נכנסים לאפליקציה bugjaegerלוחצים על הימני
ויקפוץ לכם החלון הזה
ללחוץ יש אישור [העירו שלא תמיד החלון קופץ]
תוכלו לראות שזה מחובר בצד שמאל למעלה קרדיט @נהוראי
ואז ללחוץ על השתי חיצים בצד שמאל למטה
ולהדביק את הפקודה בשורה
וללחוץ על העיגול עם המשולש בפנים ואמור להיות 3 שורות של אחת של הפקודה ועוד שתי שורות
סיימנו
נכנסים לקיידרואיד
ובוחרים מסלול
בהצלחה
המדריך מבוסס ג"כ על המדריך של טכנולוג פה -
פ פתוח לשמוע התייחס לנושא זה
-
זה לא מדריך מחדש משהו רק עשיתי צילום מסך ע"פ המדריך של @יוסי-לוי פה שכתב ע"פ המדריך של @מיישה
תורידו את שלושת האפליקציות מהשרשור שם [או מפה] ובנוסף את הסייר קבצים + מפה
תתקינו את ארבעת האפליקציות אני הורדתי את הקיידרואיד המעודכן מפה
ומתחילים
להיכנס בסייר פלוס לקובץ של הפקודות ולהעתיק את הקוד הראשון שהוא john@tw-desktop
להיכנס להגדרות אנדרואיד ללחוץ על האופציה האחרונה מידע על הטלפון לגלול עד למטה
ואז על מספר Build שבע פעמים עד שיופיע אתה מפתח
לצאת שוב להגדרות ולהיכנס למערכת יהיה אופציה של אפשרויות מפתח
הקוד הוא 7890 ושתי ספרות של השעה דהיינו אם אחת בצהריים אז 789013 [במולטימדיות T100 הקוד רק 7890 כמובן מיישה המקור]
לגלול עד ניפוי באגים בUSB ולהפעיל יפתח חלון של סיסמא תדביקו את הקוד שעשיתם העתק למעלה [john@tw-desktop למי שלא העתיק]
חוזרים לקובץ של הפקודות ומעתיקים את הקוד השני נכנסים לאימולטור מדביקים ועושים אנטר כנ"ל גם לקוד השלישי
נכנסים לפקודות ורק מעתיקים את הפקודה הרביעית
נכנסים לאפליקציה bugjaegerלוחצים על הימני
ויקפוץ לכם החלון הזה
ללחוץ יש אישור [העירו שלא תמיד החלון קופץ]
תוכלו לראות שזה מחובר בצד שמאל למעלה קרדיט @נהוראי
ואז ללחוץ על השתי חיצים בצד שמאל למטה
ולהדביק את הפקודה בשורה
וללחוץ על העיגול עם המשולש בפנים ואמור להיות 3 שורות של אחת של הפקודה ועוד שתי שורות
סיימנו
נכנסים לקיידרואיד
ובוחרים מסלול
בהצלחה
המדריך מבוסס ג"כ על המדריך של טכנולוג פה -
@פתוח-לשמוע מדריך מושקע! רק הערה קטנה יש מקרים שאפליקציית bugjaeger לא מבקשת אישור ניפוי באגים (קרה לי פעמיים) ובכ"ז אפשר לראות שהמכשיר מחובר, וכמובן לא לשכוח להסיר חשבונות…
@נהוראי כתב במדריך מצולם לקיידרואיד במערכות עם ניפוי באגים:
@פתוח-לשמוע מדריך מושקע! רק הערה קטנה יש מקרים שאפליקציית bugjaeger לא מבקשת אישור ניפוי באגים (קרה לי פעמיים) ובכ"ז אפשר לראות שהמכשיר מחובר, וכמובן לא לשכוח להסיר חשבונות…
כי לפעמים ההגדרות נשמרות.
-
למישהו יש ניסיון עם מערכות של FYT אנדר’ 10 [נקראת T7 אצל מוכר בשם EKIY]
אין לה ניפוי באגים אלחוטי
כמו"כ האם בגירסא האחרונה בוודאות נגמרו הבעיות עם הוויז ? -
אין לה ניפוי באגים אלחוטי
כמו"כ האם בגירסא האחרונה בוודאות נגמרו הבעיות עם הוויז ?@יצחק-רשטונ כתב במדריך מצולם לקיידרואיד במערכות עם ניפוי באגים:
אין לה ניפוי באגים אלחוטיהמדריך הזה עובד במערכת הזאת מניסיון, שים לב שבמדריך זה עם ניפוי באגים בUSB ולא אלחוטי וזה כמובן קיים במערכת המדוברת.
-
@משהקפלן כתב במדריך מצולם לקיידרואיד במערכות עם ניפוי באגים:
זה אמור להתאים לגלקסי?
כי האימולוטור כתוב בטלפון שהוא לא מתאים. -
-
@משהקפלן כתב במדריך מצולם לקיידרואיד במערכות עם ניפוי באגים:
זה אמור להתאים לגלקסי?
כי האימולוטור כתוב בטלפון שהוא לא מתאים.@רענן כתב במדריך מצולם לקיידרואיד במערכות עם ניפוי באגים:
זה אמור להתאים לגלקסי?
כי האימולוטור כתוב בטלפון שהוא לא מתאים.מה כתוב שהגרסה נבנתה לאנדרואיד ישן יותר או משהו כזה? א"כ זה אמור לעבוד, אם אפליקציה נפתחת זה אמור לעבוד.
אגב איזה מכשיר זה? יש מצב שיש לך ניפוי באגים אלחוטי ואז אתה לא צריך את האימולטור -
@רענן כתב במדריך מצולם לקיידרואיד במערכות עם ניפוי באגים:
זה אמור להתאים לגלקסי?
כי האימולוטור כתוב בטלפון שהוא לא מתאים.מה כתוב שהגרסה נבנתה לאנדרואיד ישן יותר או משהו כזה? א"כ זה אמור לעבוד, אם אפליקציה נפתחת זה אמור לעבוד.
אגב איזה מכשיר זה? יש מצב שיש לך ניפוי באגים אלחוטי ואז אתה לא צריך את האימולטור@נהוראי כתב במדריך מצולם לקיידרואיד במערכות עם ניפוי באגים:
@רענן כתב במדריך מצולם לקיידרואיד במערכות עם ניפוי באגים:
זה אמור להתאים לגלקסי?
אגב איזה מכשיר זה? יש מצב שיש לך ניפוי באגים אלחוטי ואז אתה לא צריך את האימולטורגלקסי A06
אז איך להתקין כי דרך המחשב זה לא צלח גם כשהסרתי את הקיידרואיד מהגלקסי.