עזרה במציאת מראה לרכב
-
אני צריך בדחיפות מראה שמאלית (רק את הראי) לשברולט ספארק 2012,
מישהו ברכב או אוטובוס נתקע לי במראה והראי נפל ואבד, אבל כל החלק של המראה תקין, ונראה שגם המנגנון תקין, לכן צריך רק את הראי עצמו.
האם מישהו מכיר חנות חלפים או משהו כזה. וכן אשמח לקישור באליאקספרס, אולי זה יגיע בזמן סביר
תודה רבה -
מישהו ברכב או אוטובוס נתקע לי במראה והראי נפל ואבד, אבל כל החלק של המראה תקין, ונראה שגם המנגנון תקין, לכן צריך רק את הראי עצמו.
האם מישהו מכיר חנות חלפים או משהו כזה. וכן אשמח לקישור באליאקספרס, אולי זה יגיע בזמן סביר
תודה רבה@שברולט כתב בעזרה במציאת מראה לרכב:
וכן אשמח לקישור באליאקספרס, אולי זה יגיע בזמן סביר
אל תסע בלי מראה חודש
תגיד איפה אתה גר ונחפש לך פירוקיה -
תודה רבה -
@שברולט כתב בעזרה במציאת מראה לרכב:
וכן אשמח לקישור באליאקספרס, אולי זה יגיע בזמן סביר
אל תסע בלי מראה חודש
תגיד איפה אתה גר ונחפש לך פירוקיה@יצחק-רשטונ אני נמצא בירושלים, אבל גם בבני ברק זה בסדר.
אם באליאקספרס זה שבוע או אפילו שבועיים, זה בסדר מבחינתי כי יש לי רכב אחר ליסוע בו בתקופה הזו. אני פשוט לא מצליח למצוא באלי, ניסיתי לחפש ולא מצאתי.@אושר-מתקרב כתב בעזרה במציאת מראה לרכב:
אין לך ביטוח שמשות ומראות?
יש ביטוח, אבל מעדיף לתקן בעצמי.
-
@שברולט אין לך ביטוח שמשות ומראות?
-
@יצחק-רשטונ אני נמצא בירושלים, אבל גם בבני ברק זה בסדר.
אם באליאקספרס זה שבוע או אפילו שבועיים, זה בסדר מבחינתי כי יש לי רכב אחר ליסוע בו בתקופה הזו. אני פשוט לא מצליח למצוא באלי, ניסיתי לחפש ולא מצאתי.@אושר-מתקרב כתב בעזרה במציאת מראה לרכב:
אין לך ביטוח שמשות ומראות?
יש ביטוח, אבל מעדיף לתקן בעצמי.