בקשת עזרה ברכישת רכב
-
@אליהו-הת-ח אגב לא כדאי להשקיע לדעתי יותר מ10000 על רכב ראשון של נהג חדש בכל זאת אתה שורט פה דופק שם חניה כזו חניה אחרת כדאי לא להשקיע ברכב ראשון ולאחר שכבר יש אומץ בנהיגה ומרגישים מספיק בטוח אפשר להתקדם הלאה
אה ושכחתי כמובן ברוך הבא לפורום! -
@אליהו-הת-ח אגב לא כדאי להשקיע לדעתי יותר מ10000 על רכב ראשון של נהג חדש בכל זאת אתה שורט פה דופק שם חניה כזו חניה אחרת כדאי לא להשקיע ברכב ראשון ולאחר שכבר יש אומץ בנהיגה ומרגישים מספיק בטוח אפשר להתקדם הלאה
אה ושכחתי כמובן ברוך הבא לפורום!@המאעסטר ברמה כזו שאפי’ אם התקציב גבוה יותר שווה לא להשקיע ולהשתמש בכסף לרכב במחיר של עד 10,000?
-
@יוני איך אני אדע כמה אפשר לסמוך על הסוכנים האלו ושלא ינצלו את חוסר ההבנה שלי לעסקאות שמשתלמות להם יותר?
@אליהו-הת-ח כתב בבקשת עזרה ברכישת רכב:
@יוני איך אני אדע כמה אפשר לסמוך על הסוכנים האלו ושלא ינצלו את חוסר ההבנה שלי לעסקאות שמשתלמות להם יותר?
הסוכנים שם הם סוכנים מומלצים שלא ינסו לגנוב אותך
-
@אליהו-הת-ח לדעתי התשובה כן יכול להיות שיש שיחלקו עליי אבל זה תלוי גם מאוד בך האם אתה אדם זהיר שלא לוקח סיכונים או לא מאוד תלוי אבל אף אי אפשר לדעת כמעט תמיד קורה לנהג חדש איזה תקר קטן וכלשהוא וכשזה קורה אם למשל התקציב הוא 40000 אז מאוד מעצבן ומבאס אז לכן עדיף לדעתי ללכת על משהו פשוט ואנין כמו קורלה 2007 וכד’ או משהו טיפה יותר קטן תלוי בצרכים שלך ואחרי תקופה למכור ולקנות משהו יותר מפנק כך לדעתי האישית אבל בוא נראה מה חברי הפורום פה יחכימו אותנו
-
שלום וברכה
אני אמור לעבור בשבועות הקרובים טסט (שככה"נ יעבור בהצלחה ע"פ המורה והמצב בשטח) ומעוניין לרכוש רכב שיהיה לשימוש מיד אחרי הטסט וקבלת הרישיון.
אך הבעייה שאין לי כל הבנה ברכבים ובמחיריהם. ואני מעוניין במישהו שימצא עבורי רכב ויעשה לי את כל הבדיקות הנדרשות על מצב הרכב ולשם כך אני צריך מישהו אמין במיוחד שלא ידפוק אותי.
אשמח לקבל מידע בנושא מי עושה כאלו דברים וכמה המחירים של השירות הזה.@אליהו-הת-ח עצה טובה!
אל תקנה רכב לפני טסט.
ואל תסמוך על המורה והמצב בשטח,
אא"כ יש למורה דיל עם הטסטר -
@אליהו-הת-ח עצה טובה!
אל תקנה רכב לפני טסט.
אא"כ יש למורה דיל עם הטסטר@אליהוא כתב בבקשת עזרה ברכישת רכב:
@אליהו-הת-ח עצה טובה!
אל תקנה רכב לפני טסט.
אא"כ יש למורה דיל עם הטסטרואגב הא - באחד הטסטים שלי ישב לידי בחורצ’יק שהיה ברור לו שעבר טסט.
מיד אחרי הטסט הוא כבר היה בשיחות עם סוכנים וכו’, אממה הטסטר נגע לו בהגה… אבל מבחינתו זה לא נחשב ורק בערב הוא קיבל את הבשורה המרה…
אז לא כדאי להזדרז אלא להתפלל למי שהכל שלו ובע"ה שתעבור בהקדם, מתי שיהיה הכי טוב עבורך -
@אליהו-הת-ח כתב בבקשת עזרה ברכישת רכב:
איך אני אדע כמה אפשר לסמוך על הסוכנים האלו ושלא ינצלו את חוסר ההבנה שלי לעסקאות שמשתלמות להם יותר?
אל תוותר בשום אופן על בדיקה עצמאית במוסך, ולא במוסך שימליץ לך הסוכן או המוכר,
ואם יש בעיות שאתה לא יודע לאמוד את גדלם תתייעץ עם מישהו שלישי,
בהצלחה. -
שלום וברכה
אני אמור לעבור בשבועות הקרובים טסט (שככה"נ יעבור בהצלחה ע"פ המורה והמצב בשטח) ומעוניין לרכוש רכב שיהיה לשימוש מיד אחרי הטסט וקבלת הרישיון.
אך הבעייה שאין לי כל הבנה ברכבים ובמחיריהם. ואני מעוניין במישהו שימצא עבורי רכב ויעשה לי את כל הבדיקות הנדרשות על מצב הרכב ולשם כך אני צריך מישהו אמין במיוחד שלא ידפוק אותי.
אשמח לקבל מידע בנושא מי עושה כאלו דברים וכמה המחירים של השירות הזה.@אליהו-הת-ח אם אתה תצטרך מלווה בחצי השנה הראשונה ממש לא מומלץ לרכוש רכב לפני. זה יהיה מסובך להשיג מלווה כל פעם וכשיש לך רכב משלך בחניה…
זה יהיה נסיון שקשה מאוד לעמוד בו ואם תתפס ח"ו…@גיל כתב בהמדריך המלא: שיטת הניקוד - נקודות חובה:
נסיעה ללא מלווה בתקופות הליווי או הסעה של יותר משני נוסעים בתקופת היותו של נהג נהג חדש כאשר לא יושב מלווה לצידו - בשתי העבירות האלו הענישה חמורה יותר - פסילת רישיון נהיגה לתקופת מינימום של 3 חודשים (כמו כן רישיון הנהיגה של הנהג החדש יכול להיפסל פסילה מנהלית באופן מיידי ע"י קצין משטרה (ממש להוריד את הנהג מהכביש בעודו מאחורי ההגה) בגין העבירות הללו לתקופה של 30 יום
-
שלום וברכה
אשמח לקבל מידע בנושא מי עושה כאלו דברים וכמה המחירים של השירות הזה.@אליהו-הת-ח @המפותח זה הכתובת יקח לך זול וזמין בכל הארץ
-
גם לי יש רכב לבדוק באזור חדרה יש מישהו זול באזור שילך לראות?