השארת חלונות פתוחים פריוס 2014
-
נשפך לי אוכל עם רוטב בתא המטען, אחר כל הנקיון הריח לא עוזב את האוטו
אם אני מנסה להשאיר את החלונות פתוחים ובמקביל לנעול את האוטו זה לא מתאפשר, מיד אחר הנעילה שלוש חלונות נסגרים [מלבד חלון הנהג]
יש פתרון כל שהוא לזה?
בנוסף לפעמים בקיץ חם מדי בחוץ ואני מעונין להשאיר חרך קטן בכל החלונות ע"מ שלא יהיה חנוק בפנים, ושוב ברגע הנעילה כל שלושת החלונות נסגרים לחלוטין, יש מה לעשות בנידון או שזה מוגדר ע"י היצרן ואין מה לעשות? -
אם אני מנסה להשאיר את החלונות פתוחים ובמקביל לנעול את האוטו זה לא מתאפשר, מיד אחר הנעילה שלוש חלונות נסגרים [מלבד חלון הנהג]
יש פתרון כל שהוא לזה?
בנוסף לפעמים בקיץ חם מדי בחוץ ואני מעונין להשאיר חרך קטן בכל החלונות ע"מ שלא יהיה חנוק בפנים, ושוב ברגע הנעילה כל שלושת החלונות נסגרים לחלוטין, יש מה לעשות בנידון או שזה מוגדר ע"י היצרן ואין מה לעשות?@שמיל-שמיל
הפיתרון המקובל זה לנעול עם המפתח.
ישנם רכבים בהם יש כפתור נוסף בכפתורים ליד הנהג שמבטל את אפשרות הנעילה ע’‘י כולם וגם ע’'י השלט. -
יש פתרון כל שהוא לזה?
בנוסף לפעמים בקיץ חם מדי בחוץ ואני מעונין להשאיר חרך קטן בכל החלונות ע"מ שלא יהיה חנוק בפנים, ושוב ברגע הנעילה כל שלושת החלונות נסגרים לחלוטין, יש מה לעשות בנידון או שזה מוגדר ע"י היצרן ואין מה לעשות?@שמיל-שמיל
אני משער שתוכל לעשות לו לימוד, אני לא יודע איך, אולי להעלות אותו כמעט עד הסוף וללחוץ ולחסום שלא יעלה עד הסוף וככה הוא ילמד , לא יודע. -
@שמיל-שמיל
אני משער שתוכל לעשות לו לימוד, אני לא יודע איך, אולי להעלות אותו כמעט עד הסוף וללחוץ ולחסום שלא יעלה עד הסוף וככה הוא ילמד , לא יודע.@לומד כתב בהשארת חלונות פתוחים פריוס 2014:
@שמיל-שמיל
אני משער שתוכל לעשות לו לימוד, אני לא יודע איך, אולי להעלות אותו כמעט עד הסוף וללחוץ ולחסום שלא יעלה עד הסוף וככה הוא ילמד , לא יודע.מתכון בטוח כדי להרוס את המנוע של החלון לא נראה לי שכדאי
-
שים לב לא מידיעה אלא ממחשבה בלבד!
תנסה לחפש את הפיוז שאחראי על החלונות או על הנעילה האוטומטית שלם, תוציא אותו ואז לכאו’ החלונות לא יעלו כי לא יהיה להם חיבור לחשמל.
אם אתה עושה את זה תשים לב שאתה מחזיר אח"כ את הפיוזים למקום הנכון.
ושוב, מהשערה בלבד, אפשר לנסות (מלנסות לא מפסידים). -
וסתם כך בנוגע להוצאת ריח רע מהאוטו יש כמה טיפים:
-
איך ניקית את האוכל שנשפך?
-
אם יש לך גישה נוחה עם שואב אבק, אז מומלץ לפזר סודה לשתיה (היא סופחת אליה ריחות), להשאיר כמה שעות (עדיף אפי’ לילה) ואח"כ לשאוב. מנסיון.
-
בזמנו ראיתי שיש ממליצים להשאיר כוס עם חומץ והוא סופח את הריחות הרעים - לא יודע לא ניסיתי כי פחדתי להישאר עם ריח של חומץ באוטו
… סתם… תכלס’ לא הייתי צריך כי עזר לי הסודה לשתיה…
-
לא להתייאש!! קח איזה תרסיס לבדים ותרסס בעקביות על כל המושבים כולל על הגג והשטיחים. ככה כמה ימים ובעז"ה זה יעבוד. (אפשר להכין כזה לשים באיזה שפריצר 2/3 פקקונים של מרכך כביסה בריח האהוב עליך
ולרסס בכיף כנ"ל).
המון הצלחות!!
תעדכן… -
-
שים לב לא מידיעה אלא ממחשבה בלבד!
תנסה לחפש את הפיוז שאחראי על החלונות או על הנעילה האוטומטית שלם, תוציא אותו ואז לכאו’ החלונות לא יעלו כי לא יהיה להם חיבור לחשמל.
אם אתה עושה את זה תשים לב שאתה מחזיר אח"כ את הפיוזים למקום הנכון.
ושוב, מהשערה בלבד, אפשר לנסות (מלנסות לא מפסידים). -
@שמיל-שמיל
הפיתרון המקובל זה לנעול עם המפתח.
ישנם רכבים בהם יש כפתור נוסף בכפתורים ליד הנהג שמבטל את אפשרות הנעילה ע’‘י כולם וגם ע’'י השלט. -
@הנדימן כתב בהשארת חלונות פתוחים פריוס 2014:
אם אני יוציא את זה מהפיוז החלונות יפעלו כשהרכב יהיה דלוק?
@שמיל-שמיל
בפשטות לא אלא אם המנגנון נעילה האוטומטי הוא פיוז בפנ"ע (אגב, אני מאמין שזה ככה באמת).
אבל לדעתי יותר חשוב הפוסט השני שכתבתי ולא ענית עליו…