סט בוקסות לטיפול ועבודה ברכב (לגמ"ח) - המלצתכם!
-
אני רוצה לקנות סט בוקסות לטיפול ברכב, משיטוט בפורום מצאתי 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם,
אשמח לעזרתכם, אציין גם שבעז"ה זה יהיה גם בגמ"ח לטיפולים ברכב (אולי זה ישנה את ההמלצה)
יש את הסט הזה מ KSP, סט של 94 חלקים, בעלות של 289 ש"ח.
לבין הסט הזה שגם הוא הומלץ הרבה בפורום, 108 חלקים, בעלות של 199 ש"ח.כמו"כ אם יש למשהו המלצה על סט אחר, גם אשמח לשמוע…
תודה מראש.
-
אני רוצה לקנות סט בוקסות לטיפול ברכב, משיטוט בפורום מצאתי 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם,
אשמח לעזרתכם, אציין גם שבעז"ה זה יהיה גם בגמ"ח לטיפולים ברכב (אולי זה ישנה את ההמלצה)
לבין הסט הזה שגם הוא הומלץ הרבה בפורום, 108 חלקים, בעלות של 199 ש"ח.כמו"כ אם יש למשהו המלצה על סט אחר, גם אשמח לשמוע…
תודה מראש.
-
@EBA תודה על התגובה!
מה דעתך בכללי על החברה הזו (Kasco) אני רואה שיש עכשיו הרבה מבצעים על המוצרים שלהם ב KSP ? -
@הנדימן
מעולה.
ובקשקו יש לך את זה
שירות ותמיכה אחריות לכל החיים על ידי היבואן הרשמי א.שריזלי ובנו בטלפון: 08-9233777 -
תודה מראש.