מדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב
-
@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
ולכן לדעתי יותר מומלץ הדגם של יוטראי או בקישור נוסף עם 24,000 מיליאמפר ו 2000 אמפר גם @פתוח-לשמוע קנה אותו
אתה כתבת לא?
כמה קניתי דרכך?@פתוח-לשמוע שיערתי שאתה מדבר על זה
זה לא הבוסטר שעליו מדבר @גיל
אתה מתכווין לזה
שהוא בוסטר משולב עם קומפרסור
אבל @גיל מדבר על זה
שהוא ללא קומפרסור אמנם שניהם שייכים לדור הקודם של יוטראי אבל הדגם עם הקומפרסור חלש יותר מכיוון שהקיבולת שלו קטנה יותר (הדגם הזה יצא בהתחלה עם 1600 אמפר ואח"כ שודרג ל2000 אבל עדיין עם קיבולת נמוכה) -
@פתוח-לשמוע שיערתי שאתה מדבר על זה
אתה מתכווין לזה
אבל @גיל מדבר על זה
שהוא ללא קומפרסור אמנם שניהם שייכים לדור הקודם של יוטראי אבל הדגם עם הקומפרסור חלש יותר מכיוון שהקיבולת שלו קטנה יותר (הדגם הזה יצא בהתחלה עם 1600 אמפר ואח"כ שודרג ל2000 אבל עדיין עם קיבולת נמוכה)@טכנולוג הייתי בטוח ששלי יותר חזק
-
אתה מתכווין לזה
אבל @גיל מדבר על זה
שהוא ללא קומפרסור אמנם שניהם שייכים לדור הקודם של יוטראי אבל הדגם עם הקומפרסור חלש יותר מכיוון שהקיבולת שלו קטנה יותר (הדגם הזה יצא בהתחלה עם 1600 אמפר ואח"כ שודרג ל2000 אבל עדיין עם קיבולת נמוכה) -
אתה מתכווין לזה
אבל @גיל מדבר על זה
@טכנולוג יש רכבים סטנדרטיים (לא משאית או טנדר אלא משפחתי חזק/ג’יפ) שהראשון לא יצליח להתניע?
קניתי אותו והוא הגיע כבר, אבל אם זה לא מכסה את הרכבים העתידיים שלי אני אחזיר…@רכבניק כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
אלא משפחתי חזק/ג’יפ) שהראשון לא יצליח להתניע
כעקרון גם שלך יכול להניע 6.5 ליטר דיזל ו8 ליטר בנזין, גם אם נוריד 25% לחומרה ועוד %20 נניח בחורף קשה , לכאו תוכל להניע בקלות כל רכב בנזין עד 4 ליטר וכל רכב דיזל עד 3 ליטר
-
@טכנולוג יש רכבים סטנדרטיים (לא משאית או טנדר אלא משפחתי חזק/ג’יפ) שהראשון לא יצליח להתניע?
קניתי אותו והוא הגיע כבר, אבל אם זה לא מכסה את הרכבים העתידיים שלי אני אחזיר… -
@רכבניק כמו שאמר @יצחק-רשטונ הוא מניע את כל הרכבים הסטנדרטיים (כמובן בתנאי שהוא מוטען במלואו)
לגבי ג’יפים אם הם דיזל וגדולים (אני מתכווין לג’יפים אמיתיים לא אאוטלנדר ודומיו) אני לא סגור על זה אבל הנהג הממוצע לא אמור לקנות או להתקע עם רכבים כאלה
-
משהו חדש שלמדתי לאחרונה אחרי המוןןןן הנעות בחלק השחור שמתחבר לבוסטר יש כפתור בוסט שבמקרה שהמצבר ריק נותנים עליו לחיצה והוא נותן לו בוסט עוצמתי [הניע לי בקלות רכב הסעות שכבלים לא הוזיזו לו
-
משהו חדש שלמדתי לאחרונה אחרי המוןןןן הנעות בחלק השחור שמתחבר לבוסטר יש כפתור בוסט שבמקרה שהמצבר ריק נותנים עליו לחיצה והוא נותן לו בוסט עוצמתי [הניע לי בקלות רכב הסעות שכבלים לא הוזיזו לו