מדריך לבקשת אישור משרד התקשורת ל TS18/10
-
@משהקפלן
כן קלטתי
אבל לגבי המקורי והמזוייף אין לך הרבה סיכוי לדעת לא?
וחוצמיזה גם באלי אקס]פרס קיים סיכון שהמוצר מזוייף@טייס-קרבי כתב במדריך לבקשת אישור משרד התקשורת ל TS18/10:
@משהקפלן
כן קלטתי
אבל לגבי המקורי והמזוייף אין לך הרבה סיכוי לדעת לא?את זה שואלים את @מיישה הוא אלוף, מכיר הכל. מעלים את הקישור של המוצר, והוא אומר מה טיבו
-
@טייס-קרבי כתב במדריך לבקשת אישור משרד התקשורת ל TS18/10:
@משהקפלן
כן קלטתי
אבל לגבי המקורי והמזוייף אין לך הרבה סיכוי לדעת לא?את זה שואלים את @מיישה הוא אלוף, מכיר הכל. מעלים את הקישור של המוצר, והוא אומר מה טיבו
-
@משהקפלן
מצרף קישורTS10 ב 220 ש"ח בלי בעיות של מכס כך לפי משה קפלןהכי זול שם בTS10 עולה 68 דולר
לא כולל משלוח, שמתחיל בלפחות 30 דולר, ולישראל כנראה יהיה כ60 דולר
עדיין זול אבל לא מי יודע מה -
@משהקפלן
מצרף קישורTS10 ב 220 ש"ח בלי בעיות של מכס כך לפי משה קפלןהכי זול שם בTS10 עולה 68 דולר
לא כולל משלוח, שמתחיל בלפחות 30 דולר, ולישראל כנראה יהיה כ60 דולר
עדיין זול אבל לא מי יודע מה -
@משהקפלן
איזה שטויות לי מופיע 126 ש"ח + 100 ש"ח משלוח יוצא 226 ש"ח לא יודעא מאיפה אתה לוקח את הנתונים שלך?!@טייס-קרבי כתב במדריך לבקשת אישור משרד התקשורת ל TS18/10:
@משהקפלן
איזה שטויות לי מופיע 126 ש"ח + 100 ש"ח משלוח יוצא 226 ש"ח לא יודעא מאיפה אתה לוקח את הנתונים שלך?!אין שם TS10 ב126 ש"ח
כנראה בחרת דגם אחר פשוט יותר
עריכה: אני רואה שטעיתי, הסכום הסופי הוא 68 דולר
אבל אני לא מכיר את הספק הזה, לא בטוח שהוא מספק משהו מקורי,
וגם קח בחשבון שזה רק הצעה, והרבה פעמים המוכר מעלה את המחיר בצורה גבוהה מהמחיר המקורי בתשובה שלו על ההצעה. -
@טייס-קרבי ממש לא. זה תלוי מה הסיבה. אם יש חשש לדבר שאסור בייבוא, כמו למשל תרופה לא מורשית, זה נשאר בנתב"ג, אם זה עלות מכס, זה יכול להמשיך למודיעין, וממתין לתשלום המכס.
(ובמידה ולא משלמים, זה הולך לאח/גיס של המוכס, למרצדס החדשה)…@משהקפלן כתב במדריך לבקשת אישור משרד התקשורת ל TS18/10:
(ובמידה ולא משלמים, זה הולך לאח/גיס של המוכס, למרצדס החדשה)…
בשוק באשדוד יש בסטה של מוצרים מוחרמי מכס
-
הגשתי בקשה במכס למערכת אחרי שהופנתי למשרד התקשורת.
משרד התקשורת דחה את הבקשה כי אני גר ביהודה ושומרון ולכן צריך להגיש בקשה בקישור הזה
פניתי בטלפון להדרכה כי נדרש שם בקישור מספרי חברת יבוא וכל מיני דברים שלא מצאתי ידיים ורגליים, אמרו לי שצריך עמיל מכס וכו’
האם מישהו יודע איך מגישים?זו ההודעה שקיבלתי במערכת מסלול
5730669_20251130122046 (2).pdf -
רק מעדכן בקשר להודעה הקודמת שלי
גיליתי שלמרות הסירוב של משרד התקשורת החבילה עברה את המכס וכבר נמצאת במודיעין (באלי אקספרס נכתב עליה ‘שחרור חריג’) כרגע רק נתבקשתי על ידי הדואר לשלוח צילום תעודת זהות. -
רק מעדכן בקשר להודעה הקודמת שלי
גיליתי שלמרות הסירוב של משרד התקשורת החבילה עברה את המכס וכבר נמצאת במודיעין (באלי אקספרס נכתב עליה ‘שחרור חריג’) כרגע רק נתבקשתי על ידי הדואר לשלוח צילום תעודת זהות.