מזגן נכבה בעלייה קשה
-
שלום וברכה, האם מישהו נתקל בבעיה שהמזגן נכבה (כלומר הפסיק לקרר ומוציא רק אויר חם) כשהרכב היה במאמץ גדול - יום חם ועליות קשות (בגין בירושלים), ואחרי שהרכב נח והתקרר המשיך לעבוד כאילו כלום לא קרה,
אצלי זה גרנדיס, אבל שמעתי על כזה מקרה גם בהונדה אינסייט בעליות למירון,
אשמח לתגובות או פתרונות בעניין,
(דרך אגב לפני כמה שבועות החליפו לי משאבת מים ורצועת טיימינג אם יכול להיות קשור…)
תודה רבה -
שלום וברכה, האם מישהו נתקל בבעיה שהמזגן נכבה (כלומר הפסיק לקרר ומוציא רק אויר חם) כשהרכב היה במאמץ גדול - יום חם ועליות קשות (בגין בירושלים), ואחרי שהרכב נח והתקרר המשיך לעבוד כאילו כלום לא קרה,
(דרך אגב לפני כמה שבועות החליפו לי משאבת מים ורצועת טיימינג אם יכול להיות קשור…)
תודה רבה -
תודה רבה@נמה בהמשך למה שנאמר יכול להיות גם שבגלל המאמץ והחום כנראה האוטו התחמם מעט וזה הפעולה הראשונה שהאוטו עושה במצבים כאלו פשוט מנתק את המדחס ומנסה לקרר את עצמו איך שהוא
כדאי לשים לב לזה שלא להגיע לבעיות חמורות יותר חשוב מאוד במיוחד ברכבים כאלו בעליות קשות [מירון כמו שהזכרת] להנמיך או למהדרין לכבות את המזגן
בהצלחה רבה -
@נמה אם יש סתימה קלה ברדיאטור זה יכול לעשות לך את זה בנוסף אם יש לכלוך במתכת ולא מגיע מספיק אויר לכיוון המאוורר זה גם יכול לקרות כי הלחץ גבוה לך לאיש של מזגנים ותגיד לו שיבדוק לך את הלחץ בזמן חם אם זה מעל 300 כנראה שזה מה שאמרתי לך
-
@דוד-100 האמת שהמוסכניק שהחליף לי את המשאבה אמר לי שיש לחץ קצת נמוך בצינורות של הרדיאטור וזה אומר שהוא מאבד קצת מים, כנראה זה קשור,
תודה רבה. -
@נמה הגיוני ביותר מה שהכי טוב לעשות זה פשוט לפרק אותו לעשות ניקיון ולהחזיר קצת עבודה אבל שווה או לחילופין להחליף לחדש אבל כן זה הגיוני מאוד שתחת לחץ הרדיאטור לא נותן מספיק קירור אם הוא סתום
-
@דוד-100 האמת שהמוסכניק שהחליף לי את המשאבה אמר לי שיש לחץ קצת נמוך בצינורות של הרדיאטור וזה אומר שהוא מאבד קצת מים, כנראה זה קשור,
תודה רבה.@נמה כתב במזגן נכבה בעלייה קשה:
אמר לי שיש לחץ קצת נמוך בצינורות של הרדיאטור
זה מתבטא בכך שהצינורות נראים מעוכים אחרי נסיעה…
זאת כנראה בעיה בפקק של הרדיאטור שבורח ממנו אוויר ואז נהיה וואקום -
@נמה כתב במזגן נכבה בעלייה קשה:
אמר לי שיש לחץ קצת נמוך בצינורות של הרדיאטור
זה מתבטא בכך שהצינורות נראים מעוכים אחרי נסיעה…
זאת כנראה בעיה בפקק של הרדיאטור שבורח ממנו אוויר ואז נהיה וואקום@אלוף-העולם-1 זה לא בדיוק נראה מעוך ,אבל הוא אמר לי שזה מידי רך וצריך להיות יותר קשיח - כלומר עם לחץ. והגיוני שזה בעיה בפקק.