בעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.
-
@איש-פשוט-מאוד ממש מוזר
אני סגרתי שבוע שעבר עם שומרה דרך סוכנת בשם גיטי וייס ויצא לי פחות 800 שקל מההצעה של רחלי מליברה וכמובן הרווחתי שאני עובד עם סוכן שיעזור לי בכל תביעה -
עברתי על כל השרשור ואני מבין שורה תחתונה שאם בודקים בשבע עיניים את מה שרחלי מביאה וזה בסדר אז שווה לעשות אצלם
אני מבין נכון או לא להתקרב בשום מצב? -
עברתי על כל השרשור ואני מבין שורה תחתונה שאם בודקים בשבע עיניים את מה שרחלי מביאה וזה בסדר אז שווה לעשות אצלם
אני מבין נכון או לא להתקרב בשום מצב? -
אני מבין נכון או לא להתקרב בשום מצב?@שיש מה זה אומר 7 עניים
לבדוק שמה
אני מתקשר ואז ?
לא כ"כ הבנתי -
@שיש מה זה אומר 7 עניים
לבדוק שמה
אני מתקשר ואז ?
לא כ"כ הבנתי@משה-אייזנבאך אני אתן דוגמא לצורך העניין. ( לא קרה לי ספציפית איתה.) לאחר סגירת הפוליסה (בליברה. לא דרך הנציגה רחלי) ראיתי שכתוב שזה מותנה בנסיעה עד 10000 ק"מ בשנה התקשרתי אליהם וסידרו את זה. עוד 100 ש"ח רצה לחסוך לי.
קיצר לקרא הכול. -
@משה-אייזנבאך אני אתן דוגמא לצורך העניין. ( לא קרה לי ספציפית איתה.) לאחר סגירת הפוליסה (בליברה. לא דרך הנציגה רחלי) ראיתי שכתוב שזה מותנה בנסיעה עד 10000 ק"מ בשנה התקשרתי אליהם וסידרו את זה. עוד 100 ש"ח רצה לחסוך לי.
קיצר לקרא הכול.@חובק-עולם כלומר לבקש את מסמכי הפוליסה במייל לפני הסגירה הסופית ?
-
@משה-אייזנבאך אני אתן דוגמא לצורך העניין. ( לא קרה לי ספציפית איתה.) לאחר סגירת הפוליסה (בליברה. לא דרך הנציגה רחלי) ראיתי שכתוב שזה מותנה בנסיעה עד 10000 ק"מ בשנה התקשרתי אליהם וסידרו את זה. עוד 100 ש"ח רצה לחסוך לי.
קיצר לקרא הכול.@חובק-עולם גם לי כתוב, אבל לא חשבתי להתקשר, כי אם אני לא טועה הנוסח הוא שהמחיר מבוסס על הק"מ משוער אך הוא לא מחייב, אני טועה ?!

-
@חובק-עולם גם לי כתוב, אבל לא חשבתי להתקשר, כי אם אני לא טועה הנוסח הוא שהמחיר מבוסס על הק"מ משוער אך הוא לא מחייב, אני טועה ?!