בעיה בהגדרת קנבס
-
טויוטה קורולה קנבס של חברת raise גם אחרי ההגדרה בשתי רשתות שונות רק כפתורי הגה הסתנכרנו מלבד זה כלום
-
@אני-אני-אני כתב בבעיה בהגדרת קנבס:
טויוטה קורולה קנבס של חברת raise גם אחרי ההגדרה בשתי רשתות שונות רק כפתורי הגה הסתנכרנו מלבד זה כלום
יש לך אינטרנט רגיל, לא חסום?
-
@אני-אני-אני לכפתורי ההגה בקורולה (עד 2013 - לא יודע לגבי הצורה החדשה יותר) לא צריך קנבס מניסיון עם איזה 10 קורולות אז יתכן שלא הגדרת את הקנבס כראוי וכפתורי ההגה עובדים גם בלי הקנבס
-
@מיישה כתב בבעיה בהגדרת קנבס:
@אני-אני-אני כתב בבעיה בהגדרת קנבס:
יש לך אינטרנט רגיל, לא חסום?
היום כבר אפשר עם סים רגיל של נטפרי אחרי ששיגעתי אותם ושלחתי להם הרבה הקלטות תעבורה וזה כבר עובד
-
@טכנולוג כתב בבעיה בהגדרת קנבס:
לכפתורי ההגה בקורולה (עד 2013
אני יודע
אני מדבר על 2019 שמה כן צריך קנבס (אתה לא צריך להגדיר ידנית דרך הממשק מה כל כפתור יעשה אוטומטית הוא מוגדר אחרי הגדרת קנבס) -
@אני-אני-אני אני מבין רק רציתי להסביר שלמרות שכפתורי ההגה עובדים בכ"ז יתכן שהקנבס לא הוגדר
-
@אני-אני-אני מה למעיישה הצלחת לפתור את הבעיה?
-
@טכנולוג
לבינתיים לא
(לא ניסיתי יותר מידי הרכב של אבא ואני בישיבה)
אולי אני אסיר את האפליקציות של צריכת הדלק ונתוני הרכב ואז יגדיר מחדש
כי כעיקרון המוכר שלח לי קנבס של חברה אחרת (לא זוכר תשם) והכבל לא התאים כי יש שני סוגי כבל ב 2019 אז החלפתי עם חבר ויכול להיות שבגלל שהמוכר שלח את המערכת כשהיא מוגדרת כבר על קנבס אחר זה מפריע
(עשיתי איפוס האמת אבל האפליקציות שוב חזרו אז אולי אני יסיר אותם ידנית וינסה להגדיר שוב)
אעדכן תודה על העזרה -
@אני-אני-אני תגדיר את הסוג קנבס שקיבלת מחבר
-
@מוטי-ברנד כתב בבעיה בהגדרת קנבס:
תגדיר את הסוג קנבס שקיבלת מחבר
כתבתי שהגדרתי מחדש על שתי רשתות שונות ולא עזר כולל איפוס לכן אמרתי אולי אני אמחק את האפליקציות שהותקנו מראש כי הם מראות שכביכול הנתונים הורדו אבל בפועל זה שונה