הונדה איינסיט עד כמה הוא סוחב?
-
@טוסון כתב בהונדה איינסיט עד כמה הוא סוחב?:
@יהודי-אחד כתב בהונדה איינסיט עד כמה הוא סוחב?:
האם 360-370K זה עדין בטווח התקין או שהוא לקראת סיום?
יכול לסחוב עוד אבל קשה לו
יהיה לי סיכוי למכור אותו ב380K? (שנתון 2010)
@יהודי-אחד כמה רוצים ממך עכשיו? או שיש לך את הרכב ואתה מסתפק אם למכור עכשיו, ב360 או לחכות ל380
-
@יהודי-אחד כמה רוצים ממך עכשיו? או שיש לך את הרכב ואתה מסתפק אם למכור עכשיו, ב360 או לחכות ל380
רוצים עליו 10,000 ש"ח והוא כרגע בלי טסט
מעונין למכור אותו עוד 4-6 חודשים ואני לא חושב שאני יסע עליו יותר מ5-7K ק"מ והשאלה בכמה אני יצליח -
רוצים עליו 10,000 ש"ח והוא כרגע בלי טסט
מעונין למכור אותו עוד 4-6 חודשים ואני לא חושב שאני יסע עליו יותר מ5-7K ק"מ והשאלה בכמה אני יצליח -
@יהודי-אחד לא כדאי! המחיר לא שווה בפרט בלי טסט ואתה יכול להתקע איתו אח"כ עדיף לקנות רכב פשוט יותר קורולה/טידה/לנסר עם שוק יותר טוב כך נלענ"ד
-
@יהודי-אחד לא כדאי! המחיר לא שווה בפרט בלי טסט ואתה יכול להתקע איתו אח"כ עדיף לקנות רכב פשוט יותר קורולה/טידה/לנסר עם שוק יותר טוב כך נלענ"ד
-
@נהוראי אני לא בטוח שהשוק של הלנסר/טידה/סיוויק יותר טוב, למעט הקורולה , אבל אני מסכים איתך שעדיף כי אתה יכול יותר בזול ולסכן פחות כסף, והחיסכון בדלק לא כל כך משמעותי כאן, ואתה מקבל רכב שאפשר לעלות איתו עליות בכיף (כמובן שאפשר לחפש מונעת בגז)
-
אבל לנסר יש כמויות
מה הכוונה שוכבות ביד 2 ? אני ראיתי בשבוע האחרון רכבים שנעלמו אחרי שעתיים הכל תלוי איזה עיסקא הוא יביא
אתמול קניתי למישהו לנסר 2013 עם 179 אקמ ב9 , לא עדיף מהאינסייט עם הק"מ ההזוי הזה.
אני יודע שאינסייט וג’אז אמינות מאד וסוחבות המון אבל למה לקחת את העיסקא הכי מפוקפקת ביד 2 בשביל רכב לכמה חודשים -
אבל לנסר יש כמויות
מה הכוונה שוכבות ביד 2 ? אני ראיתי בשבוע האחרון רכבים שנעלמו אחרי שעתיים הכל תלוי איזה עיסקא הוא יביא
אתמול קניתי למישהו לנסר 2013 עם 179 אקמ ב9 , לא עדיף מהאינסייט עם הק"מ ההזוי הזה.
אני יודע שאינסייט וג’אז אמינות מאד וסוחבות המון אבל למה לקחת את העיסקא הכי מפוקפקת ביד 2 בשביל רכב לכמה חודשים@יצחק-רשטונ אתה צודק ב100 אחוז, התכוונתי לומר שזה לא מובטח לו שהרכב יעוף, אבל זה עדיין לא סיבה לקנות רכב ‘מבוקש’ אבל בנתונים גרועים