ניקוי צינורות המזגן ברכב
-
שמעתי מחבר שבמקרה כשהחליף את המדחס (במדחס משומש) למזגן המוסכניק אמר לו בא נבדוק את הצינורות וכשהתחיל לנקות יצא משם גושים גדולים של אבק דחוס!!
הוא אומר שאחרי זה הקור באוטו זה כמה רמות בפער ממה שהיה
יש למישהו מושג אם ניתן לעשות את זה לבד ?
אני עם קורולה 2007
תודה -
ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-טיפולים ותחזוקה שוטפת
-
@michael לפי מה שידוע לי יש שני סוגים של ניקוי:
א. מחברים צינור עם חומר לרכב, סוגרים את כל החלונות ומפעילים את המזגן לפרק זמן (אין לי מושג כמה)
ב. ניקוי פיזי של הצינורות.בבדיקה שלי החומר, או ניקוי פיזי אצל ערבי (מסויים בוואלג’ה), שניהם יצאו אותו מחיר (יכול להיות שתמצא יותר זול), זה היה משהו כמו 400 ש"ח.
נ.ב. תסלחו לי אם טעיתי בסוג א. (זה חבר שהסביר לי פחות או יותר מה עושים, אבל לא ממש הייתי בעניין, אז לא הקשבתי לו מספיק טוב).
-
@michael לפי מה שידוע לי יש שני סוגים של ניקוי:
א. מחברים צינור עם חומר לרכב, סוגרים את כל החלונות ומפעילים את המזגן לפרק זמן (אין לי מושג כמה)
ב. ניקוי פיזי של הצינורות.בבדיקה שלי החומר, או ניקוי פיזי אצל ערבי (מסויים בוואלג’ה), שניהם יצאו אותו מחיר (יכול להיות שתמצא יותר זול), זה היה משהו כמו 400 ש"ח.
נ.ב. תסלחו לי אם טעיתי בסוג א. (זה חבר שהסביר לי פחות או יותר מה עושים, אבל לא ממש הייתי בעניין, אז לא הקשבתי לו מספיק טוב).
@zalmensmok
קשה לי לדעת מה אני צריך בדיוק, אציג את הבעיה, יש לי גרנדיס, המזגן, בעיקר הקדמי תמיד מוציא לי אוורור למרות שהצינור שיוצא מהמעבה הוא כן מזיע -
@zalmensmok
קשה לי לדעת מה אני צריך בדיוק, אציג את הבעיה, יש לי גרנדיס, המזגן, בעיקר הקדמי תמיד מוציא לי אוורור למרות שהצינור שיוצא מהמעבה הוא כן מזיע -
@zalmensmok
קשה לי לדעת מה אני צריך בדיוק, אציג את הבעיה, יש לי גרנדיס, המזגן, בעיקר הקדמי תמיד מוציא לי אוורור למרות שהצינור שיוצא מהמעבה הוא כן מזיע@michael כתב בניקוי צינורות המזגן ברכב:
@zalmensmok
קשה לי לדעת מה אני צריך בדיוק, אציג את הבעיה, יש לי גרנדיס, המזגן, בעיקר הקדמי תמיד מוציא לי אוורור למרות שהצינור שיוצא מהמעבה הוא כן מזיעכמו ש@הנדימן כתב זה יכול להיות פילטר סתום, אתה יודע מתי החליפו פעם אחרונה?
@הנדימן כתב בניקוי צינורות המזגן ברכב:
@michael
אולי זה ישמע פשוט מידי אבל אולי הפילטר סתום?יש ריח מהאויר שיוצא מהפתחים של המזגן?