ניקוי ממיר קאטליטי פריוס 2008
-
היי יש לי נורה צהובה בטויוטה פריוס 2008 של check engine והמחשב רכב העלה שהממיר סתום יש למישהוא המלצה לפיתרון באזור בני ברק אלעד?
(שמעתי על ערבי מומחה לאגזוזים בדיר קאדיס שב150 מסדר את העניינים)@יצחק-מרשל
רק לידיעה, נראה לי אין קוד תקלה של ממיר סתום.
יש קוד 420 שזה לא מחייב שזה התקלה. -
היי יש לי נורה צהובה בטויוטה פריוס 2008 של check engine והמחשב רכב העלה שהממיר סתום יש למישהוא המלצה לפיתרון באזור בני ברק אלעד?
(שמעתי על ערבי מומחה לאגזוזים בדיר קאדיס שב150 מסדר את העניינים)@יצחק-מרשל כתב בניקוי ממיר קאטליטי פריוס 2008:
(שמעתי על ערבי מומחה לאגזוזים בדיר קאדיס שב150 מסדר את העניינים)יש תוסף לניקוי ממיר שאני בודק אותו בימים הקרובים ברכב שלי ואם זה יעבוד אני יעדכן
-
זה נדלק אחרי יום חם?
כי זה קורה לפעמים מתנתק לבד לפעמים צריך איפוס -
זה נדלק אחרי יום חם?
כי זה קורה לפעמים מתנתק לבד לפעמים צריך איפוס@זיק-המבריק לא זה דולק כבר שנה איפסתי הרבה פעמים
-
@יצחק-מרשל כתב בניקוי ממיר קאטליטי פריוס 2008:
(שמעתי על ערבי מומחה לאגזוזים בדיר קאדיס שב150 מסדר את העניינים)יש תוסף לניקוי ממיר שאני בודק אותו בימים הקרובים ברכב שלי ואם זה יעבוד אני יעדכן
@הכל-בעזרת-השם אגב אליהו מהפורום בדק את הפיתרון הזה וזה לא עבד לדעתו מכיון שהממיר מיידי סתום והתוסף מיועד לממיר שמלוכלך (ע"ד בלבד)
-
(שמעתי על ערבי מומחה לאגזוזים בדיר קאדיס שב150 מסדר את העניינים)@יצחק-מרשל כתב בניקוי ממיר קאטליטי פריוס 2008:
(שמעתי על ערבי מומחה לאגזוזים בדיר קאדיס שב150 מסדר את העניינים)
מה זה מסדר את העניינים
לפריוס יש בממיר חלקי מתכת יקרים
מי אמר שהוא לא יעקוץ אותך וישים לך משהו חליפי -
מה זה מסדר את העניינים
מי אמר שהוא לא יעקוץ אותך וישים לך משהו חליפי@אבי-ים כתב בניקוי ממיר קאטליטי פריוס 2008:
מה זה מסדר את העניינים
מי אמר שהוא לא יעקוץ אותך וישים לך משהו חליפיהוא מרכיב מאריך לחיישן
-
מה זה מסדר את העניינים
מי אמר שהוא לא יעקוץ אותך וישים לך משהו חליפי