רנו פלואנס חשמלית
-
בוקר טוב.
אני מתעניין ברכישת רנו פלואנס חשמלית
מישהו הציע לי משהו במחיר זול אבל יש לה כרגע איזושהי בעיה ולכן נמכרת במחיר נמוך. (כנראה סוללה)
מישהו יודע לאיזה מוסך או מוסכניק אני יכול לגשת כדי שידע לתת לי מידע מדויק ואמין אם כדאי לי לקנות אותה וכמה יעלה לי תיקון?
תודה רבה מראש -
@דוד-המומחה תודה רבה. זה לא שאני מתלבט בינה לבין טסלה.
אני מודע ל"אמינות" של הצרפתיות.
אני שואל האם יש למישהו מידע על התקלה הספציפית וכמה יעלה לסדר אותה.
כדי לדעת אם שווה לי לשלם 4-5 על רכב חשמלי כזה -
פוסט זה נמחק!
-
@סים-שלום אל תכניס ראש בריא למיטה חולה וזה לא סתם חולה זה חולה אנוש בלי צוואה שאחרי זה לא יהיה לך מה לעשות עם האוטו חוץ ממחסן כמו שאמר @הכל-בעז-ה ואם אתה מירושלים ישר תבוא העירייה ותנגוס לך אותו עם זרועות ברזל.... וחוץ מזה שזה צרפתי בוא נניח את זה בצד לרגע...זה אוטו במהדורה מוגבלת כמו כריות וניל... ואחרי זה הוא פשוט נעלם מן העולם ונשארו ממש בודדים ממנו עזוב את זה שזה טכנולוגיה של חשמל ישנה מאוד בטוח שאין גם חלקים כי כולם הלכו לגריסה פשוט בכסף הזה תלך לקנות אופניים חשמליות יותר טוב בהרבה זה פשוט מניח מעותיו על האוויר אפילו לא קרן הצבי.
ראיתי עכשיו גם ראיתי את המודעה של זה ביד 2 שים לב שיש רק 3 מודעות כאלה זה אומר שאין רכבים כמעט כאלו אם בכלל... -
@צילפינגים אתה חריף....
-
@EBA הייתי מעדיף להגדיר את זה כך "הם הקדימו את זמנם" עיין ערך ניאו החשמלית שמעררת עת הביטחון של טסלה היום מוצר כזה יתקבל בהאדה התוכנית הייתה פריסת תחנות להחלפת סוללה במקרה שהיא מתרוקנת דבר שודאי יתפוס היום תאוצה רבה כי אתה לא צריך לחשוש מאבדן מחזורי טעינה כמו בחשמלית הקלאסית "כושל" במקרה הזה לדעתי הגדרה חזקה מדאי
-
@שלמה כתב ברנו פלואנס חשמלית:
"כושל" במקרה הזה לדעתי הגדרה חזקה מדאי
תכלס' כושל. מאוד כושל. מה לעשות
לא חכמה להקדים את הזמן, מי שאין לו את כל הטכנולוגיות הדרושות שלא ייצא לשוק עם חצי מלאכה. בטח לא כזו של צרפתים
טסלה עבדו קשה מאוד הרבה שנים עד שהוציאו את המוצר המוגמר. -
@יהודה כתב ברנו פלואנס חשמלית:
עובדה שיש לי פה שכן שיש לו כזה, ולא אחד ולא שתיים אלא שלוש כאלה
זה עונה בדיוק על מה שכתב לך @צילפינגים לעייל, יש לשכן שלך 3 כאלה כי הוא צריך חלפים ואין להשגה
-
-
@סים-שלום כתב ברנו פלואנס חשמלית:
אני מתעניין ברכישת רנו פלואנס חשמלית
אפשר לכתוב ספר פיוטים מהתפייטות החברים בנושא הזה
אני יש לי קונספרציה שהוציאו את הרכב הזה בשביל לייקר את הרכבים האחרים שלהם
כמו שיש טענה שהוציאו כריות בטעם וניל כי אחרי שאתה טועם את זה אתה אומר לעצמך אין על טעם שוקלד ומאותו הרגע אה מתחיל להעריך את המוצר.
הם הוציאו את הרכב בשביל שכל החסכני רכב שרצו לקנות את זה אמרו לעצמם אחרי שנה: עזבו חשמלי אין על בנזין