הרכב מזהם! מה אכפת לי?
-
@שלמה חיישן חמצן אפשר גם רק לנקות לא?
בכל אופן איך אני בודק אם יש לי בעיה?
לגבי הממיר ניסית אצל אביפארטס מפתח תקוה?@יונדאי-i30-0 כתב בהרכב מזהם! מה אכפת לי?:
לגבי הממיר ניסית אצל אביפארטס מפתח תקוה?
דיברתי איתו הוא רוצה 1200 ש’‘ח על שיפוץ עם שתל אמריקאי
אצל אמנון ינאי קיבלתי מחיר של 900 ש’‘ח אז כנראה שאני ילך על זה
המחירים הנ’'ל הם על השיפוץ בלי עבודה של פירוק והרכבה -
@דנדי זה אמור לעזור בד"כ (אם הבעיה אכן בממיר וכפי שדובר כאן)
@נייטרון-חפשי כתב בהרכב מזהם! מה אכפת לי?:
@דנדי זה אמור לעזור בד"כ (אם הבעיה אכן בממיר וכפי שדובר כאן)
מה אמור לעזור ניקוי עם חומרים בדלק או ניקוי עם פירוק הממיר לגמרי
-
עדכון: החלפתי ממיר הרכב ביצועי המנוע השתפרו וצריכת הדלק ירדה פלאים (ע"פ נתוני מחשב הרכב)
-
עדכון: החלפתי ממיר הרכב ביצועי המנוע השתפרו וצריכת הדלק ירדה פלאים (ע"פ נתוני מחשב הרכב)
@יונדאי-i30-0 כתב בהרכב מזהם! מה אכפת לי?:
אצל מי? ובכמה?
עדכון שלי… פירקתי הערב את הממיר והאגזוז מהמנוע (סעפת פליטה יחד עם הממיר) והכל היה ריק!!! לא נשאר טיפת חומר בפנים, (היה, כי לפני שנתיים הרכב עבר טסט חלק והאחרון נכשל על זיהום אויר) המשכתי לממיר השני (דוד) ולמשתיק קול. קיצער הכל חלק אין סתימה!
תכלס מחר ארכיב הכל בעז’'ה וננסה להבין למה יש לי בעיות סחיבה
מקויילים ועד מנוע\גיר -
@יונדאי-i30-0 כתב בהרכב מזהם! מה אכפת לי?:
אצל מי? ובכמה?
עדכון שלי… פירקתי הערב את הממיר והאגזוז מהמנוע (סעפת פליטה יחד עם הממיר) והכל היה ריק!!! לא נשאר טיפת חומר בפנים, (היה, כי לפני שנתיים הרכב עבר טסט חלק והאחרון נכשל על זיהום אויר) המשכתי לממיר השני (דוד) ולמשתיק קול. קיצער הכל חלק אין סתימה!
תכלס מחר ארכיב הכל בעז’'ה וננסה להבין למה יש לי בעיות סחיבה
מקויילים ועד מנוע\גיר@שלמה אני לא יודע מי החליף המוסכניק שלי לקח למישהו עלה 2000 ש"ח
התקשרתי גם לאביפארטס נשמע אחלה גבר בטלפון מאד נחמד נתן לי ג"כ הצעת מחיר 2000 ש"ח כולל מע"מ אמר לי שזה עבודה של ארבע שעות -
עדכון נוסף: שברתי את הממיר השני.
(החומר היה נראה כמו גחלים)
הרכבתי את כל המערכת פליטה סעפת דודים ואגזוז והרכב חזר לחיותו, נוסע מדהים וחזר להיות צעיר ורענן
כרגע הרכב ללא ממיר אז יש קצת רעש וריח, אבל עכשיו אני לפחות יודע שהבעיות סחיבה היו מסתימה -
@נייטרון-חפשי כתב בהרכב מזהם! מה אכפת לי?:
הותך…
לדעתי אני אשם, היתה תקלה P420 ו @הכל-בעזרת-השם אמר לי שלכאורה לא יעזור לי התוסף לממיר ובכל זאת שמתי בלי להסתכל עם אינדסקופ. אז כנראה שאתוסף המיס אותו סופית, כי רק אחרי התוסף התחילו הבעיות סחיבה