מולטימדיה למאזדה 2
-
@SMCT כתב במולטימדיה למאזדה 2:
לא אכפת לי גם אונברסלית
סתם בשביל הידע , לכל רכב מזמינים מערכת אוניברסלית וכבל ופאנל שמתאמים אותה לדגם הספציפי
גם כשאתה מזמין מערכת לדגם ספציפי היא מורכבת ממערכת אוניברסלית ופאנל וכבל שמתאמים אותם -
נראה לי מודל 2015
ראיתי פה באיזה פוסט בפורום שיש את המערכת T10 או משהו כזה ועם קוד קופון אפשר גם מצלמה אחורית אז אם מישהו יכול להביא לי קישור לפנל והכבל והחולץ אני מאוד ישמח
תודה רבה!@SMCT כתב במולטימדיה למאזדה 2:
נראה לי מודל 2015
ראיתי פה באיזה פוסט בפורום שיש את המערכת T10 או משהו כזה ועם קוד קופון אפשר גם מצלמה אחורית אז אם מישהו יכול להביא לי קישור לפנל והכבל והחולץ אני מאוד ישמח
תודה רבה!אם יש לך את הדגם הישן (כמו חלק מ2015) זה פאנל וכבל 9 אינצ’
אם זה הדגם החדש אז אתה צריך את זה
ומערכת אתה מזמין 9 אינצ’ מאחד הקישורים ש @פתוח-לשמוע האלוף הביא לך במערכת היקרה זה כולל מצלמת רוורס ובזולה זה לא כולל אבל יש לך פה זה המצלמה הכי טובה שיש -
נראה לי מודל 2015
תודה רבה!אם יש לך את הדגם הישן (כמו חלק מ2015) זה פאנל וכבל 9 אינצ’
ומערכת אתה מזמין 9 אינצ’ מאחד הקישורים ש @פתוח-לשמוע האלוף הביא לך במערכת היקרה זה כולל מצלמת רוורס ובזולה זה לא כולל אבל יש לך פה זה המצלמה הכי טובה שיש@דני-מערכות כתב במולטימדיה למאזדה 2:
יש לך אולי להראות לי איך נראה הדגם החדש כי בתמונה בעלי לא רואים
הדגם שלי המערכת נראית באמצע כלומר ביחד עם הבקרת אקלים ובדגם החדש בתמונה זה נראה כאילו זה למעלה -
@דני-מערכות כתב במולטימדיה למאזדה 2:
הדגם שלי המערכת נראית באמצע כלומר ביחד עם הבקרת אקלים ובדגם החדש בתמונה זה נראה כאילו זה למעלה@SMCT כתב במולטימדיה למאזדה 2:
הדגם שלי המערכת נראית באמצע כלומר ביחד עם הבקרת אקלים ובדגם החדש בתמונה זה נראה כאילו זה למעלהתצלם את המערכת שלך…
-
הדגם שלי המערכת נראית באמצע כלומר ביחד עם הבקרת אקלים ובדגם החדש בתמונה זה נראה כאילו זה למעלהתצלם את המערכת שלך…
@דני-מערכות
כרגע הרכב לא לידי אם אני יחפש באינטרנט 2016 זה יביא לי את הדגם החדש? -
@דני-מערכות
כרגע הרכב לא לידי אם אני יחפש באינטרנט 2016 זה יביא לי את הדגם החדש?@SMCT כתב במולטימדיה למאזדה 2:
@דני-מערכות
כרגע הרכב לא לידי אם אני יחפש באינטרנט 2016 זה יביא לי את הדגם החדש?וזה הישן
-
@דני-מערכות
כרגע הרכב לא לידי אם אני יחפש באינטרנט 2016 זה יביא לי את הדגם החדש?וזה הישן
@דני-מערכות
התמונה של הדגם הישן לא נפתח כבר הרבה זמן בנטפרי אבל בכל אופן ראיתי שיש לי את הדגם הישן
עכשיו אני צריך מערכת שיספיק לוויז פנגו שירים ואולי עוד כמה דברים קטנים -
@דני-מערכות
התמונה של הדגם הישן לא נפתח כבר הרבה זמן בנטפרי אבל בכל אופן ראיתי שיש לי את הדגם הישן
עכשיו אני צריך מערכת שיספיק לוויז פנגו שירים ואולי עוד כמה דברים קטנים@SMCT כתב במולטימדיה למאזדה 2:
@דני-מערכות
התמונה של הדגם הישן לא נפתח כבר הרבה זמן בנטפרי אבל בכל אופן שאיתי שיש לי את הדגם הישן
עכשו אני צריך מערכת שיספיק לויז פנגו שירים ואולי עוד כמה דברים קטניםהזולה ששלח לך @פתוח-לשמוע מספיקה לך מצוין 9 אינצ’
-
@דני-מערכות
התמונה של הדגם הישן לא נפתח כבר הרבה זמן בנטפרי אבל בכל אופן שאיתי שיש לי את הדגם הישן
עכשו אני צריך מערכת שיספיק לויז פנגו שירים ואולי עוד כמה דברים קטניםהזולה ששלח לך @פתוח-לשמוע מספיקה לך מצוין 9 אינצ’
@דני-מערכות
במערכת הזולה יש גם סים מובנה?
וניפוי באגים אלחוטי כדי שאני יוכל לשים קידרואיד?
וקנבס גם צריך?
והפנל מגיע גם עם האנטנת GPS? -
@דני-מערכות
וקנבס גם צריך?
והפנל מגיע גם עם האנטנת GPS?@SMCT כתב במולטימדיה למאזדה 2:
@דני-מערכות
במערכת הזולה יש גם סים מובנה?כן
לא אבל אפשר לשים קיידרואיד עם רוט או ניפוי USB יש מדריך בפורום
וקנבס גם צריך?
לא
והפנל מגיע גם עם האנטנת GPS?
האנטנה מגיעה עם המולטימדיה לא עם הפאנל
-
@דני-מערכות
וקנבס גם צריך?
והפנל מגיע גם עם האנטנת GPS?פוסט זה נמחק! -
@דני-מערכות
במערכת הזולה יש גם סים מובנה?כן
לא אבל אפשר לשים קיידרואיד עם רוט או ניפוי USB יש מדריך בפורום
וקנבס גם צריך?
לא
והפנל מגיע גם עם האנטנת GPS?
האנטנה מגיעה עם המולטימדיה לא עם הפאנל
@דני-מערכות
ודיבורית גם מגיע עם המולטימדיה או הפנל? -
@דני-מערכות
ודיבורית גם מגיע עם המולטימדיה או הפנל? -
@דני-מערכות
בקישור הזה https://offer.alibaba.com/cps/27vj2b5o?bm=cps&src=saf&productId=1601440880473 @מיישה הביא את זה לTS10S האם מגיע גם עם זה אנטנה מיקרופון וכל מה שצריך שלא מגיע עם הפנל? -
@דני-מערכות
בקישור הזה https://offer.alibaba.com/cps/27vj2b5o?bm=cps&src=saf&productId=1601440880473 @מיישה הביא את זה לTS10S האם מגיע גם עם זה אנטנה מיקרופון וכל מה שצריך שלא מגיע עם הפנל?@SMCT כתב במולטימדיה למאזדה 2:
@דני-מערכות
בקישור הזה https://offer.alibaba.com/cps/27vj2b5o?bm=cps&src=saf&productId=1601440880473 @מיישה הביא את זה לTS10S האם מגיע גם עם זה אנטנה מיקרופון וכל מה שצריך שלא מגיע עם הפנל?כן זה בדיוק אותו דבר
-
@דני-מערכות
בקישור הזה https://offer.alibaba.com/cps/27vj2b5o?bm=cps&src=saf&productId=1601440880473 @מיישה הביא את זה לTS10S האם מגיע גם עם זה אנטנה מיקרופון וכל מה שצריך שלא מגיע עם הפנל?כן זה בדיוק אותו דבר
@דני-מערכות
האם יכול להיות שגם ה4 ראם וגם ה6 ראם עולים אותו דבר?
וגם המשלוח עולה שם באזור ה100 שקל זה תמיד ככה? -
@דני-מערכות
האם יכול להיות שגם ה4 ראם וגם ה6 ראם עולים אותו דבר?
וגם המשלוח עולה שם באזור ה100 שקל זה תמיד ככה?@SMCT כתב במולטימדיה למאזדה 2:
@דני-מערכות
האם יכול להיות שגם ה4 ראם וגם ה6 ראם עולים אותו דבר?לא המחיר לא אותו דבר בכל מצב אל תתייחס למחיר שרשום שם אתה צריך לתאם את זה מול המוכר ונראה לי שהוא לוקח היום 145 דולר כולל הכל
וגם המשלוח עולה שם באזור ה100 שקל זה תמיד ככה?
זה מול המוכר