עזרה בקניית מערכת מולטימדיה לטויוטה פריוס 2013
- 
מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לפריוס 2013 
 יש צורך גם בהתקנת מצלמת רוורס ברכב.
 למישהו יש קישורים מומלצים מאלי אקספרס?
- 
 למישהו יש קישורים מומלצים מאלי אקספרס?@נסיעה-טובה כתב בעזרה בקניית מערכת מולטימדיה לטויוטה פריוס 2013: מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לפריוס 2013 מערכת יש לך פה אא"כ אתה רוצה משהו יותר משוכלל ולדבר עם המוכר החמדן שמשטה בחצי מהפורום 
 מצלמת רוורס יש לך ברכב לא?
- 
תודה, מה יותר טוב בדגם המשוכלל יותר? 
 אין לי מצלמת רוורס ברכב
- 
תודה, מה יותר טוב בדגם המשוכלל יותר? 
 אין לי מצלמת רוורס ברכב@נסיעה-טובה קצת יותר מהיר 
 אם השימוש זה רק לוויז ושירים המולטימדיה הזו מספיקה
 לגבי מצלמה חשוב לך שיראו רגיל או ממש פנורמי? ההבדל בין 25 ל70
- 
@פתוח-לשמוע 
 מעדיף את הפנורמי
- 
@פתוח-לשמוע 
 מעדיף את הפנורמי@נסיעה-טובה כתב בעזרה בקניית מערכת מולטימדיה לטויוטה פריוס 2013: מעדיף את הפנורמי זה הקישור שמוטי ברנד המליץ 
 @דני-מערכות איזה דגם מומלץ שם?
 @נסיעה-טובה פאנל וכבל אתה צריך?
- 
@נסיעה-טובה כתב בעזרה בקניית מערכת מולטימדיה לטויוטה פריוס 2013: מעדיף את הפנורמי זה הקישור שמוטי ברנד המליץ 
 @דני-מערכות איזה דגם מומלץ שם?
 @נסיעה-טובה פאנל וכבל אתה צריך?@פתוח-לשמוע כתב בעזרה בקניית מערכת מולטימדיה לטויוטה פריוס 2013: @דני-מערכות איזה דגם ממולץ שם? שם צבע: CVBS AHD 1080P 
- 
@פתוח-לשמוע כתב בעזרה בקניית מערכת מולטימדיה לטויוטה פריוס 2013: @דני-מערכות איזה דגם ממולץ שם? שם צבע: CVBS AHD 1080P @דני-מערכות מה ההבדל בין השמאלית לבין השלישית משמאל? רק העיגול זהב? 
- 
 למישהו יש קישורים מומלצים מאלי אקספרס?וכמובן - אם אתה רוצה התקנה מהיום למחר עם הכל כלול, ראה כאן https://rechavimzelaze.ovh/topic/4499/טבלה-של-מתקיני-מולטימדיה-לרכב-מהפורום. 
 [לרוב החבר’ה שם יש גם את המערכת היקרה וגם את הפשוטה, לי למשל].@נסיעה-טובה גם לך… 
- 
@דני-מערכות מה ההבדל בין השמאלית לבין השלישית משמאל? רק העיגול זהב? @פתוח-לשמוע כתב בעזרה בקניית מערכת מולטימדיה לטויוטה פריוס 2013: מה ההבדל בין השמאלית לבין השלישית משמאל? רק העיגול זהב? כן 
- 
זהו זה מה שצריך לקנות? 
 @פתוח-לשמוע אני לא יודע אם אני צריך פאנל וכבל
 איזה דגם מבין המסכים לקנות?
 תודה רבה על כל העזרה! לא מובן מאליו.
- 
זהו זה מה שצריך לקנות? 
 @פתוח-לשמוע אני לא יודע אם אני צריך פאנל וכבל
 איזה דגם מבין המסכים לקנות?
 תודה רבה על כל העזרה! לא מובן מאליו.@נסיעה-טובה 
 הדגם הזול רק הוא ניתן לקניה כרגע@נסיעה-טובה כתב בעזרה בקניית מערכת מולטימדיה לטויוטה פריוס 2013: אני לא יודע אם אני צריך פאנל וכבל מה יש לך כיום ברכב את המקורי?